@Heaven
Er wordt hard gevoetbald tot 23.00 uur. Intimidatie door dorpsjongeren. Om 12.30 uur bekogeld met appels en stenen.
Leuke plek, maar overdag open. 5 € verschuldigd vanaf 11.00 uur - rond 19.00 uur. Voor en na gratis. Wordt ook niet geïnd. De waterkwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd en moet goed zijn. Het meer heeft echter een groene tint en nodigt niet noodzakelijk uit om te zwemmen. We verbleven hier 3 nachten voor de prijs van € 5.
NIEUW vanaf 1.9.2019 kost de parkeerplaats nu 12 € - te betalen in het binnenzwembad - er zijn 2 ingangen in de badkamer - parkeerplaats met stroomvoorziening tot 1 € - 's avonds erg luid door jongeren - leuk om te wandelen - in ieder geval, de plaats is geen 12 € waard
Plaats in het bos - erg leuk om te wandelen - geen directe toegang tot het meer - muggenplaag - anders erg rustig - toilet beschikbaar
Mooie en ruime parkeerplaats. Ook geschikt voor grote voertuigen. Elektriciteit gratis. Tokens voor het tankstation verkrijgbaar bij de poortwachter. Alles was heel schoon.