@He_Be_Wa
- Carthago C Compactline I 143
- 2018
- Integraal
Als je 10 * kon geven deed ik dat ook, dit is pure verwennerij 😍
Wat een fijne Camperplaats hebben Dick en Jaqueline, en een geweldige ontvangst als je aankomt. Je voelt je meteen thuiskomen alsof je er al jaren komt. Alles wat je begeert als camperaar is hier aanwezig rust en vrede. Jacqueline en Dick bedankt voor jullie gastvrijheid en wensen jullie nog vele gezonde en mooie jaren toe in jullie prachtige omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.
alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig
fijne rustige camping om Zeeland te verkennen met de fiets. licht precies midden in Walcheren, dus afstanden zijn allemaal te fietsen. de camping zelf heeft schoon sanitair. en wifi is aanwezig
Er is maar plaats voor 1 camper van max 6 mtr
hier hebben wij door Marroca services onze boiler en de koelkast laten reinigen dus met een overnachting 😊 een geweldige plek als je wat aan je camper hebt. wel eerst een afspraak inplannen.
een fijn plek om te overnachten en de restaurants te bezoeken. wij zijn ook even naar de kapper Marcel Henri geweest dit is de vierde keer dat wij Benijófar bezoeken maar hebben nooit deze parking gezien. hij is erg rustig en het uitzicht is prachtig.
om de stad te bezoeken is dit een uitstekende plaats wij hebben als camperaar niet meer nodig. Maar als je hier langer wilt verblijven kies dan een plaats waar je rustig kan recreëren. Amersfoort bedankt.
Dit is een camperplaats zoals hij moet zijn, niet zeuren over wat er niet is, alles heb je bij je toch. En verzorgen is geen probleem grijs - zwart en drinkwater alles kan. En dan nog de gratis WIFI is geweldig wat wil een mens nog meer als het weer ook nog goed is. Eigenaars bedankt.
Een fijne camperplaats met alles wat je nodig hebt als camperaar. Rhaden super bedankt dat jullie dat voor de camperaars gedaan hebben.
precies een camperplaats zoals die moet zijn wij zijn er zeer tevreden mee. Aardige mensen de eigenaren. wij kunnen hier niks aan toevoegen. Alle luxe hebben we toch bij😊
de camping is wel oké maar €18 ipv €15 ik dat is niet wat je verwacht. te duur voor overwinteren 😩
vriendelijke ontvangst door beheerder €12 met kortingskaart Alles aanwezig
alles wat je als camperaar nodig hebt is hier aanwezig. José de beheerder is een aardige en behulpzame man.