@Heijnekamp
- 2014
Prima plek om te overnachten. Geen voorzieningen op wat dixies na. Voor £12 kan je een nacht blijven staan. Parkeerautomaat accepteert pasjes/telefoon. Je staat op de parkeerplaats van het park in een bosrijke omgeving. Vanuit de parkeerplaats start een (blauwe) wandelroute van 3,2km die je langs mooie plekken leidt. Onderweg nog een kudde herten tegengekomen. De 3 sterren zijn omdat er geen voorzieningen zijn, wel prima plek.
Mooie, nette en rustige camping om Edinburgh te bezoeken. Wel wat duur maar dat zijn stadscampings vaak. Alle faciliteiten aanwezig. Goede warme douches in een warm toiletgebouw. Ook handig en lekker is de pub naast de camping. Eenvoudig met lijn 11 in 45 minuten in het centrum van Edinburg.
Prima plek! Een klein stukje met de fiets of lopen naar het mooie strand van Somo (surfen) of naar het pont die je voor €6,80 heen-en-weer naar Satander brengt. 4 sterren omdat watertappen amper lukt door de waardeloze kranen. Tip: kom na 13:00 uur binnen en geef je kenteken goed op dan heb je geen enkel probleem met uitrijden. Aanrader wat ons betreft.
Prima terrassencamping waar je een plek mag zoeken. Lekker zwembad er bij waar je wel apart voor moet betalen (€1,- pp). Sportveldje idem. Op kleine fietsafstand van het mooie strand en stadscentrum. Wat ons betreft een aanrader.
Prima camperplaats net naast de supermarkt. 5 afgebakende plekken incl. water, stroom en loosplek (grijswater en toilet). Alles was verder keurig. Wel naast een weg maar daar heb je verder weinig last van. Plezierige plek, er is alleen niet veel te doen. Voor 1 nacht meer dan prima.
Mooie plek met afgebakende plaatsen. vanaf de camperplaats kan je een leuke wandeling maken naar een grot en een waterval. Niet al te ver, prima te doen. Op de camperplaats zijn geen voorzieningen. Niet erg maar je moet het even weten. Betalen moet je in het kaaswinkeltje in het dorp. Wij vonden de volgende ochtend een briefje onder onze ruitenwissers waar we konden betalen. Lekker rustige omgeving!
Hele leuke locatie. Goede plekken maar wat weinig stroompalen. Mooi gelegen en dichtbij het mooie strand (wel wat koud water). Café is aan te raden en het sanitair is netjes. Handig om te weten: Naast de camping mag je gratis staan in een veld (geen voorzieningen).
Prima locatie om de stad te bezoeken (5km). Leuk zwembad om af te koelen. Wij hadden geen last van de snelweg maar wel van de blaffende honden van de buren. Deze gaan de hele dag/nacht door. Mooi uitzicht en verder een prettige plek (op de honden na).
Top plek wat ons betreft. Hier gaan we zeker nog eens terug komen. Mooie uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. Keurige plekken met prachtig uitzicht. Het enige is dat de douches wat warmer afgesteld mogen worden. Op zijn heetst was niet heet genoeg voor ons 😄
Mooie Camperplek en een mooi gebied. Leuk fietsen en wandelen in de omgeving.
Prima plek. Leuk aan het water. Sanitair ziet er netjes uit. Afhaal restaurantje in de buurt waar ze lekker eten verzorgen tegen een goede prijs.
Camperplaats op zich prima maar de sanitaire voorziening van voor de oorlog. Vergane glorie. Visvijver was leeg naar ons idee. Je kan in de omgeving wel veel cachen.
Prima camperplek om Dordrecht te bezoeken. Met de fiets een klein stukje. Vanaf daar kan je met de busboot naar Rotterdam. Ook leuk. De sanitaire voorzieningen vonden wij wat minder.
Prima camperplaats. We hadden alleen het gevoel dat wij midden in een woonwijk stonden. Sanitaire voorzieningen keurig in orde.
Leuke locatie dicht bij het Marine Museum waarvoor wij kwamen. Sanitair is prima.
Kleine camping maar wel leuk. Ligging mwah. Sanitair is top. De plekken met uitzicht zijn mooi, helaas hadden wij die niet. Zwembad is wel een stevig stukje fietsen (berg op) evenals de Rosengartenschlucht. De schlucht is erg mooi en leuk en als beloning bovenop de lange roddel baan. Echt heel leuk!
Goede en mooie camping. Wij zelf hebben gekozen om niet in het bos te staan omdat de plaatsen dan meer privacy bieden. Schoon en netjes sanitair. Erg mooi zwembad en hele mooie omgeving. Veel te doen. We geven een 9 geen 10 omdat de prijs aan de hoge kant is. Camper met 2 volwassenen en 1 kind (10) per nacht ruim €60,-
Wij vinden een mooie camping. Leuke plek met mooi uitzicht. Het sanitair is wat verouderd en er zijn wat veel verboden. In het zwembad mag je gelukkig nog net zwemmen. Maar voor de rest top plek. Je kan met de fiets naar Orta maar de moet je wel een klim maken terug. Voor ons te doen maar niet voor iedereen denk ik. Wat ons betreft wel een aanrader.
Leuke camping. Niet te groot en aan een heerlijk warm zwemmeer. Sanitair is prima. Dagelijks broodjes service en 1 x per week een foodtruck op de camping. Wij hebben het er heerlijk gehad. Wat ons betreft een aanrader.
Camping is prima maar ons inziens zeker geen 4 sterren camping. Voor ons gevoel werden we ook weg gezet in een (transit)hoekje terwijl er voldoende plaats was. Je staat redelijk dicht op elkaar. Wat wel fijn is, is het zwembad er naast. Kan je gratis heen vanaf de camping. Wij zijn 2 nachten gebleven. Voldoende wat ons betreft.
Leuke en mooie camperplaats. Leuke diverse plekken in het bos. Zwemmeer vlakbij en een klimbos. Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Zeker een plek om vaker terug te komen! Misschien wat weinig sanitair maar het is tenslotte een camperplaats dus we mogen niet zeuren. Wel net sanitair.
Wij stonden op Landtong. Hier mag je zelf een plek kiezen maar heb je geen elektra. Maakt voor ons niet uit. Wij stonden op een prima plek direct aan het strand en water. Heerlijk weekend achter de rug op een mooie en leuke locatie!
Prima camping. Wij waren in het voorseizoen waardoor het rustig was. In het hoogseizoen staat alles, wat kan betreft, wat te dicht op elkaar. Met de fiets kan je naar Zierikzee (leuk) en Bruinisse (minder spannend). Strandje wat dichtbij ligt hadden wij iets meer van verwacht. Je kan er wel prima vertoeven.
Top uitzicht! Wij stonden op de eerste rij, direct aan de Waal en dat is gewoon heel leuk. Ook zijn er veel speel mogelijkheden voor kinderen en er is een strandje. Fietsen in de omgeving is de moeite waard! Al-met-al hebben wij hier een top weekend gehad met erg veel mooi weer.
Mooie camperplaats aan het water. Voldoende ruimte en leuke wandel en fiets routes dichtbij. Sanitair prima en terras is super als het open is.
Sitecode: 19279
Mooie camping in mooie omgeving. Goeie en ruime plaatsen en leuk opgezet. Speeltuin aanwezig voor kinderen. Dichtbij het Nationaal park waar je mooi kan fietsen.
Prima camping. Sanitair is top, mooi en schoon. Het was erg rustig dus we konden een plek kiezen. Op de camping zelf is niet veel te doen. Als je rust zoekt prima plek.
Prima camping maar het sanitair vonden wij wat basic. Camping direct aan het strand, alleen kleine weg over. Treinstation dichtbij waarmee je naar Eastbourne kan en vanuit daar met de bus naar Beachy Head en The Seven Sisters. Mooie wandelingen daar. Erg leuk om te doen.
Prima camping zoals alle Caravan and Motorhome Club campings maar deze vonden we weinig sfeervol. Geen fratsen zeg maar. Wel makkelijk naar het centrum van Brighton fietsen en natuurlijk de pier. Kortingskaart werd bij ons gewoon geaccepteerd. 2 Volwassen en 1 kind €29,50.
Hele mooie camping! Mooie grote afgescheiden plekken. Het sanitair is hartstikke mooi (Luxe). Alles dik in orde. Er is alleen geen vermaak voor kinderen maar dat weet je als je boekt. Ook nog een klein barretje met terras waar je wat kan drinken. Vanaf de camping is genoeg te doen maar wel met de camper. Fietsen naar het station is mogelijk vanwaar je bv naar Londen of Portsmouth kan.
Keurige nette camping. Mooi park en ruime plek. Vanuit de camping klein stukje lopen naar het treinstation. Nadeel is alleen dat er weinig vermaak is voor kinderen. Speeltuintje is erg klein en toen we aan het voetballen waren werd ons verteld dat met ballen spelen op de camping niet mag. Ruimte genoeg dus dat stoorde ons. Strenge regeltjes dus...
Sitecode: 20334
Prima camping nabij het centrum van Brugge. Alles op fietsafstand. Sanitair is prima in orde. De prijs van de camping vinden wij wat aan de forse kant. Ook is er geen vertier voor de kinderen. Al-met-al prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Brugge.
Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan het mooie Gent. Binnen 15 min fietsen zit je in het centrum van Gent. Camping is prima. Wel last van geluid van naast liggende weg maar vonden wij niet storend. Sanitair is zoals eerder aangegeven wat gedateerd.
Wij beoordelen met een 7 omdat het zo ideaal ligt voor een bezoek aan Wenen. Voor een stadscamping prima maar het sanitair vonden wij eigenlijk maar een 6 waard. Zoals gezegd ideaal voor een bezoek aan Wenen. Met de trein naar de stadsgrens en daarna kan je met de metro overal heen. Broodjes zijn op de camping te verkrijgen. Zwembad ligt naast de camping wat ook handig is.
Wij vinden dit een erg leuke camping. Heel ongedwongen en de mensen zijn erg behulpzaam en makkelijk. Plek zelf uitzoeken. Op de helft van de camping is geen spanning maar dan sta je wel direct aan de rivier. In de buurt veel outdoor activiteiten mogelijk. Raften en kanoën kan op de Soca rivier. De bar is ook meer dan prima en je kan een simpele lekkere maaltijd bestellen. Geen broodjesservice
Camping doet in het hoogseizoen niet aan reserveren en het is dus aankomen en hopen. Geen afgebakende plekken dus zoek je eigen plek. Risico hiervan is dat, met name in het hoogseizoen, je op elkaars lip staat. Elk plekje wordt benut. Wel leuk zwemmeer en riviertje. Fietsen naar Bled is te doen. Mooi plaatsje aan een meer. Douches in de avond geen warm water meer net als de afwas.
Kleine maar leuke camping. Zeer vriendelijke beheerders. Wel 90% Nederlands. Sanitair netjes, alles is aanwezig. Prima zwembad om even af te koelen en lekker restaurant op de camping. Wel veel kinderen in de grote vakantie maar dat is voor ons juist prettig. Langs de Drau kan je fietsen maar de plaatsjes in buurt stellen niet zoveel voor.
Prima camping als doorreiscamping. Ideaal direct aan het meer maar er is veel lawaai van een weg naast de camping. Ook dat je maar tot 21:30 uur mag douchen vinden wij een minpuntje. Wel dichtbij een lekker eenvoudig eettentje.
Mooie camperplaats en mooie en nette voorzieningen. Strand en dorp op fietsafstand. Hier komen we zeker nog een keer terug!
Het is een mooie locatie. Wij stonden op de houten vlonders strak tegen het meer. Mooi uitzicht en alles in orde. Het is wel een dure camping €50,- per nacht en dan moet je ook nog voor de douches betalen. Sanitair is prima in orde. Normaal zou ik deze camping een 9 geven, maar vanwege de hoge prijs een 8.
Goede camping. Alles is aanwezig en ook nog erg netjes. Wij hebben hier 2 nachten gestaan en alles was top. Het strand is op 900 meter, dus lopen of fietsen. Løkken is iets verder en is te bereiken door over het strand te fietsen. Is erg leuk om te doen. Speeltuin is ook hartstikke goed. Plekken zijn groot en met hegjes afgescheiden. Al-met-al een goede keuze!
Camperplaats dicht bij het strand (2 minuten lopen). Verder wat kale camperplaats. Wel beperkte sanitaire voorzieningen maar geen gebruik van gemaakt. Geen elektriciteit en water. Prima plek voor een dagje strand. Toen wij er waren was het erg rustig.
Meer dan prima camping. Mooie plek en het sanitair is dik in orde. Leuke speeltuinen voor ons zoontje. Centrum van Ribe op fietsafstand. Al-met-al gewoon een hele fijne camping.
Wij staan hier in de meivakantie. Zijn wat later aangekomen (19:00 uur) en het is erg rustig. Je kan vanaf de camperplaats lopen naar het meer (500m). Plekken zijn netjes en basisvoorzieningen zijn aanwezig (E+W).
Wij stonden op de camping de ‘Klepperstee’ naast de camper drive-in. Onderdeel van hetzelfde. Het was erg rustig. Vrijwel niemand. Leuke omgeving en je zit zo op het enorme strand. Sanitair hebben we niet gebruikt maar oogt wat gedateerd. Overall prima/goed
Wij waren hier het paasweken en nog voldoende plek. Prima camping, sanitair is redelijk. Kan beter vinden wij. Zwembad is wat klein maar voldoende en speeltuin beviel ons zoontje erg goed. Wij zijn lopend naar Saarburg gegaan en daarna met de stoeltjeslift naar boven. Allemaal goed te doen. Saarburg is leuk voor een bezoek.
Prima plek als uitvalsbasis basis om de omliggende plaatsjes te bezoeken. St Ives, Land's End, St Michaels Mount. Strand op 5 min lopen. Sanitair etc prima maar wat verouderd. Wij hadden plek met uitzicht op zee. In mei vakantie erg rustig.
Mooie camping met prachtig uitzicht. Sanitair netjes en de beheerders vriendelijk. Vanaf de camping kan je mooie wandelingen maken langs de ruige Engelse kust. Uitstapje naar het kasteel van King Arthur kan heel goed vanaf hier.
Keurige en nette camping. Sanitair in orde en goede uitvalsbasis voor een trip naar Salisbury. Je kan te voet en met de fiets (15 min) eenvoudig naar het centrum. Uitzicht is ook mooi. Enigste minpuntje is dat het een groot veld is en je echt binnen de lijnen moet blijven. Je wordt op de mm neergezet. Overall top.
Camping plaatsen zijn prima maar het sanitair is slecht. WC'S zijn erg vies, de douches zijn te doen. Wel prima locatie om WO1 monumenten te bezoeken. Verdun is op fietsafstand.
Eind november hier geweest. Mooie plek. Het was heel erg rustig. We waren de enige. Lekker dichtbij het centrum van Sneek zo'n 5 Minuten fietsen. Ook een zwembad naast de deur wat wel zo gemakkelijk is. Sanitair is schoon en verwarmd. Eigenaar zeer vriendelijk en makkelijk. Dag van vertrek konden we zelf de tijd van vertrek bepalen. Ook het nabij gelegen restaurant is gezellig. Aanrader!
Mooie camperplaats op een top locatie. We gaan zeker nog eens terug. Alles is op loopafstand, wat zeer handig is. Het centrum, het NS station en er zijn in de omgeving allerlei activiteiten te doen. Fietsen en wandelen kan je ook meer dan voldoende in de omgeving.
Wij geven 6 sterren omdat we de camperplaats niet echt mooi vinden. € 5 is natuurlijk ook niet duur. Het is meer een onverharde parkeerplaats. Wel handig is het mooie zwembad dichtbij en het centrum. Al doet het centrum Nederlands aan. Alles is op loop-/fietsafstand.
Prima Camperplaats. Jammer dat de sanitaire voorziening zo karig is, dus geen gebruik van gemaakt. In het plaatsje leuke wijnproeverij.
Prima plek voor leuke uitstapjes. Het plaatsje ligt op loopafstand en er zijn genoeg wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving.