@Heleo
Na contact via WhatsApp de plek snel gereserveerd. Duidelijke uitleg toe gestuurd over hoe en wat mogelijk is bijv aanschuiven bij de wijnproeverij + tapas, de prijs etc. Hoe de wijnproeverij en de tapas smaakten is al veel beschreven... FANTASTISCH
We zijn voor de 2e keer op deze prachtige plek. Zoveel mooie aanpassingen en aanvullingen met veel liefde gerealiseerd door Marcel en Maybritt. De foto's en reviews spreken voor zich. We komen graag terug
Wat 'n enthousiast welkom kregen we. Samuel, samen met zijn vrouw de beheerder van deze kleine camping doet zijn uiterste best om in het Engels uitleg te geven. Samen kwamen we er met veel plezier wel uit . Zeker het is wat verouderd, maar brand schoon en lekker fris. De plek en het stadje zijn de moeite waard.
We waren hier eind mei een week. Doordat het daarvoor veel geregend had waren de plekken vrij verzadigd. Na overleg waren we vrij een andere plek te kiezen. Het personeel is zeer behulpzaam. Na aangegeven te hebben dat het afwaswater nagenoeg koud was werd dit binnen een kwartier verholpen! Een minpunt is de douchevloer. In de gehele doucheruimte blijft water staan. Het is dan echt manoeuvreren om kleren droog aan te krijgen.
Op een zaterdag aangekomen. Ruime plaatsen in zon of schaduw. Inloggen op de zuil is duidelijk en overzichtelijk. Elektriciteit verbruik is goed in te zien. De vriendelijke eigenaar komt bijna elke avond even voorbij voor informatie en/of vragen. Goede uitgangspunt voor fietstochten.
wat 'n leuke en rustige camping met op bijna alle plekken schaduw en zon. Goed, schoon en verwarmd sanitair, Heel grappig was de wasmachine uit ???? maar de was was perfect schoon en droog. Elke dinsdag is er bij genoeg deelnemers 'n wijnproeverij op de camping met lekkere tapas. Hartelijk ontvangst door eigenaresse en haar spaanse vriend. Wij komen zeker nog eens terug
Plaatsen zijn smal. Onze camper van 6.5 mtr stak een klein beetje over de rand van onze plek maar dat gaf geen probleem. De drukke weg overdag is 's nacht redelijk stil. Op 300 mtr een grote Chinese bazar.
we zijn naar achteren doorgereden en bijzondere plek met leuke Western items. Op 'n doek is het idee/ thema uitgewerkt en lijkt erg leuk. Helaas stagneert de bouw door ziekte van de beheerder. Hopelijk lukt het om zijn ideeën te verwerkelijken
Wij kwamen op 6-3-2024. Er stonden twee campers voor de slagboom om binnen te komen. Met geen mogelijkheid kon de code verwerkt worden. Wij, als derde, hebben rechtsomkeert gemaakt en zijn naar een volgende camperplek gegaan.
Wij waren hier op 2-4-2023 nadat het een tijd geregend had. Dan zijn verschillende plaatsen drassig en modderig. Voor de rest zie de vorige reacties.
De waterkraan is defect. Cassette spoelen en schoonwater innemen is dus (tijdelijk?) niet mogelijk.
dit kun je toch amper 'n cp noemen. max 2 plekken aan de rand van 'n parkje. Er is 'n putdeksel die je als loosplek kunt gebruiken. Voor ons niet voor herhaling vatbaar
We waren er op vrijdag 3 febr. De jeugd heeft 's avonds de plek ook ontdekt. Tot in de late uurtjes rijden met auto's en lang praten. Voor het overige eens met de vorige review.
wij stonden hier op 16-02-2023. 's Avonds heb ik 20 campers geteld.
wij waren januari hier. Om er te komen eerst 'n flink stuk de bergen door, maar de plek is fantastisch..... helaas geen stroom, de muntjes vallen er zo weer uit. Zijn voor 'n nacht gebleven
Al rijdend naar Spanje vonden we dichtbij de N 10 deze camping. Vriendelijk ontvangst van de nieuwe uitbaters (geen Nederlanders meer) die enkele woorden Engels spreken.
Wij waren in voorseizoen op deze camping. Aardige receptie die engels en duits sprak, ze gaf ook al aan dat de plekken aan het strand zeer rumoerig waren. Wij zijn aan het begin van de camping gaan staan en net wat de vorige al vertelden hier veel onrust (fietsen, crossen, auto's) en van mensen die de camping alleen als doorgang gebruiken. Sanitair echt slecht en minimaal. Bij het strand is 'n groter sanitair gebouw, maar dat lag wel 500/600 m. van onze plek vandaan. Wel veel vertier: fietsen (zijn goede fietspaden) naar Piran met veel terasjes onderweg. Dichtbij supermarkt en andere winkels. Slovenen zijn aardige mensen die vrij goed engels spreken
Deze recentie bevat geen tekst.
We waren er in mei. Aardige ontvangst. Plekken niet al te groot maar voldoende privacy. Sanitair sterk verouderd en ook niet schoon! Afwasplaats bereikbaar aan de achterzijde van het gebouw met lauw tot koud water...
Tja geen bord te zien dat je er met de camper mag staan. Bij navraag was het geen probleem, maar dat eenzame en verlaten gevoel hadden wij er tegen de avond ook. Jongeren met auto's die op de p-plaats staan, niet echt veilig....
Zoals al beschreven echt geweldig hier. De rust en de vriendelijkheid. Je kunt zien dat het met veel liefde gedaan is. Als je een min puntje wilt noemen is het dat er geen bakker of andere winkel in de buurt is zodat je vooraf je inkopen moet doen. Wij troffen een vriendelijke buurvrouw die in de vriezer dook om ons een "pain" te geven... geweldig toch
Een rustige en schaduwrijke plek, dichtbij bakker, geldautomaat, info. Wel op maandagmorgen om 05.00! uur het leek een politie-inval..... de VUILNISWAGEN kwam langs... met zwaailicht en dito lawaai. Verder toch positief en 's nachts geen trein gehoord.
In hoogseizoen wel een drukke camperplek. Maar aan het meer is veel vertier zoals een strandje, veel strandtenten met eenvoudige kaart en een leuke fietstocht rond het meer. Sanizuil is er wel, ligt wat afgelegen.
Drukke camperplek. Wel direct aan het meer met eenvoudige eetgelegenheden, kleine strandjes en midgetgolf. Fiets-, wandel- en surfmogelijkheden. Sanizuil ligt wat verder naar achteren en wat moeilijk bereikbaar. Voor één overnachting prima
Een mooie en ruime camperplek met uitzicht in voorste rij op de Twistesee. Een rondje er omheen fietsen is een flinke klus doordat er veel hoogteverschil is. In aug. was de doucheruimte nog niet klaar. Douchen bij het strandbad aan het meer ..... is geen aanrader! Maar verder alles top voor elkaar. Bad Arolsen ligt wel wat verder weg. En het supermarktje is gesloten van 12.30 tot 15.30
We waren eind juli hier een grote ruime camperplek die er eenvoudig en wat verlaten uit ziet. Voor de voorzieningen moet extra betaalt worden. Vooral de €40 borg voor de sleutel voor het toilet vonden we "heel bijzonder". Fietsroutes langs de Iller die goed aangegeven worden.Supermarkten dichtbij. Op doorreis naar Zuid Duitsland of Oostenrijk goed te gebruiken.
De camperplek ligt tegenover de camping, langs een doorgaande weg, waar vooral veel fietsers langs "racen". Hierdoor is het een onrustige en soms gevaarlijke plek. Wel kan er van de faciliteiten van de camping gebruik worden gemaakt. Dit is voor 24 uur, dat wordt je wel duidelijk gemaakt bij de receptie. Wel een leuk en goed rstaurant en een winkeltje.
Wij waren begin augustus hier. Het was erg warm weer en jammer genoeg is hier geen schaduw te vinden. Positief zijn: de mooie sanitaire voorziening, dichtbij een supermarkt en een infobord bij de ingang. Het historische centrum is de moeite waard om te bezoeken, al is de weg erna toe een hele klim.
In het hoogseizoen staat vanaf 's morgens 11.30 deze parkeerplaats helemaal vol. Ook de voor campers bedoelde plekken worden ingenomen door personenauto's. Na 16.00 wordt het weer rustig en kun je je camper weer goed parkeren. 's Nachts erg rustig en de toiletten worden goed schoon gehouden. Wat in het seizoen best moeilijk is!
Deze plaats ziet er al wel anders uit. Meer schaduw van grote bomen aan de kant van het toiletgebouwtje. Daar kunnen ong. 6 à 7 campers staan. Wel erg rustig met een klein parkje en picknicktafels
In augustus was deze plek helemaal vol. En ja echt ongezellig. We zijn uitgeweken naar de mix parking iets verder op. Om Sarlat te bezoeken een prima plaats, om te overnachten echt iets anders zoeken.Waar deze overnachtingsplekken zijn wordt ook op de parkeerplaats aangegeven.
Wel een eindje van het centrum van Montignac, wat een bezoek zeker waard is. Maar heerlijk rustige plek met nog groene boompjes voor genoeg schaduw.Aardige mensen, maar zochten geen contact. We hebben er een nacht gestaan.
Er is wel wat veranderd sinds 2009. Een redelijke plek maar geenszins rustig. Er staan verschillende afvalbakken voor flessen en papier etc. Die werden 's avonds en 's morgens 06.30 leeggemaakt. Er tegenover zit een jeugdsoos o.i.d met veel overlast 's nachts. Stadje doet leeg en vervallen aan. Wel een leuk en verzorgd meertje met parkeerplaats
Waren hier 2 dagen in aug. Niet op de camperplek, maar op de camping met uitzicht op een meertje. Heel vriendelijke beheerders die een ned. probeerden voor tourist. info zorgden. Mooi nieuw sanitaire en een klein winkeltje voor brood etc.
Wij waren hier begin aug. het is een verzorgde plek, zelfs met touristische info, dichtbij een restaurant. Maar wel erg afgelegen en we stonden er alleen! Zijn toch maar doorgereden
VWaren hier begin augustus, verlaten omgeving, ver van het centrum. Er was niets of niemand te zien. Zag er wel verzorgd uit, maar zijn toch doorgereden naar Bad Sobernheim