@HeiRue
- 2018
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Sitecode: 19289
Prachtig aangelegde en zeer goed onderhouden camping met ruime (douches met wastafels) en schone sanitaire voorzieningen. Groot zwembad. Ligstoelen en parasols zijn gratis beschikbaar bij het zwembad en op het strand. De camping wordt gerund door een zeer vriendelijke familie. Goed restaurant met grote porties. Leuke strandbar.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Prachtige camping direct aan zee. Heerlijk zandstrand met douches. Gythio is gemakkelijk per fiets te bereiken. Moderne, zeer schone sanitaire voorzieningen, die meerdere keren per dag worden schoongemaakt. Goed restaurant, maar helaas een beperkte keuze. Taverna Takis ernaast biedt een veel ruimere keuze aan heerlijke Griekse gerechten. Ouzo en een fruitschaal zijn gratis. We betaalden €25 per nacht via ACSI voor een camper, twee personen en elektriciteit.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Perfecte locatie voor een bezoek aan de kloosters van Meteora. We boekten een VIP-rondleiding door de kloosters via de camping – een echte aanrader. Schone sanitaire voorzieningen. En een groot zwembad om af te koelen. Heerlijk Grieks eten.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Prachtig aangelegde camping op een rustige locatie. Vrije keuze van staanplaats. Vriendelijke eigenaren. Schone, nieuwe sanitaire voorzieningen, speeltuin, goed restaurant. Een uitgebreid ontbijt wordt aangeboden voor €8. De eigenaren verzorgen een shuttleservice naar het dorp of het kasteel voor €5 per enkele reis. Wij betaalden €20 voor één nacht met een camper voor twee personen. De camping is een echte aanrader.
De camping is open.
Prachtig aangelegde camping. Vriendelijke ontvangst. Mooie, moderne sanitaire voorzieningen. Het strand is heel dichtbij. Prachtig fietspad naar Royan. Er is ook een busverbinding.
Perfect gelegen camping voor een tussenstop. Vriendelijk welkom. Schoon sanitair. Zeer rustig. Overdekt zwembad.
2023
Leuke plek, vriendelijk welkom van Vasili. Sanitaire voorzieningen top. Elke avond heerlijk eten in het restaurant. Vers brood en croissants in de ochtend. Mooi kiezelstrand.
De coördinaten kloppen niet, volg de borden. Vriendelijk welkom. Prachtig aangelegde plek, grote percelen.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
We hadden de plek graag nog een keer bezocht, maar deze is sinds 17 oktober 2022 gesloten, dit werd op verzoek per e-mail gecommuniceerd.