@Hazenleger
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Sitecode: 11904
Kleine camping. De plekken aan het meer zijn prachtig qua uitzicht. Sanitair is goed, met (regen)douche cabines. Ontvangst was vriendelijk. Hadden voor twee nachten betaald, maar door onze buren die 's avonds keiharde muziek draaiden hebben we besloten te vertrekken. Ondanks dat andere kampeerders er al wat van zeiden, hield het niet op en receptie was niet meer aanwezig. Helaas, want het was een prima plek. Dit was half augustus.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camperplaats met plaatsen voor verschillende camper-afmetingen. Schoon en net sanitair. Stroom en douche naar verbruik. Afwasgelegenheid. Basic plaats +2 pers=€30 ex. stroom/douche. Uitzicht over Dresden. Wij waren op doorreis, maar met de fiets is Dresden te bezoeken (bergopwaarts terug). Het ligt op een industrieterrein. Ernaast een Aldi, enorme Simmel-supermarkt, Steakhouse Timberjacks (reserveren=handig) en een McDonalds verderop.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Bezoek eind november. Hoe kunnen wij anders dan 5 sterren geven? De dame (spreekt ENG en DU) heeft de camping speciaal voor ons open gedaan nadat wij vooraf contact opnamen. Sanitair is idd wat verouderd, maar was superwarm gestookt. Met vrieskou heel fijn. Auschwitz en Zoutmijn zijn makkelijk aan te rijden en in ca. 20 min bij Wawelkasteel met OV (of fiets). Vliegveld hoor je 's nachts niet en wij stonden bovenaan dus ook geen weggeluiden. Top!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Top camping, ook voor de winter! Hier eind november 1 nacht gestaan op doorreis en was jammer dat we niet langer bleven. Vriendelijke receptie. Verzorgde camping. Prachtig verwarmd sanitairgebouw en afwasruimte. Zag voor de liefhebber ook aanbiedingen om een sauna-arrangement te boeken. Mogelijkheid om tot 22uur aan te reizen. Deze gaat bij de favorieten.
2023
Vriendelijke receptie. Campingplaats was ok, maar de camping was verder een grote bouwput waar nieuw sanitairgebouw en vakantiewoningen worden gebouwd. Sanitair is daarom tijdelijk in containers. Als het nieuwe gebouw klaar is, zal het er vast mooi zijn. Denk helaas dat het niet voor de zomer klaar is. Wij verbleven 20 juni.
Prachtig gelegen camping aan een beekje. Schoon en net sanitair. Behulpzame eigenaren. In de omgeving genoeg te doen. Restaurant op de camping.
Kleine rustige camping voor campers tot 6 meter. Smalle plekken, maar omdat het doordeweeks rustig was mochten we veel breder staan. Verouderd sanitair maar voldoet. Ca. 4 km fietsen naar het oude centrum/joodse wijk (vanaf daar beginnen de 'kinderkopjes' en zijn we een stukje gaan lopen naar het plein).
Schitterende ligging aan het water in een parkachtige omgeving. De steile inrit vanaf de weg lijkt even gek (wij dachten dat we verkeerd zaten) maar aan het einde ligt de camping. Enigszins beperkte douchetijden (waarschijnlijk ivm warmwatervoorziening).
Prachtige camping met mooi uitzicht door de ligging tegen een helling. Schoon en net sanitair. Fijn zoutwaterzwembad dat (door de koudere nachten) nog enigszins fris was medio juni, maar op warme dagen kun je heerlijk erin afkoelen. Leuke fietstocht naar Cesky Krumlov. Top!
Geweldige camping, ruime plekken, schoon en net sanitair. Ligging aan een klein meertje en rustige omgeving. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. goed verblijf gehad, medio juni.