@HeleenYmke

Een locatie beoordeeld5 dagen geleden

Prachtige wereld hier. Ook qua gastheerschap scoren ze hoog. Jammer alleen nu van het weer, de vele regen maakt de toegang tot al dit moois een beetje lastig, beter gezegd avontuurlijk . Van te voren even bellen helpt enorm.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooi plekje hoor. Alles aanwezig en werkend. Heerlijk rustig.

Prima plekje, wel wat scheef, even puzzelen. Alle noodzakelijke dingen zijn er (gratis) en je kunt ook nog zwemmen voor €.5,00.

Grote maar keurige camping aan een zwemmeertje met veel leuke faciliteiten. Stroom inclusief, wij betaalden €.34,00 voor 1 nacht en 2 pers. Leuk die paragliders boven je hoofd.

Alles klopt hier wel zo'n beetje, tenminste als je van verwennerij, verrassing en beesten houdt. Kippen, ganzen en varkens, allemaal beesten met een hoog knuffelgehalte. zo ook de gastheren.

Dik in orde hier. Eerst goed luisteren, dan oordelen. Mensen doen hier goed hun best en dan ook nog in het Engels. Knap hoor.

Mooi en rustig plekje met links het kanaal en rechts de jachthaven. Alles is er wel, zelfs een clubhuiskroeg. We betaalden €.20,00 incl. alles.

Mooi plekje hoor. Alles is er wel eigenlijk, alleen moet je het zelf een beetje ontdekken. Hypermodern sanitair. Culinaire en recreatieve mogelijkheden genoeg.

Sitecode: 82000

Echt een mooie plek. Je kunt hier op meerdere plekken staan. Zonder stroom 200 SEK. Wij hadden een eigen grasveldje naast de camper. Dorpje heel dichtbij, klein, sober, maar oh zo leuk.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooi plekje. Kom niet te laat.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooi plekje in de winter maar ook in de rest van het jaar. Super netjes.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plekje al of niet ook voor de nacht. Ik kreeg niet duidelijk hoe en wat met de parkeermeter. Telefoontje en geven van kenteken gaf de oplossing. Kosten ? Geen idee.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooi plekje, boerenbedrijf. De Garmin navigatie had wat moeite met de naam Trogstad, google maps gelukkig niet. De broodbakgeur komt je tegemoet. Zo ook de trouwe Golden Retriever. Prima welkom dus. Hier wat zuurdesem brood en huisvlees gekocht. Koffiedrinken en eten kan hier ook.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Top, alle faciliteiten zijn er en je kunt er ook prachtig wandelen en fietsen. Zwemmen kan ook nog!!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Mooi rustig plekje. Helaas moet je de vuilnis zelf nog meenemen. Recent in gebruik genomen, er moeten nog wat puntjes op de i , maar daar zijn ze mee bezig. Een prachtige wandeling naar het stadje met o.a. Chateau de Beynac maakt het bezoek waardevol.

Geweldig plekje, beetje onontdekt lijkt het. Welnu het verdient absoluut meer bezoekers. gewoon top.

top locatie. alles klopt hier mooi stadje ook

Prima plek, gastvrij, 5 plekken, alles wat je nodig bent als camperaar. Dagje Rotterdam, daarna Delft en tot slot nog een dagje Schiedam. Alles mooi dichtbij. Komen zeker terug.

Mooie plek. Gastvrij ontvangen. We betaalden €.20,00 incl. stroom.

We staan hier nu 6 dagen en hebben er vandaag nog maar 3 bijgeboekt. Dat doe je niet als het niet in orde is ,het is hier goed, prachtige natuur, gezellig en fantastisch gastheerschap. Een aanrader.

prima adres. Dik in orde

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

we waren 6 februari 2020 hier. Prima camping met verwarmde toiletruimte. Beetje veel schaduw, maar verrassend mooi stadje.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

echt een dikke tien aanrader!!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Wonderfull place. Hot showers. You should go and look.