@Hedona
prima overnachten 👈. Van de snelweg 2 e rotonde links terug naar de snelweg dan 2 weg rechts,er staan bordjes camper car! Je ziet de Campers staan,we stonden met wel 20 campers,er is water,lossen en putdeksel optillen v je cassette. Wij hadden alles niet nodig aanrader!
Prima plek weg is druk maar na 18:30 stil.Supermarkt naast de deur en veld om je hond even te laten rennen.Wij vinden het prima verzorgd wel wat scheef dus blokken /stempels nodig! WiFi is waardeloos schiet er steeds af!! Sanitair is prima verzorgd. het is nu Camper car park geen aire die hebben veel rommelige plekken hebben wij ervaren,dus gewoon gaan staan.Dorp is heel leuk en satelliet deed het prima op plek 13 hihi.
Sitecode: 19060
Vreselijke plek met 8.70 sta je bijna op de straat,veel herrie geen satelliet ontvangst. voelde niet goed weggegaan naar de camping die hele jaar open is mocht maar tot 3.5 ton zijn er toch gaan staan zagen niemand wel betaald.
prima plek,mooi en rustig veel vogels! snackbar in de buurt geen winkels dus eerst voorraad voordat je hier gaat staan:)). WiFi wederom als vele plekken traag en waardeloos ::((.lekker gewandeld en aanrader,grote camp stempels anders kom je niet weg,gras en modderige.
Beetje saai maar verder alles prima! waren tot 23:15 wat mensen vd sporthal maar daarna stil,weg blijf je horen maar goed te doen. Licht gaat om 0:00 uit bij de parkeerplaats,zo goed! om even 1/2 nachten te staan ✅.
In zomer wordt je gek Veelste dicht op elkaar,ivm brand mag dat niet eens!Nu prima te doen. Heerlijk naar het strand geweest,was mooi weer. Vieze lucht in de avond is smerig bizar waar het vandaan komt morgen snel weer weg bah!!!
prima plek,groen is erg slordig en niet onderhouden jammer,ook geen glasbak!! ik heb glas van andere meegenomen want ze leggen het ernaast belachelijk!!! heerlijk vlakbij dorp en stil.
Fijne plek lekker stil,mooi centrum de moeite waard service prima 👍. Wij komen terug,gemeente bedankt! Tip even wat snoeiwerk aan de mooie beukenhaag.
Prima plaats goed zicht op vliegveld,jeton v water/electra bij de paal gekocht! wc/douche niet nodig zelfvoorzienend. Bakker 750 mtr wij komen terug,heerlijk stil in de nacht.
staat dat het open is:( dus niet!! Rustig plekje maar water afgesloten en cassette legen superrrr smerig walgelijk!! gemeente nooit meer hier::((
Overnachten prima maar het is een rommeltje,alles is wel aanwezig en 16 plekjes vlakbij elkaar! Verplicht overnachten maar geen aanrader,compressor is alleen in de zomer,dorpje niks bijzonders,8 plekjes zou fijn zijn en beter,redelijk stil weg ligt ver genoeg.
Mooie plek met kruiden bij de losplaats beetje raar maar ok.WiFi werkt slecht en traag doe het goed of niet aub!!!! Prachtig wandelen gelijk vanaf de cp naar het middeleeuws plaatsje mooi hoor. Ik geniet van cp maar WiFi werkt bij veel plaatsen niet. 3sterren ivm WiFi,satelliet top ontvangst.
Prachtig middeleeuws dorp aanrader!Kasteel is prachtig,wandelen langs het water,ook voor de hond. Plek is vlakbij supermarktje en bakker.Terrein is mooi vlak wel tegenvaller in de winter 24 uur betalen met redelijk schone toiletten naast de mairie. In de nacht heerlijk rustig en licht uit topp! 3 ster ivm betalen vd winter stonden alleen.
Prima plek helaas wel alles afgesloten behalve electra en toilet legen,geen water dus. Wij komen voor wandelen dat kan hier volop! 9,10 klopt niet Campercontact ook schrijven jullie niet dat water,toiletten zijn afgesloten in de winter werk jullie app is bij als zovaak.Wij zijn verder tevreden over de plek van Camping/car:))
Prima plek met goed werkende service,dorpje boulangerie over de brug spar met wasmachine!Voor 1 nacht relaxed en flinke wandeling,aanrader en 3 kappers hihi.
Mooie plek heel relaxed,toilet open ,cassette legen en spoelen. wij hadden geen water nodig,bakker is definitief gesloten,supermarkt geen id was dicht,restaurant open. Mooi gewandeld, licht gaat om 23:00 uit heerlijk donker. mooi park en schoon.
Prima plek,veel locals lopen langs zijn vriendelijk.Lekker stil,klein dorpje met restaurantje was dicht helaas,toilet voorbij de Marie rechts.Heerlijk gewandeld,je kan toilet legen en grijs water, helaas water afgesloten ivm winter daarom 4 sterren. Broodje/pain bij het restaurantje 8:00 open.
Mooie nieuwe plek,helft is af 6 dus.Slagboom deed het niet gebeld en Binnen 1 minuut deed hij het,sprak Engels! leuk dorpje en lekker stil,water pakken pasje ervoor houden om te activeren,wij zijn blij.WiFi doet het goed.
prima te doen met 8.70 50 mtr pad wat rommelig,wel blok of stempels gebruiken. Water afgesloten ,prachtige locatie!! Aanrader we staan alleen.
Prima plek,kalm maar toch in het centrum,alles vlakbij museum over de bezem dicht tot maart.Leuk marktje,wij vonden het dorp nou niet echt mooi maar voor 1 nachtje prima.Mooi gewandeld langs kanaal.
Fijne plek alles werkt. Superrrr stil. Schattig dorp. Morgen opzoek naar bakkertje en winkeltje. Weg was prima met camper 8.70 mtr geen probleem. Prachtig avond uitzicht,wat een feestje hier bedankt!! Ik vindt het een pareltje.
Mooie en stille plek ik hoorde de klok niet,wel de haan! afvalbakken zijn gewoon open,mooi gewandeld hier dikke aanrader.Jammer alleen grijs,risico toilet legers is groot! wij komen terug:))
prima om stad te zien,prachtig gewandeld langs de zee! cp is ok voor 1/2 dgn wij vonden het vele geblaf irritant,weinig sanitair maar ok. plekken erg krap.
prima plek,heerlijk stil in de nacht,bakker in Hoofdstraat na 800 met links.Helaas geen afvalbakken dat moeten ze nog leren,dorp is superrrr mooi en leuke restaurantjes deze kan je niet missen.Gewandeld met de hond,wij komen terug!Kom optijd snel vol.
superrrr mooi stadje,deze mag je niet missen. plek om staan prima,service zit onhandig in een hoek. HELAAS HELE NACHT BLAFFENDE HOND pppppff van het huis verderop en overdag zit ie in de schuur! bedankt buurman!!!
water doet het,opening gedesinfecteerd! pot in rooster geleegd lekker smerig! slecht onderhouden jammer!! maar wij zijn blij:))
let op! volg de route maar dan vlakbij zie je een wit bordje P 4 volg die en je komt bij de baai/cp. De hele maand januari is het museum van salvador dali dicht 12/2 weer geopend. Heerlijk rustige plek. wij zijn 8.70 met ging prima.
lekker rustig,prachtig gewandeld! leuk dorp alles gesloten tussen 12:30-16:00,wij waren tevreden. wij gingen door de ingang met 8.70 mtr.
Toilet legen,grijs water en helaas moet je Jeton halen bij de Marie die in de middag dicht is. Wel een schone plek,toilet legen zonder spoelwater, in toiletten naast de plek kan je fles vullen met water. lekker vers baquetje.
Prima stek,alles gratis behalve electra klopt niet met vorige review. mooie plek met prachtige herfstkleuren!
Prima plek 2 dgn gestaan vers stokbrood uit de machine wel in ochtend halen! min punt cassette kan je niet spoelen en stroom 2,- 44 min beetje absurd! v d rest prachtig gewandeld en dood stil in de nacht. restaurant ma din gesloten. we komen zeker terug,langs de Marie geweest om te melden v stroom en spoelwater.
Prima plek,alles gratis en in orde geen stroom. Supermarkt en wasmachine en wandelen langs de school naar beneden zeker met de hond fijn! Relexd hier aanrader zelf in november goed toeven,lekker zonnetje. Bewoners zijn vriendelijk.
Alles gratis wat wil je nog meer! Bakker 50 mtr,heeft ook lokale kaas,wijn,honing etc. weg is rustig prima voor het zoeken van een huis deze plek! Bedankt gemeente,restaurant was dicht en even naar de kringloop is vrijdag,Zaterdag en Zondag open,leuk toch! Af en toe een blaffende hond maar was ok.
fijne plek superrrr stil en lekker donker,uilen te horen geweldig! water en elektriciteit prullenbak wij vonden het super,aardige eigenaren! wij komen terug,gaf goede tips voor huis kopen, bedankt.
Plek bij een speeltuin en hondenschool,je kan niet wandelen alleen op het veld. Sani alleen cassette legen rest stuk. superrrr stil en lekker donker,stonden met 3 campers.Voor 1 nacht prima.
Geen plek vol met auto’s en in de schaduw,let wel nu November.
Prachtig en heeeeel stil zalig! mooi gewandeld met de hond heerlijk en geen licht heerlijk. wel 17,50 omdat wij geen lid waren maar ok. 12,50 dus normaal dat is met stroom top! In het najaar reizen is superrrr zo relaxed.
Sitecode: 21961
mooie plek let wel op de bomen langs de muur,wandeling gemaakt heerlijk rustig.Sani werkt alles gratis behalve stroom denk ik. ideaal in het najaar reizen lekker stil. bedankt gemeente 👍
prima plek,wel flauw dat je de cassette niet kan spoelen mede het gat (push doet het niet v 13,- niet ok.
Fijn plekje vlakbij centrum,alles werkt! instructies in meerdere talen. wij zijn even centrum in geweest,mooie kerk en chateau en park,geen restaurant open is ook maandag vandaag. moeite waard om nachtje hier te zijn!
Niks aan toe te voegen deze mensen snappen het echt! Stilte,natuur,wandelen,fietsen,top locatie deze mag je niet missen!Bedankt.
Mooie plek,helaas kwam er een aso uit zijn niesman camper of ik gelijk m meer voren wilde zetten! Wij zijn gevlucht van deze eikel!!
Topplek alles is fijn,alleen wij konden geen WiFi ontvangen dichtbij woonhuis,maar dat is prima.
Wat aardig een mooie plek gratis,ondenkbaar in Nederland en waarom? Stonden 7 campers er zijn 4 stroom aansluitingen,mooi wandelen leuk dorp. Bedankt vd service lief.
Goed plekje 4,neem meest links bij de muur weg is gehorig! Alles aanwezig locals aardig voor 1 nacht gratis ok. Supermarkt om de hoek,mooi gewandeld.
Niet goed gelezen is dicht,leuk koffie tentje,misschien mogen we 1 nacht op het parkeerterrein blijven! Zonde wat een leuke plek allemaal kleine vliegtuigjes.
Kleine mooie plek met een klein café,speeltuin,etc. Auto’s staan op cp plek altijd zo jammer! Wij zijn in zijstraat gaan staan zijn grote plekken op het gras,lekker rustig.
Prima plek smalle toegang,wij zijn 9 mtr,rustige plek water is beschikbaar tegen betaling! Met leeg toilet hierheen 1 nachtje,wandelen even naar het dorp aardige dame.
leuk plekje bij het water,dorp niet bijzonder wel veel wandelen. Betalen 0,50 cent toilet! nergens een vuilnisbak? cash vd machine old fashion! lekker slim,rustige nacht.
Sitecode: 19000
prachtig plekje alle maten campers,je mag er 48 uur staan en overnachten,vuilnisbak en toiletten weggehaald en gesloten omdat toeristen een troep maakten,zo jammer dit::((Wij hebben ook vuil opgeruimd,er is alleen een glasbak en kledingbak! Leuk dorp en mooi slot de moeite waard. Neem u vuil mee in het dorp zijn vuilnisbakken en doe u behoefte niet buiten!!!!
Prima plek met mooie stad aanrader,vooral de Griek bij de fontein! Wij hadden niks nodig maar er is stroom en douchen de volgende ochtend 8:00 zijn ze weer open. Minpunt geen lantaarnpalen die het doen? Wij zijn weggegaan maar hebben Alarm,voelde wel ✅ ok.Weg er naar toe is rommelig maar plek is superrrr zelfs voor 2 nachten,locals laten hun hond uit en wat fietsers,bedankt!
prima camperplaats wij konden een vip plek krijgen,beetje smalle toegang op het eerste deel maar ok,met 9 mtr goed te doen,dus wij hadden plek zonder buren hoe leuk!!! sanitair prima er speelde een leuk bandje en je kon er ook eten,super leuke en lieve receptionist,bedankt!!
Geweldig het dorpse leven,superrrr plek,water vullen/toilet legen en afvalhoek richting kerk! Kippen komen dag zeggen wandel in de ochtend naar de bakker,supermarkt en pinautomaat in dezelfde straat! drielandpunt,en de aardige buurvrouw waar alles bio is en van alles verkoopt geweldig! Graag een bijdrage bij kastje een klepje zijkant. Super stil om te slapen wel de prachtige kerkklokken,bedankt josef!!
vol met auto’s niet voor camper geschikt!!!
Prima plek,stroom 16A,vullen en lozen wat ongelukkig tussen de bomen,afwas plek en afvalstation. Jammer overal zijn de prullenbakken vol ook afval op het terrein,ook kuilen en bulten kijk waar je rijdt. 3 ster ivm afval /lege flessen op het terrein. Geweldig zo naar centrum en de haven ik zeg aanrader,trein komt vaak maar stoort ons niet! Zeer vriendelijk bij de receptie!!
Aardige jongen spreekt Engels,zeer relaxed kregen plek achterin prima v 1 nacht,was gedaan lekkere douche! wij betaalde 31,- euro 9 mtr camper 2 volwassen 2 dieren/hond/kat relaxed sfeer,plaatsen niet heel groot,veel bomen voor schaduw,wij hadden geen bomen dus satelliet. Naar zee gelopen vlabij,lekker druk wij hadden dikke onweer met regen,heerlijk na 32 Gr:)
Mooi plekje,sanitstation,wandelen,pizza om de hoek zalig! irritant dat auto’s op camperplaats staan,onbeschoft!!! Niemand controleert het ik zeg dikke boete erop,lekker rustig,je kan op het einde draaien wij zijn 8.70 mtr gaat precies,je kan met rondvaart mee.
Jammer caravans ws ook voor vast,camperplaats is geen caravans!! Meer stinkt,veel zwerfafval,wc geleegd en door gereden.
Vreselijk bovenop elkaar bbbrr wat als er fik komt? Wel vlak bij de stad en lossen en vullen voor 1,- euro dat is fijn! Snel naar park v night 22 km verderop in het bos met picknick tafel zalig cool.
Prima plek erg rustig,rond gewandeld.klein maar interessante plek. Schone toiletten supermarkt en leuk café in verlengde van de netto,café morningstar. superrrr stille nacht.
fijne plek, mooi,relaxed,aardige boer Anton en vrouw. Veel werk geluiden maar wij vinden dat prima,jammer geen toilet zou een vijfde ster krijgen dan,wij komen zeker terug! Zonder elektriciteit 10,- wel cash bedankt!
Geweldig! Wat prachtig en heerlijk gewandeld en gegeten bij het restaurant,aanrader.
Mooie stille plek wel scheef,indien blokken/stempels geen probleem! schoon sanitair,leuk café,rondleiding en natuurlijk wandelen! aanrader staan alleen nu,niet duidelijk waar je wel mag staan,betalen maar waar? café weet van niks,grappig. wij staan rechts in de lengte.
Spontaan naar toe gereden,dit wil je niet overslaan,lekker wasje gedraaid,gewandeld naar het meer en het haventje,super aardige medewerker.Unesco erfgoed. 15,- toilet,was,slapen ik zeg doen! café in ochtend 10-17 lekker kaneel broodjes etc,wat hou ik hiervan deze onverwachte plekken.
Heerlijk stil met leuk kerkje,beter dan herrie plekken bij de brug 32 km terug wij stonden alleen,gewandeld.
lekkere spot,restaurant was dicht,vuilnisbak gewandeld,redelijk wat muggen maar met spray en een vuurtje buiten zitten! adembenemend uitzicht wel zijn de meeste plekken scheef,met stempels of blokken gaat het lukken! wij zijn 9 mtr 5500 hup ⬆️ wel met trc en helling knop!
Prima plek lekker stil,geen voorzieningen wel gril en picknick tafels,zwemvijver. supermarkt om de hoek,lekker gewandeld aanrader hoor.
Mooie plek,geen gedoe even bellen naar Rolf of Tim,was gedraaid ook nog klein waslijsten bij de Office. Stroom 16 amp bij ons vloog de stroom eraf als de koelkast aan stond dan maar gas,kan ook aan kabel liggen. Lekker stil die meeuwen mogen weggaan hihihi.
Prima plek weg slecht maar ach avontuur! wc ruikt naar hout ,papier aanwezig en schoon,ok het is een zak waar je het in doet maar prima. superrrr stil helaas regen regen regen,morgen verder! Met 8.70 mtr goed te doen,wat boerenleven te zien. 2 Noren gingen gewoon lekker eten/grillen met dit weer geweldig! Hopelijk een moose of rendier🙏te zien,bedankt gemeente.
prima plek. Lucht top wc legen en daar is ook spoelwater. Drinkwater prima wordt niet gebruikt voor wc! Alles vullen leggen vuil water tot nu toe nergens doen wij bij camping en de was gaat prima.
miljoen muggen 🦟,kleine plekjes,doorgereden.
Prima legen opweg naar de noordkaap. klein huisje in de hoek.
Sitecode: 20931
prima plek,rendier liep gewoon voorbij! Geweldig,helaas miljoen muggen 🦟. morgen weer een dag.
Aardige beheerder,plek bij het gebouw/terras goede WiFi. douche\ oilet aan de wegkrabt tweede deur rechts,balzaal achterin. Lekker stil supermarkt vlakbij en pin automaat Coop. alles aanwezig dank u.
Heerlijk gedoucht ppff,gevuld/geloosd wat een feestje. wilde geld geven nergens een brievenbus,restaurant gevraagd hadden geen id,zeiden hangt bij het gebouwtje??? jammer graag gedaan….cp vond ik te druk en als je verder rijdt naar het noorden 2.3 km links een plek met alle service,nog verder rechts haventje met parkeerplaats fantastisch en niemand,je kan lekker zwemmen bij de steiger.
Heerlijk plekje,stonden met twee andere. Mooi zwemmen,prachtig ver kijken,suppen,gewandeld langs de weg richting het dorpje,staat nog ruïnes van hoogovens uit 1700,bijzonder. Verderop links bos ingelopen is verder niks maar fijn vd hond. toilet zeer smerig bij het meer helaas,geen papier,vuilnisbak dat is fijn. Er lag een dikke drol op het veld van een hond beetje jammer,maar zeker x gaan hier:)).
Zeer relaxed,wij kwamen alleen om te wassen maar zijn 2 nachten gebleven. Mooi,stil,geen herrie heerlijk! plaats 10 duidelijk aangegeven,geen satelliet ontvangst,logisch,winkeltje en prima sanitair. Geen restaurant en WiFi.
Prima plek,gratis museum,toilet,treinverkeer valt mee,F16 vlakbij wauw wat een geluid! Rondwandeling gemaakt waar we heel wat wandelaars tegen kwamen,supermarkt vlakbij. Aanrader stille nacht,museum is echt leuk.
Heerlijk rustig,zo’n vd panelen,geen satelliet,geen uitzicht is dicht gegroeid,heerlijk rustig loopt zo naar het meer. staan nu 2 Zweden die hier lang verblijven lijkt.
Prima plek prachtig aan het water. stonden met 6 campers,no stress dus. min punt geen vuilnis 🗑
Allereerst een aardige dame we mochten vullen en legen met kaartje,superrrr fijn. na de slagboom links vuil water plus schoon water. dan verder na afvalbakken links door dan chemische toilet legen kaartje ervoor voor spoelen,bedankt!!!
Gewoon op het parkeerterrein gaan staan prima en rustig,en schotel bereik. wij zijn zelfvoorzienend en je kan de plee legen stuk terug bij de brug openbaar toilet 👍
Geen aangegeven plekken maar prima te doen. prachtig park loopt zo naar de Edeka door het park 500 mtr,weg is rustig geen afvalbak,er was wat verkeer ivm wandelen club. toilet overdag open en schoon. Op doorreis prima.
fijne plek,loopt zo bos/park in en ommuurde stad was wel aardig,op het plein bij de fontein op de hoek heerlijk ijs/cappuccino! Nadeel op de cp mensen blijven er 1 tot 2 wkn staan houden plek bezet,Max 72 heb ik in de ideeën bus gedaan. verder lekker relaxed en super verzorgd bij het sanistation.
Goede plek rustig behalve de treinen maar is ok. Water/electra niet gratis zoals in review 2020. prachtig gewandeld.
Wauw midden in de natuur geweldig! Veel verkeer van hondenbezitters en bron vullers tot laat in de avonduren:(vonden wij wat minder maar logisch,veel elektrische fietsers langs de plek(Zondag op maandag). prachtig gewandeld,geen bereik met mobiel etc,lekker lezen. Vroeg in de ochtend hondengeblaf met eigenaars,tja bos…is natuurlijk geweldig!
alleraardigst beheerder komt praatje maken en zeggen dat de vos in de avonduren schoenen komt stelen! niks buiten laten dus:). drukke plek veel blaffende honden ,en een stomme buurman die gelijk met orders komt dat de hondenlijn kort moet, pardon rot lekker op! hij denkt dat hij het is met zijn morelo opzouten! Prachtig gewandeld goed sani station!!
mooie plek,kasteel,ijscoman kwam vrijdagavond 18:45,wandelen,openlucht zwembad voor 3,- elke dag open! er was een concert toen werd het erg druk met auto’s maar je kan ook bij het zwembad staan. Bendorf niet veel bijzonders maar bus naar koblenz om de hoek 600 mtr. 2 kleine prullenbakken.
Wilde eerst hierheen,vlakbij restaurantje heerlijk gegeten. Water is prima uit de leiding vroeger uit de bron. prachtige wandeling vanuit deze plek,de moeite waard. Plek boven kan je in de ochtend links naar beneden groente kopen bij een bewoner gewoon vragen voor 1 euro. Edeka is alleen in ochtend open.
Mooi initiatief door vrijwilligers! heerlijk plekje,gewandeld zalig en mooie uitzichten,tv kijken gaat prima op plaats 7,gemoedelijk dorp.
Prima plek met historische gebouwen etc. Goede aan/afvoer. prachtige views en wandelingen 2 nachten gebleven,lekker donker en stil! 10,- pn geen 12,-. ook met slecht weer mooie stek. afvalhok direct bij de ingang rechts.
prima plek,mooi park,gaaf om oude ertsfabriek de moeite waard! stille nacht,wel wat jongeren houdt rechts aan links is onrustig. sani letop! eerst wat je nodig hebt dan geld dan ok!
super leuke plek,mooi slot en gewandeld! Stille nacht en uitermate vriendelijke bewoners een warm bad,bedankt gemeente! Gratis overnachting met douche en toilet,open van 6:00-22:00. stroom aanwezig 1,- voor 12 uur waar vind je dit,bedankt.
Prima plek,stonden op parking ivm gewicht/lengte,schoon sanitair prima! Horeca dicht seizoen gebonden,logisch! Zeer aardige eigenares,praatje gemaakt strax even naar het dorp wandelen/kasteel. prima voor 1 nacht ivm doorreis,komen nog x terug in het voorjaar,bedankt! WiFi werkt goed.
Een warm welkom met humor mooi plekje vooraan,en de WiFi is superrrr! Wij hebben in de avond gewandeld heerlijk stille buurt! Leuk de geschiedenis van deze plek aanrader! Wij komen terug met beter weer een x,ziet het er nog mooier uit,bedankt!
Prima plek,rustig wij stonden op doodlopende stuk! sani werkt met euro,jeton. bedankt gemeente!
Ongezellig maar alles werkt op de sani,gratis,winkels om de hoek! ook prullenbak en glasbak,prima plek!
Overdag geluncht en wandeling,niet overnacht maar zal wel rustig zijn door de weeks! prullenbak en picknickbank!
Sitecode: 19291
Deze plek mag je niet missen,adembenemend uitzicht,schattige varkens,paardjes,prima sanitair,winkel elke dag om 18:00 open! super goede vibe hier,water kan je alleen nu in sanitair halen om te vullen ivm winter. Geen elektriciteit nodig,er stond zelfs een Tiny house op de CP plek,je staat op gras. Wij komen terug superrr rustig,bedankt!
alleen maar auto’s en heel druk! af te raden.
Prachtig plekje,trein 23,- 2 pers naar klooster en nog hoger 28,- 2 pers hondje mag mee. Moeite waard prachtig weer,toilet was gewoon open na 17:00,rond 19:00 komt beveiliging vragen naar je ticket dus niet weggooien!! of dat je volgende dag gaat,muisstille plaats aanrader!
Prima plek,schoon,kleine prullenbak was vol,service schoon/netjes. Supermarkt vlakbij,stonden met 9 campers plek voor 6. Weg is druk maar vd nacht rustig. Leuk dorpje wandeling gemaakt,bedankt gemeente!! Je kijkt op Montserrat en wijngaarden prachtig!!
Aardige dame,maarrrr wat een ouwe bende zonde!! buren hebben blaffende honden,wegwezen dus! Schimmige figuren in bungalows,jammer mooi plekje!
ga er niet heen,plassen met water,rommelen druk onrustig snel naar Bodega 2020.
helaas vol…reserveren dus!
Helaas nog dicht,ziet er prima uit? ws iemand het slot vergeten te openen haha,wij staan ervoor prima voor 1 nachtje! Kom op gemeente haal het slot er af,zonde van deze mooie plek!Bewoners zwaaien vriendelijk.
Sitecode: 19539
Goeie plek,sfeer en ontvangst erg fijn! Schoon sanitair,ruime plek 15,- kleiner 13,-,WiFi werkt goed bij ons 2 dagen. Broer en zus doen het goed,gescheiden afval,bakker rond 13:00! Cartagena is erg mooi,7 km fietsen,aanrader! Wij komen terug bij de Cp,bedankt! Good vibes,vaste gasten erg vriendelijk.
Super service en blije Spanjaard,water zit aan de muur voor het vuil waterroosters, 2,- voor alles,en lpg hoe fijn! Slecht weer kiezen we plek bij het strand,volgende x bij Anibal,bedankt!
Mooi plek bij de rotonde richting strand,dan links gaan prachtige plek vd nacht!! Ondanks veel regen goed te rijden met 8.70 mtr 5500 kg,zeer rustig geslapen,wij bleven wel in de buurt vd Camper. Er zijn helaas overvolle prullenbakken maar goed,douche en voeten douche zijn bij het gesloten restaurant. Boodschappen vlakbij,de camping heeft brood in de ochtend alleraardigste eigenaars. Geen witte bus/groene auto gezien die hondjes pikken?
fijne plek,rust,ruimte lieve ontvangst,goede vibe, positief en voor starters van een CP plaats heel goed bezig. komen zeker terug,mooie fietsroutes in de buurt,bedankt.
fijne schone plek,lieve eigenares prachtige omgeving,kerstvibes fiets en wandelroutes geweldig. WiFi is achteraan niet te ontvangen maar was voor ons geen probleem,wij komen zeker een x terug aanrader.
Fijne plek,zo leuk zicht op de koeien en prachtig weids uitzicht. Sanitair is superfijn ook nog wat leesvoer en een föhn ,eigenaars zijn lieverds. vlakbij het centrum van Voorhout en leiden goed te doen op de fiets. Genieten van de traktors etc een goeie vibe.🌞
Verharde plek,stroom 4A verderop is 10A mogelijk,eigenares is super chill legt alles uit niks is teveel, sanitair is top geïsoleerd en schoon. uitzicht is adembenemend,in de ochtend even op het bankje gezeten wat een rust hier,komen zeker terug,eco vlees tekoop. Zalig gefietst met onderweg winkels en ook bij de boer kaas etc.
Wat een aardige lui geweldige gastvrijheid! sanitair top,plek is adembenemend en zo stil,prachtige vogels dikke 10 van ons,fiets zo naar Hattem wij komen terug op zeker🌞🤗
Heerlijke plek lekker rustig leuke stek om met je hond te lopen aan de overkant. Sanitair is op en top, gastvrijheid van eigenaars is prima,leuke dieren en heerlijk gewandeld en gefietst dorp vlakbij en Ommen komen zeker terug.
Goeie plek,leuk ingericht en muziek tijdens het douchen hoe leuk👍 sanitair is lekker schoon. fijne eigenaar in voor een praatje, investeert ieder jaar,goed bezig, goeie vibe hier🤗prachtig gefietst langs de maas en heerlijk gewandeld.
Prima plek,schoon en rustig. wel al 5 euro voor 12 uur stroom dus 15,- totaal. wc 50 cent.
prachtig,rustig, adembenemend...twee eitjes bij ontvangst,goeie vibe. Alles is strak inorde sanitair is helemaal top,uitzicht,koeien,fijne schuur met info en boeken, fietsroutes wat is het hier mooi!! tot nu toe de beste plek,wij komen zeker terug.
Fijne plek, schoon sanitair warme douche🌞aardige lui, fluister boot,verzorgde CP plek komen zeker terug. veel fiets mogelijkheden.
Super plek,uitzicht op blaarkoppen, prachtige wandelingen klompenpad. aardige lui ,4 generaties leuk toch👍lekker rustig hier komen wij zeker terug.
Nu in het najaar heerlijk rustig,prima plek,alleen afvalbakken,komen zeker terug. heerlijk gewandeld langs de dijk vlakbij bataviastad.