@Heidi-und-Tommy
Prachtig strand direct aan de overkant van de weg, met licht verhoogde terrassen. Nu, eind mei, met mooi weer, is ook het bovenste terras droog. En wat het voor mij altijd extra pluspunten oplevert, is dat honden niet zijn toegestaan op het strand.
Vriendelijke ontvangst. Prachtig strand met een hondenvrij beleid, wat logisch is gezien het aangrenzende natuurgebied, maar helaas genegeerd wordt door hondenbezitters. Ideaal om in oktober te surfen. Leuk restaurant. Ik heb de douche en het toilet niet gebruikt; ik had alles in mijn camper.
Voor een camperplaats geen mogelijkheid om te parkeren omdat de parking helemaal vol was
Dicht bij het strand ok. Alles is veilig maar met 35 € twee personen per nacht zonder elektriciteit betaal je dat ook
Alles ok vriendelijke operator. Grote stoffige plek dicht bij het strand en in de plaats. Met de fiets naar de rotsen ten oosten van het strand moet je het zien
Was hier op een maandag in begin september, de plaats slechts voor de helft bezet, alles was geweldig zoals reeds beschreven. Een half punt aftrek is van mij voor te veel hondenbezitters met hun niet-verkochte legaten en een half punt aftrek geeft de stenen stand. Anders was alles geweldig. Wie geeft slechts 2 punten en verwijst naar gratis parkeerplaatsen die ik niet begrijp.
Aan de linkerkant naast restaurant met uitzicht op de baai geparkeerd op de rotonde 's nachts rustig (vertragend verkeer op de weg) 40 meter naar het strand, goed zwemmen daar water niet zo koud en nauwelijks surfen
Volledig overvolle zelfverklaarde parkwachters reden verder
Voor een bezoek aan de stad ok gratis, bleef niet voor de snelweg en Uringeruch
Plaats direct achter de duin met elektriciteit 9.50 € alles ok
Porto op loopafstand voor een sightseeing geweldig bleef niet
Augustus 2018 Dusty mixed parking vlakbij het strand. Openbare toiletten geen kinderbedje
20.Augustus heel erg om te blijven, want het hele dorp heeft de hele nacht gevierd !!!! Slechts 1 kraan en het is zonder draad.