@Helga63
Juli 2026
Prima camperplaats in een heel mooie omgeving met volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. In het restaurant kun je lekker eten. Wij komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Fijne en verzorgde camperplaats. Perfecte locatie om mooie wandelingen te maken in de nabij gelegen natuurgebieden. Wij stonden er tussen kerst en nieuwjaar en kregen een leuke attentie van de eigenaren. We komen zeker een keer terug in de zomer.
Mooie kleinschalige camperplaats direct aan het water en naast een goed restaurant. Toegang met nummer bellen werkt prima. Sanitair perfect onderhouden. Mooie wandelroutes in de directe omgeving. Wij hebben hier 5 nachten gestaan en komen zeker terug.
Mooie camperplaats gelegen aan een jachthaven. Van alle benodigdheden voorzien met prima sanitair. Wij hadden voor 5 nachten gereserveerd en konden door omstandigheden maar 4 nachten blijven. Die ene nacht werd op initiatief van de eigenaar direct terugbetaald. Wij komen hier graag en komen zeker weer terug.
2023
Camping is al gesloten. Gaat 1 maart weer open.
Grote drukke camping. Veel omgevingsgeluiden. Zelf een plaats zoeken was lastig omdat iedereen zo maar ergens zijn camper of caravan neerzet. Slechts van een paar plekken heb je echt uitzicht op de Moezel. Het aantal palen voor electriciteit is beperkt. Zeer lange stroomkabel nodig. Alleen contant betalen mogelijk. Oké voor 1 nacht, maar dat is het dan ook wel voor ons.
Mooi verzorgde camperplaats. Net sanitair, super vriendelijke eigenaren. Op loopafstand van kasteel Croy en het gezellige dorp Aarle-Rixtel. Fijne binnenruimte waar we genoten hebben van de versgebakken kruidkoek. Wij komen zeker terug.
Leuke camping gelegen aan de Loire en op loopafstand van een mooi kasteel. Alle faciliteiten zijn aanwezig maar in het voor seizoen nog niet allemaal open. Douches zijn prima. Minpunt voor ons waren de knallen in de omgeving van de camping die dag en nacht doorgingen. Onze hond was er bang van.
Mooie rustig gelegen camping midden in de natuur. Zeer hartelijke ontvangst door de eigenaresse met goed uitleg over de faciliteiten. Lekkere pizza’s gegeten en wandeling gemaakt over de romeinse brug naar de hunebedden. Wij komen zeker terug.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Mooi gelegen camping aan een riviertje en vlak bij Montrueil-sur-Mer. Dat is een leuk oud stadje. vooral de wandeling over de stadsmuur is aan te bevelen. Eigenaar van de camping is erg vriendelijk. Sanitair is gedateerd maar functioneert prima. Wat ons betreft een aanrader.