@HeiRue

2018

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

De camping is open.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prachtig aangelegde camping. Vriendelijke ontvangst. Mooie, moderne sanitaire voorzieningen. Het strand is heel dichtbij. Prachtig fietspad naar Royan. Er is ook een busverbinding.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Perfect gelegen camping voor een tussenstop. Vriendelijk welkom. Schoon sanitair. Zeer rustig. Overdekt zwembad.

Leuke plek, vriendelijk welkom van Vasili. Sanitaire voorzieningen top. Elke avond heerlijk eten in het restaurant. Vers brood en croissants in de ochtend. Mooi kiezelstrand.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De coördinaten kloppen niet, volg de borden. Vriendelijk welkom. Prachtig aangelegde plek, grote percelen.

We hadden de plek graag nog een keer bezocht, maar deze is sinds 17 oktober 2022 gesloten, dit werd op verzoek per e-mail gecommuniceerd.

Sitecode: 19429

Mooi aangelegde camping met zwembad. Sanitaire voorzieningen ruim en schoon. Ronda gemakkelijk te voet bereikbaar, retour per taxi (10€).

Goede plek om Madrid te bezoeken. Groot en schoon sanitair. Mooi zwembad. De elektriciteitsvoorziening was gisteravond constant onderbroken. Na verschillende klachten bij de receptie werd het weer aangezet. Na ongeveer 30 minuten weer uitgezet en na een klacht weer aangezet. Dit herhaalde zich meerdere keren. Gewoon vervelend en schandalig, aangezien elektriciteit extra in rekening werd gebracht. Eten in het restaurant aanbevolen.

Perfecte camping om Toledo te bezoeken. Bushalte recht voor de ingang. Snel inchecken. Vriendelijk personeel. Koel af in het grote zwembad na een bezoek aan Toledo. Schoon en ruim sanitair. Sterk aanbevolen.

Goede plek om Toledo te bezoeken. Bushalte recht voor de ingang. Snel inchecken. Koel af in het grote zwembad na een bezoek aan Toledo. Sanitaire voorzieningen groot en schoon. Vriendelijk personeel.

Perfecte CP voor bezoek aan San Marino. De bus vertrekt direct voor de deur. Geweldig restaurant, ook voor liefhebbers van zeevruchten.

Mijn favoriete camping in Kroatië.

Perfecte CP om Rovinj te verkennen. Snel en gemakkelijk inchecken. Aardig personeel. Rovinj is gemakkelijk te voet bereikbaar. Sanitaire voorzieningen in onze omgeving zijn goed en schoon.

Toen we aankwamen en vroegen naar gratis plaatsen voor 3 nachten, kregen we een lijst met gratis en gereserveerde plaatsen. We keken rond en selecteerden op basis van de lijst 3 vrije plaatsen. Na ongeveer 30 minuten kwamen we terug bij de receptie, nu kregen we te horen dat alle 3 de plaatsen gereserveerd waren. Maar het was duidelijk te begrijpen dat ze ons deze plaatsen aan zee niet voor slechts 3 nachten wilden geven. We reden verder.

Sitecode: 20025

Geweldige plek voor een bezoek aan Barcelona. Gratis pendelbus naar Mataró (treinstation) en voor 2,90 € naar Barcelona (Plaça Catalunya). Receptie top, kaartjes voor Barcelona attracties of hop on / off goedkoper. Schoon sanitair, geweldig zwembad, restaurant / supermarkt ok.