@Heist
- 2020
Water, chemische WC en elektriciteit beschikbaar. Het deurtje stond reeds open en elektriciteit was aanwezig op het stopcontact toen ik aankwam.
Vrij stille CP zonder veel beweging. Ik stond daar alleen. De stopcontacten voor elektriciteit zijn stuk en er zit ook geen spanning meer op. Voor water heb je een muntje nodig.
Verzorgde CP. Er zijn een aantal grotere plaatsen die iets duurder zijn al zijn ze niet echt groter naar mijn mening. Het verschil is 2 euro dus niet zo veel. Hoog seizoen, grote plaats en elek 22€. Je kan hier ook water lozen en bijtanken zonder overnachting. Dat kost je nu 3€.
Heel rustige CP met veel plaats en mooi uitzicht. Enkel de weg ernaartoe is soms wat smal toch met een camper van 8m geen probleem. Geen voorziening, wel een glasbak. Op 10 min rijden is er wel een CP met voorzieningen.
CP met een ruim aantal plaatsen. Alles aanwezig. Het centrum is bereikbaar op 4 minuten met de fiets. Rustige plaats om te overnachten.
Ideaal als tussenstop. Rustig geslapen op ruim terein voor meerdere campers. Elektriciteit (betalend) is aanwezig maar dan heb je een lange verlengkabel nodig en parkeer je best vooraan. Speeltuin voor kindjes. Loozen is gratis, ook voor de WC. Een paar euro voor water of elektriciteit.
Rustige camperplaats. Geen overlast en nog steeds gratis elektriciteit. Op doorreis, 1 nacht gestaan. ´smorgens nam een vrouwelijke zigeuner plaats voor de containers. Even later kwam de vrachtwagen om de containers te lossen. Zij moest zich verplaatsen. De chauffeur was wat gehaast en reed achteruit tegen de grote plaat en de elek aansluiting. Gelukkig werkte alles nog.