@Helga63
Prima camperplaats in een heel mooie omgeving met volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. In het restaurant kun je lekker eten. Wij komen zeker terug.
Fijne en verzorgde camperplaats. Perfecte locatie om mooie wandelingen te maken in de nabij gelegen natuurgebieden. Wij stonden er tussen kerst en nieuwjaar en kregen een leuke attentie van de eigenaren. We komen zeker een keer terug in de zomer.
Mooie kleinschalige camperplaats direct aan het water en naast een goed restaurant. Toegang met nummer bellen werkt prima. Sanitair perfect onderhouden. Mooie wandelroutes in de directe omgeving. Wij hebben hier 5 nachten gestaan en komen zeker terug.
Mooie camperplaats gelegen aan een jachthaven. Van alle benodigdheden voorzien met prima sanitair. Wij hadden voor 5 nachten gereserveerd en konden door omstandigheden maar 4 nachten blijven. Die ene nacht werd op initiatief van de eigenaar direct terugbetaald. Wij komen hier graag en komen zeker weer terug.
Camping is al gesloten. Gaat 1 maart weer open.
Grote drukke camping. Veel omgevingsgeluiden. Zelf een plaats zoeken was lastig omdat iedereen zo maar ergens zijn camper of caravan neerzet. Slechts van een paar plekken heb je echt uitzicht op de Moezel. Het aantal palen voor electriciteit is beperkt. Zeer lange stroomkabel nodig. Alleen contant betalen mogelijk. Oké voor 1 nacht, maar dat is het dan ook wel voor ons.
Mooi verzorgde camperplaats. Net sanitair, super vriendelijke eigenaren. Op loopafstand van kasteel Croy en het gezellige dorp Aarle-Rixtel. Fijne binnenruimte waar we genoten hebben van de versgebakken kruidkoek. Wij komen zeker terug.
Leuke camping gelegen aan de Loire en op loopafstand van een mooi kasteel. Alle faciliteiten zijn aanwezig maar in het voor seizoen nog niet allemaal open. Douches zijn prima. Minpunt voor ons waren de knallen in de omgeving van de camping die dag en nacht doorgingen. Onze hond was er bang van.
Mooie rustig gelegen camping midden in de natuur. Zeer hartelijke ontvangst door de eigenaresse met goed uitleg over de faciliteiten. Lekkere pizza’s gegeten en wandeling gemaakt over de romeinse brug naar de hunebedden. Wij komen zeker terug.
Mooi gelegen camping aan een riviertje en vlak bij Montrueil-sur-Mer. Dat is een leuk oud stadje. vooral de wandeling over de stadsmuur is aan te bevelen. Eigenaar van de camping is erg vriendelijk. Sanitair is gedateerd maar functioneert prima. Wat ons betreft een aanrader.
Mooie camperplaats met zeer ruime plaatsen voorzien van water en elektriciteit. Direct aan de Leie en een kanaal. Goede uitvalsbasis om te wandelen of fietsen. Stadje heeft ook enkele leuke bezienswaardigheden. Toegang via slagboom werkt perfect. Sanitair is prima.
De ene ster is verdiend door de vriendelijke dame aan de receptie. Voor de rest viel het flink tegen. Plekken zijn of te klein of er staan bomen zodat je nauwelijks kunt manoeuvreren. Zowel binnenmeer als strand zijn op loopafstand maar het binnenmeer is smerig. Voor hondenliefhebbers is het goed te weten dat honden niet zijn toegestaan op het strand. Frontignan Plage viel ook tegen. Alles hutje mutje op elkaar. De Franse allure is ver te zoeken.
La Sousta is een prima camping voorzien van alle faciliteiten en professioneel gerund. De ligging is fantastisch, aan de rivier de Gardon en op loopafstand van de Pont du Gard. De plekken zijn ruim. Onze honden konden heerlijk zwemmen in de rivier. Wij komen zeker terug!
Mooie camperplaats tussen de Ourthe en een druk fietspad. Stroomvoorziening is goed. Supervriendelijke uitbaters. Nieuw sanitair gebouw is erg mooi. Lozen chemisch toilet nog in het oude gebouw. Geen plek gezien voor lozen grijs water. We komen zeker terug!
Hadden plaats 20. Bleek zeer klein. Stonden bijna tegen de buurman aan. Wilden eigenlijk een paar dagen blijven, maar zijn direct doorgereden.
Wij hadden een mooie plek aan het water. Elektriciteit was niet altijd stabiel, maar verder prima. Vriendelijke uitbaatster. Wij komen zeker terug.
Camperplaats met potentie. Mooi aangelegd met ruime plaatsen direct aan het water. Toegang via automaat en slagboom werkt prima. Er moet echter nog wel wat gebeuren. Er zijn geen sanitaire voorzieningen en ook geen gelegenheid om het chemisch toilet te reinigen. Eind juni was er heel weinig te beleven. Misschien moeten we over een jaartje nog eens terug komen.
Kleine camping met prachtige camperplaatsen aan het water. Fantastisch uitzicht op de voorbij varende boten. Hartelijke ontvangst. Prima douche faciliteiten. Winkel en restaurants vlakbij. Tjeukemeer op ongeveer 1 km. We hebben hier 4 nachten gestaan en komen zeker terug!
CP met ruime plekken aan de Main. Betalen met parkeerautomaat en elektriciteit met geldmunten. Werkzaamheden aan de oever waren de hele dag (van 07.30 tot 19.30 uur) goed te horen. Stadje op loopafstand is wel aardig.
CP is apart deel van parkeerterrein P2. Op het andere deel stond het vol met Roma zigeuners uit Frankrijk. Was wel wat intimiderend. CP stond om 12.00 uur al bijna vol, ook buiten het seizoen. Verkeer op nabijgelegen weg was goed te horen. Wel dicht bij het prachtige stadje Rothenburg. Dat is zeker een bezoek waard!
Toegang en betalen van water en stroom met handig pasjessysteem. Werkt prima. Kleine CP stond gelukkig niet vol. Op loopafstand van mooi stadje met vakwerkhuisjes en de beroemde dom. Zeker een bezoek waard.
We vonden nog een mooi plekje op het gras aan de oever van de Rijn. Prachtig uitzicht op de Rijn en op het slot boven op de heuvel. Water bijvullen gratis. Leuk stadje op wandelafstand. Goede prijs-kwaliteit.
Mooie verzorgde Camperplaats. Gastvrije ontvangst. Op loopafstand van het centrum.
Prima cp! Vlakbij het centrum van Durbuy. Aan de Ourthe. Vriendelijke beheerders!
Prima minicamping! Vriendelijke beheerders! Net sanitair! Ruime plaatsen!
Wij komen hier erg graag! Mooie ruime plaatsen! Goed onderhouden! Prachtige en praktische ligging! Zeer hondvriendelijk! Leuk terras/restaurant op een paar honderd meter!