@Helle-Clausen
Sitecode: 195117
Prima parkeerplaats vlakbij de A10. De betaalde douches en toiletten bevonden zich in het waterpark, en voor zover ik kon zien waren ze alleen beschikbaar tijdens de openingstijden. Mijn man heeft moeite met lopen, dus hij had geen mogelijkheid om de steile weg ernaartoe te beklimmen. 24,50 euro voor slechts één parkeerplaats is misschien wat aan de hoge kant. Elektriciteit kon alleen met 50 cent betaald worden, maar dat werkte niet.
Als je houdt van rommel, een vieze, oude plankdragers op kapotte relingen en gebroken tegels op onze kampeerplek (de andere plekken zagen er niet veel beter uit), dan is het waarschijnlijk een prima plek! Het ligt op loopafstand van het treinstation en de zee. Er is een nieuw, klein toilet-/douchehuisje, maar dat was wel netjes en schoon. 40 euro per nacht, 2 personen en 1 hond in een camper, inclusief 20% korting vanwege het seizoen. Ze accepteren alleen contant geld. Het is een 2-sterren camping, maar ik zou er maximaal 1 ster aan geven.
Een heerlijke camping op loopafstand van het stadje. Heel aardig en vriendelijk personeel bij de receptie. Mooi, schoon en ruim toiletgebouw. We komen zeker terug. Ze raden aan om in het hoogseizoen te reserveren, omdat de staanplaatsen dan vol zijn.
Hoge kwaliteit plads met een toiletrolhouder ca. 100 m fra. Bagerbilen kommer på pladsen hver morgen ca kl 8 med friskbagt lækkert brød. Ca 2 km van motorvejen.
Ingen stjerner, da der ingenting var udover toilet og bad tot 12 EU inkl strøm. Jeg bestilte og forudbetalte morgenbrød og fik oplyst, at jeg kunne hente det kl 8.00. Da vi kørte derfra kl 9.00 uur var ontvangst en bierstub stadig lukket, så ingen morgenbrød! Der var heller ikke mulighed for at tømme toilet og spildevand, da bom også var lukket. Kan godt forstå, vi var de eneste på pladsen!