@Heje
kwamen daar rond 13.15 aan. konden de camping niet op omdat er een middagrust was van 13-15 uur. moesten al die tijd buiten de poort wachten. zijn verder gegaan. voelt niet gastvrij. volgens de jongeman die ons hielp was het traditie in de omgeving.
mooie, gezellige camping. met gastvrije eigenaren. schoon sanitair.prima plaats om een aantal dagen te verblijven. aan een rivier waar je kunt afkoelen. neem wel eten mee. we zouden er zo nog een keer heengaan.
mooie ligging aan het meer, vriendelijke eigenaar sanitaire voorzieningen zijn ver beneden de maat.
prima camping . maar houdt er rekening mee dat er veel wordt gereserveerd. Hierdoor loop je een grote kans dat er geen plaats meer vrij is. Het is een kleine camping met veel vaste staplaatsen.
camping is open . waren hier in mei 9 dagen. prima camping. vlakbij finikounda en aan zee
prijs zoals aangegeven klopt niet. wij betaalden 38 euro per nacht. veel te duur nl helft van het sanitair was niet open. sanitair dat open was , was wel netjes. jehe