@HeleenvanDrunen
- 2021
Heel dicht bij het centrum en de musea. 1 nachtje gestaan en mooi rustig. We hebben hier 3 jaar geleden ook gestaan in oktober en was ook prima toen. Het voelt veilig. Mooi uitzicht op de glooiende heuvels. Geboortehuis van Leonardo da Vinci is met de camper 10 minuten. Te voet lijkt ons pittig. Kronkelig weggetje berg op. Geen voorzieningen op de parkeerplaats.
We hebben hier 2 nachten in het weekend gestaan. Uiteraard is het geen camping, maar we vonden het een prima plek. Het was erg rustig en de supermarkt (Conad en zondag open) is naast de deur. Voorzieningen die nodig zijn werken allen en zijn aanwezig zoals aangegeven. Geen elektriciteit. Naast de parkeerplaats een groot grasveld. Fijn voor ons hondje. Meerdere campers aanwezig die hier al langer staan. Restaurant op 900 meter.
Geweldige camperplaats met prachtig uitzicht over val di Chiana. We hebben hier meer dan een week gestaan, zodat we ondertussen de aankoop van ons huis in de buurt konden regelen. In het weekend is het veel drukker dan door de week. Elektriciteit, water en lozen toilet en afval allemaal gratis. Schoon water niet apart. ‘s Nachts volledig stil. Tip: trattoria Del Gallo. Vlees van Chianini koeien!!! (geen kip restaurant) Lucignano bedankt!
Wij sluiten ons volledig aan bij de vorige reviews. Er zijn enkele plekken voor camperaars, dus van te voren bellen met Fausto is wel handig. Voor ons was een veilige plek in Palermo erg belangrijk en dat hebben we hier gevonden. Water en elektriciteit top geregeld. Het winkeltje is geweldig en Fausto blijkt ook nog een goede bakker. Ook wij zullen hier terugkomen.
Half mei hier 1 nacht gestaan. Enkele plaatsen voor campers achter elkaar aan de rand van de wijngaard. Grote aanrader: maak een prijsafspraak voor je meedoet aan de wijnproeverij (uitgebreid en goed georganiseerd) Goede wijnen tussen de 20 en 30 euro per fles. Aan de proeverij zelf zijn ook kosten verbonden. Een lokale bewoner vertelde 1 a 2 euro per liter te moeten betalen. Douche, wc en wasmachine aanwezig. Watertappen mogelijk.
Gewone parkeerplaats, geen voorzieningen. Gratis.
wat op 7-8-2019 werd geschreven is nog steeds zo. bespaar je de rit dus.
In een rustige periode hier 2 nachten gestaan. Prachtig mooi strand direct achter oneffen onverhard parkeerterrein. Toegang inderdaad steil en niet geschikt voor grotere campers. Tijdens ons verblijf was het restaurant aan het strand alleen midden op de dag geopend. Camping gedrag niet toegestaan. Geen watertappunt en geen afvalwaterloospunt. Geen vuilnisbakken aanwezig. Op ruim 3 km afstand een supermarkt.
De aangegeven plek is inderdaad een gewone parkeerplaats. Wanneer er plek is binnen de vakken, heb je een fantastisch uitzicht over het Lago Maggiore. Wij werden in afwachting van een plek weggestuurd door de politie en verwezen naar een groot parkeerterrein bij de sportvelden zo’n 250 meter verderop. Ook prima, wel wat onrustig vanwege de doorgaande weg. Er zijn geen faciliteiten, wel toiletgebouw bij een speeltuin. Centrum is dichtbij.
Sitecode: 19913
ideale plek om de bezienswaardigheden van Rome makkelijk te bereiken. Geen douche en toilet. Druk bezochte plek. Weinig ruimte rondom camper. Eigenaresse wijst je plek aan. Kan gebeuren dat er strak naast elkaar ook nog een camper voor je geplaatst wordt. Inrit bij auto bedrijf.
Voordeel is dat direct aan zee staat. Plek goedkoper dan aangegeven staat. Wij betaalden €19,00 euro. Scala dei Turkey is via strand te bereiken. Echter door aardverschuivingen zijn de witte rotsen officieel niet meer direct toegankelijk. Wel goed te zien vanaf het strand. Het hek is door bezoekers kapot gemaakt. Er zit persoonlijke bewaking bij. Ondanks dat de camperplek vol stond en direct aan een drukke weg ligt, was het ‘s nachts rustig.
Dichtbij de zee, maar door de rotsen geen strand om te zonnen/zwemmen. Niet naar de haven gewandeld. Het parkeerterrein is zoals eerder genoemd een rommeltje met veel afval. Aardige mensen in het stadje/dorpje. beetje vergane glorie. voor een nachtje prima. Gratis parkeren vanaf 15/09 tot 15/06
CP op verharde ondergrond. het lago d’orta direct aan de andere kant van een drukke doorgaande weg. Zwemmen in het lago mogelijk. Er is een klein gemeente grasveldje direct aan het water. Tijdens onze aanwezigheid was t rustig. Plekken inderdaad erg smal. Fijn is dat de elektrische fietsen gratis opgeladen kunnen worden vrijwel direct naast de camper. Geen elektriciteit voor de camper zelf.