@HeerkeGriet

2013

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Mooie plek op de parkeerplaats en het eten is echt heerlijk, prima prijs. Goede overnachtingsplek.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige plek aan mooi meer, ook om te zwemmen. Dicht bij de mooie Vrangfoss sluizen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Dit is een camping met vooral vaste gasten. Hoewel ik daar op zich niet zo van houd is dit wel beslist een uitzondering. Alles heel netjes. De camperplaatsen die er zijn zijn bijzonder mooi gelegen. Zeer vriendelijk ontvangen en sanitair ok. Er is niet erg veel camperplaats maar als je in de buurt bent zeker proberen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

De plek achter de kerk is inderdaad prachtig. Wij stonden hier alleen, heerlijk vrij in de natuur. De plek bij de weg is geen sterren waard.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wij zijn 2 nachten hij deze aardige mensen geweest. Ze werken nog hard en doen hun best om het je naar de zin te maken. Het ijs en de kaas zijn heerlijk.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fantastische plek, mooiere omgeving kun je niet krijgen. Er zijn geen voorzieningen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Perfecte mooie plek aan de fjord prima sanitair en perfecte WiFi. 200 Nok wel cash betalen. Douche 10 nok, die we niet hadden, maar werkte ook prima zonder 😃