@Heide-Marie
Uitstekende parkeerplek voor voorbijgangers. Om de hoek liggen diverse weilanden en een waterwingebied waar u met uw hond kunt wandelen.
Sitecode: 19291
We overnachten hier elke avond op de terugweg. Het is een fantastische plek. Je kunt elektriciteit krijgen voor €2 als je op bepaalde staanplaatsen verblijft. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden om met de hond te wandelen.
Rustig, schoon, afvalverwerking, drinkwater, elektriciteit. Goede wandelmogelijkheden met de hond. ...
Een compleet verwaarloosde plek. Ze hebben er gewoon hun afval gedumpt en zijn meteen weer vertrokken.
Een vredige plek met vriendelijke mensen. Verkoop voor minimaal €10 en overnacht gratis... fantastisch! Vorig jaar kocht ik de heerlijke rosé en die koop ik dit jaar zeker weer.
Je moet de geur gewoon negeren. Ze verkopen heerlijk brood, verse zuivelproducten en vlees van hun eigen dieren. De prachtige wandel- en fietspaden maken het gebied aangenaam (ook geschikt voor honden). 10 euro inclusief elektriciteit (meer dan 10 ampère) is een redelijke prijs. Kamperen is toegestaan.
Ze staan op het nieuwe plein. Het plein is licht en uitnodigend. In het kleine parkje ernaast staan banken en tafels.
Ruime staanplaatsen, ook geschikt voor caravans en auto's. Mooie wandelpaden met uw hond of fietsroutes direct vanaf uw staanplaats. Warme douches en wastafels met warm water. Elektriciteit is bij de prijs inbegrepen.
Ik snap de slechte recensies echt niet. Het is een fantastische plek met fiets- en wandelpaden direct voor de deur. José is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De douches zijn schoon en warm, en er is zelfs een afwasruimte met warm water, gasflessen en barbecuebenodigdheden voor de gemeenschappelijke grill. Er is ook een koelkast met drankjes, een wasmachine en een droger aanwezig.
Zeer vriendelijke ontvangst. Alles was schoon. Douches en toiletten worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Vijf sterren daarvoor. Ik trek één ster af vanwege de zeer gebrekkige faciliteiten voor het uitlaten van energieke honden. Dat moet je doen voordat je bij de ingang van het stadje aankomt.
Goede, rustige parkeerplaats. 3 stroomaansluitingen. Goede mogelijkheden om de hond uit te laten.
Op de lager gelegen camping is gratis elektriciteit beschikbaar; er zijn negen stopcontacten. Het is hier nogal somber op een grauwe winterdag. Het is voldoende om met de honden te wandelen, maar er is niets in de omgeving van de camping dat echt uitnodigt tot een langere wandeling met de hond.
De camping is onverzorgd en relatief leeg. Er is elektriciteit beschikbaar voor alle staanplaatsen, maar deze is slechts beveiligd met een 6-ampère zekering. De wandelroutes zijn echter absoluut de moeite waard. De camping is ideaal voor honden. Het oude mijnterrein is gratis te bezoeken en je kunt er ook heel mooie wandelingen maken (met je hond). ...
Zeer vriendelijke ontvangst en uitstekende service. Grote staanplaatsen. Geen lawaai van de Aldi. Twee nieuwe Miele wasmachines (€4,50 per wasbeurt) en een Miele wasdroger (€3).
Uitstekende parkeerplaats met elektriciteit voor 6 euro. Als u vanuit het noorden via de IC1 komt, hoeft u niet door het smalle dorpje te rijden. Zeer gemakkelijke toegang vanaf deze kant.
Half december was het plein behoorlijk vol, maar niet overvol. De mensen die er wonen zijn Portugezen en werken waarschijnlijk in de buurt. Het is ook een goede plek om te overnachten, hoewel de weg er wel wat hinderlijk is. Je kunt er met je hond wandelen. Doordat het plein zo dicht bij de oude stad ligt, is het erg handig gelegen.
Zeer rustige camping. In ieder geval in de winter van 2025/26 was alles gratis (inclusief elektriciteit) en stond de slagboom open. Het drinkwater smaakt erg goed en je kunt je waterfles bijvullen met een tuinslang. Er is een winkeltje op 100 meter afstand. Het museum is een bezoek waard (gratis op zondagochtend, anders € 2). Goede mogelijkheden om met de hond te wandelen.
Uitstekende locatie. Elektriciteitswerken. Moderne wasserette met 3 wasmachines en 2 drogers, 250 meter van het stadscentrum.
Prachtige camping direct aan het wandelpad. Lange wandelingen met de hond zijn mogelijk. Serrejon is een heel vriendelijk dorpje met een kleine winkel (op 5 minuten lopen van de camping) waar je basisbenodigdheden en vers brood kunt kopen. Er is geen kraan voor vers water; je hebt een tang nodig om hem open te draaien. De waterkwaliteit is erg goed.
Uitstekende camping. We verbleven er twee nachten. Lange wandelingen met de hond zijn mogelijk.
Eén ster afgetrokken vanwege de waterkwaliteit. Het zoete water ruikt erg onaangenaam. We hebben de tank er niet mee gevuld. De elektriciteit werkt op alle stopcontacten.