@HelenaBoonstra
Prima camping met uitstekend sanitair. Pasje nodig voor toilet/douche. Receptie veelal gesloten maar je kunt de meneer bellen dan komt ie. Camperplaatsen naast de vaste oudere gasten die daar al jaren staan met stacaravan. Dorp ernaast niks te doen, geen boodschappen. Goed wandelen met honden. Erg duur, we betaalden 54 euro voor 1 nacht 2 pers/3 honden. En 8 euro wasmachine/droger.
Is niet het hele jaar open. Pas in voorjaar. Kwamen aan en de meneer zei dat ze morgen open gingen dus verzocht om door te rijden.
Werkelijk schitterende plek zo aan het mooie strand. In voorseizoen nu heerlijk wandelen met honden, later zal dat te druk zijn. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Sanitair goed geregeld. Winkeltje aanwezig. Nu nog bezig met wat onderhoud maar nog steeds fantastisch.
Nieuwe camperplaats, echt super. Voor het hek bij ingang kaartje kopen voor 30 euro (cash) voor 1 nacht met stroom en daarna met code inrijden, zelf plekje zoeken. Sanitair super geregeld, schoon en warme douche. Alle camper voorzieningen. Camper staat recht met zelfs stukje gras. Ze zijn nu nog bezig met maken meer plekken. Met honden ook goed echter niet echt mogelijkheden voor wandeling omdat je op het ruime terrein loopt binnen de hekken.
Veilige plek om te overnachten voor doorreis, ook met eigen honden. Goed sanitair, schoon en warme douche. Attente eigenaar. Weg erheen goed te doen met Camper.
Grote camping nog in opbouw. Bijzonder vriendelijke familie die er alles aan doet je het naar de zin te maken. Douches en toiletten aanwezig echter ook nog niet helemaal af, wel lekker warm water. Nog overal klei als ondergrond en zeker door de regen echt een enorme bende voor kleding, camper en honden. Ook hier straathonden blaffen met name in nacht. Vlakbij Durres centrum waar je het beste eerst je boodschappen kan halen.