@Heef
Gezellige camping aan de rivier. Wateractiviteiten volop. Goed keurig sanitair en lekker gegeten in restaurant. €25.- 2 pers all-in
kamp Kjajevica Luka einde Tara brug rechts. prachtige locatie zicht op Tara bridge en op loopafstand naar plaatsje. Goed sanitair en mooi restaurant. €25.- camper 2 pers en stroom.
Wij stonden op Komani niet te verwarren met Koman. Deze overnachtingsplek all-in €10.- 2.5 km VOOR de boot. Aardige gastheer, net sanitair en wifi. aanrader
Prachtige locatie tevens in buurt van plitvice en Martin Brod, met zicht op Rastoke. Water en electra aanwezig gebruik toilet en douche hostel 24 uur open. €20.- per nacht
kwamen om 19 uur aan 43.- 2 personen camper en kleine hond excl stroom. belachelijk duur
Zeer schone camping, vele plaatsen echter niet storend. Gesitueerd rond grasveld met apart hondenveld. mooie wandelingen naar Sidmouth en Weston Beach. Erg vriendelijke beheerder(s) Per nacht 2 personen en camper €39.-
Mooie gemoedelijke terrassencamping met uitstekend sanitair. Geen zicht op de zee echter met een goed half uur loop je langs de rivier naar Lyme Regis mooie vissers- badplaats
Zuljana is een mooi klein dorp aan een baai met kleine haven. De camping ligt aan de overkant van de straat dus geen zee zicht. Gezien wat de camping te bieden heeft, wc, koud douche en afwaswater, vind ik de prijs van €35.- per nacht met 2 personen al erg duur. Door komt nog eens 20% bovenop als je korter als 4 nachten blijft. Dus €42.- per nacht voor een plek in de tuin.
aardige camping aan de rivier met uitzicht op kasteel. goed eten voor weinig geld. douche en wc houd wat schoon zijn te wensen over. kippen, eenden, ganzen, katten en honden lopen vrij over de camping. leuk voor éen overnachting
Dit is een parkeerplaats strak bij de baden. kosteloos maar ook niets aanwezig. camping Vjosë Explorer ligt ca 300 meter voor deze P en heeft voorzieningen
Mooie voor Italiaanse begrippen kleine camping. Nog beetje kneuterig aan het Garda meer. Mooi restaurantje en kleine supermarkt en zwembad. Met acsi pasje ook korting buiten seizoen
Mooi rustig plekje bij florellenvijver. Jammer dat de receptie/ terras wat troostbaar erbij ligt. Is wat meer uit te halen de locatie is prima voor fietstocht naar Doesburg en Zutphen
Eenvoudige doortrekcamping, welke wij aandeden op terugweg. Ca 50km voor hartje Parijs. In Dorp zit een Mac en voor de camping staat een mobiele pizzakraam
Wij namen afslag 431 met camper is in het dorp steil naar de camping toe. las ergens beter afslag 425 te nemen, zeker met grote camper of caravan. Verder vriendelijke ontvangst redelijk veel vaste plaatsen. Betaalden €20.- met 2 personen
prachtige locatie geweldig uitzicht €15.- zicht op zee €18.- douche €1.- Stelle helling
Sitecode: 102075
Helaas onvindbaar.
prima camping mooie ligging met zicht direct op zee €25.- voor plaats met 2 personen all-in
mooie camperplaats bij meer en park. Je hebt een kampeerkaart nodig welke voorheen uit de betaal automaat ter plekken gehaald kon worden, dit werkt echter niet meer. Dus zonder kaart (wel al te bestellen voorheen online ) kom je er niet op.
Grote camping met zicht op de Padstow Bay. Camping is schoon en ze zijn behulpzaam. Van hieruit de SWC te lopen naar Pentire en Rumps Point.
mooie kleine camping hartje Omis echter heerlijk rustig. Smalle steile toegang. met 5 min in centrum, 8 min aan zee. uitzicht vanaf burcht grandioos.
Mooie kamperplaats aan de Chiemsee. Prijs excl douche en toilet. Bij gebruik van alleen overnachten, aan de prijs