@Hejoh55
We hebben hier in november één nacht doorgebracht. De camping is erg rustig, 's avonds goed verlicht en zeer goed onderhouden. Omdat we problemen hadden met onze code en de stroomaansluiting, belden we het servicenummer. Ondanks de taalbarrière arriveerde er binnen 10 minuten een zeer vriendelijke vrouw. Alle problemen waren opgelost; uitstekende service. We komen zeker terug.
Sitecode: 20490
We wilden de locatie vanuit het noorden bereiken via Highway 203 en vervolgens via Germill. Dat is onmogelijk met een stacaravan van 7,5 meter lang en een hoogte van 3 meter. Geen mogelijkheid om af te slaan voor de 8 km naar Germill, een bergpad van één voertuig breed, en vervolgens borden die een hoogtebeperking van 2,9 meter aangaven. Spectaculair!! We zijn teruggegaan en hebben een andere locatie gezocht. Een ster, die grotendeels verplicht is, zegt niets over de locatie.
Het is een behoorlijk vervallen plek. Er is geen elektriciteit, zoals in het Frans bij de ingang wordt aangegeven. Hoog gras dat al lang niet gemaaid is. Duidelijk zichtbare rijstroken gevuld met water na een nachtelijke stortbui. Aanvoer- en afvoersystemen verouderen. Hier wil iemand gewoon geld verdienen, zonder ook maar iets te investeren. Eén ster voor de nabijheid van het kasteel, nul voor de ruimte.
Helaas is de parkeerplaats niet toegankelijk voor voertuigen van meer dan 4 ton. Een brug voor het plein bepaalt de grenzen.
We verbleven eind maart twee nachten op deze plek. De bijbehorende voorzieningen waren nog niet open. Een zeer rustige plek, zoals beschreven. Er is echter veel te manoeuvreren voor mobiele telefoons van meer dan 7 meter. Voor ons, 7,6 m, waren de meeste plaatsen niet toegankelijk.
We kregen een vriendelijk welkom. De receptie sprak Frans en Duits. We mochten zelf een plek uitkiezen, betaling achteraf vooraf. Voor ons helemaal oké. (geen armband of iets dergelijks, alleen stickers op de voorruit, eenvoudig te verwijderen) De parkeerplaatsen zijn deels ongelijk, wiggen of vijzels zijn noodzakelijk. Sanitaire voorzieningen zeer schoon.