@Heelbo
- Rapido Randonneur Anders
- 2010
September 2026
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
vriendelijke mensen. mooie camping en nieuw sanitair. een aanrader
2023
fijne rustige camping. mooie omgeving. Vriendelijke eigenaar. Prima sanitair en zwembad. Wel even bellen of mailen of er plaatsen vrij zijn. Wij moesten 24€ per dag afrekenen met stroom. Heerlijke dagen gehad.
mooie camping, ondergrond gras en mooie bomen. Sanitair prima, fijn zwembadje. fietsen is niet alles. een camping om terug te komen.
prima camping, schoon sanitair, fietsen wat lastig. van de honden in de buurt hadden wij weinig last. niet erger als op andere campings. Restaurant A Lena een aanrader.
fijne camping, sanitair gebouwtjes aan de buitenkant niet allemaal mooi, wel schoon. Personeel vriendelijk. Helaas veel zand, maar mooie plekken. leuk plaatsje en komen zeker terug.
2022
Wat een mooie camping , verzorgt, mooie planten en bomen. Prima sanitair. Hier komen wij graag terug. Een echte aanrader.
Wat een mooie camperplaats, schoon, goed en ruim douches, grote plaatsen, hele vriendelijke mensen. Een aanrader.
2018
mooie rustige camping. eerste beoordeling was een 5. denk dat dat een foutje is vandaar nu een 10.
2017
prima camping, zeker voor bezoek aan Valencia. schoon en verwarmd sanitair. vriendelijke receptie . was en droog machine voor 4 en 3 euro. bus voor de deur naar centrum.