@HePeDet
- 2022
Sitecode: 19527
Wij stonden hier op 27 april '26. Receptie gesloten, aanmelden bij hotel, je moet zelf maar uitzoeken waar dat hotel zich bevindt. We betaalden SEK 445 (€41,86) veel te veel voor wat er wordt geboden.
Wij staan vandaag, 27april 2026 bij deze camping. Alles is stil en verlaten en we lezen : De camping is dit seizoen gesloten. Jammer!!
De camping heeft hele mooie plaatsen met fraai uitzicht op de bergen, daar is niets mis mee. Waar wel iets mis mee is, dat zijn de sanitaire voorzieningen. Op z'n zachtst gezegd erg gedateerd. Geen behoorlijk warm water om te douchen en geen heet water om af te wassen en al helemaal geen druk op het water. Eerlijk gezegd begrijp ik de eerdere positieve reviews m.b.t. het sanitair niet echt. Of is het allemaal ineens een stuk minder?
Het Witteven, een prima ervaring. Lekker rustige camperplaats waar je de vogels nog hoort. Mooie ruime plaatsen en een aardige beheerster Irma die graag een praatje maakt. Kortom: dik voor elkaar!!
Fijne rustige camping met aardige eigenaar en goede bewegwijzering om er te komen. Sanitair uitstekend maar misschien te weinig douches bij volle camping. Heerlijk gegeten in de bistro tegen schappelijke prijs. HePeDet
Een geweldige ervaring deze privé camping met 4 plaatsen. Van alle gemakken voorzien: overdekt terras, keuken, douche, toilet en gebruik van allerhande kookgerei. Cassette legen en grijs water lozen geen probleem, schoon water evenmin. Hele aardige uitbater. Wij vonden deze lokatie gewoon via de campercontact app. Een aanrader! HePeDet
we hebben 10 dagen op deze prachtige camperplaats gestaan. Een geweldige plek, aardige eigenaren, heel mooie fietsroutes over de prachtige Sallandse heuvelrug. We komen zeker nog eens terug. PeHe