@HelenaT

Mercedes
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Geweldige plek met een geweldige omgeving en uitzicht rondom! Zeer ruime kavels met eigen wateroverschot, en een gloednieuw toiletgebouw met zeer goede douches! Kan deze plek zeker aanraden! we verbleven voor 4 nachten in februari en het weer was geweldig! Bedankt jongens!

Half oktober hier alleen verbleven, veel schaduw, in een dennenbos direct aan het strand. Er is een restaurant, strandbar en minimarkt allemaal op loopafstand met stranddouches

Leuk havenstadje maar het is niet meer mogelijk om op het strand of strandweg te overnachten omdat ze overal bordjes met "geen camping / overnachting" plaatsen. nog steeds een leuke plek om te bezoeken met openbare toiletten

prachtige camping aan het strand, met privétoegang tot het strand voor de meeste kampeerplekken. We verbleven bij haar voor 2 nachten. lekkere warme douches en lekker eten in het restaurant en zeer vriendelijke familie die het bezit!

leuke camping direct aan het water. gemakkelijke toegang tot het meer. grote kampeerplaatsen en elektriciteit bij de prijs inbegrepen. WiFi tegen betaling. Voldoende douches en toiletten en een kleine campingwinkel.

Mooie schone parkeerplaats vlakbij de autobaan. Water en elektriciteit tegen een zeer kleine vergoeding!

Geweldige zeer centrale plek om te parkeren voor de nacht. Gratis van 1 oktober tot 24 april. Geen voorzieningen maar alles in de buurt. Veel schaduw ook! echt aan te bevelen!