@Hellingsteijn
- 2022
- Buscamper
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Vriendelijke ontvangst? De dame spreekt Engels maar daar is ook alles mee gezegd. Op een bijna lege camping hadden we moeten reserveren, hoe laat we weer dachten te vertrekken is niet echt gastvrij en dat voor € 36,40. Wel schoon sanitair. Smalle toegangsweg.
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Sitecode: 196062
wat een pareltje, mooie grote plaatsen, op steenworp van de zee,zwembad, restaurants, winkels. vriendelijke ontvangst. we wilde voor 1 nacht maar zijn er 3 geworden!
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
2 x 5 sterren, wat een heerlijk plekje!
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
geweldig!
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
super plekken, met schaduw terras/pergola voor de camper! vriendelijke ontvangst, stand dichtbij, restaurant op t strand. schoon helder sanitair we hebben genoten.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
mooie camping, steile opritten, mooie plekken, vriendelijke ontvangst! wasmachine’s kapot, na twee keer vragen, geen afvalwater lozen, geen chemische toilet afvoer kunnen vinden! Best duur € 34,00 per nacht!
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
leuke ontvangst, alternatieve uitstraling, kleine plekjes, stof, sanitair oud, koud water om af te wassen. dichtbij strand, stad Calvi.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Handige locatie voor de boot naar Corsica. Camping stelt weinig voor, is duur (€37 excl. douchemunten). Schoon verouderd sanitair.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
wat een geweldige plek, wat een mooie plaatsen en geweldig vriendelijke ontvangst. sanitair schoon, restaurant lekker gegeten! jammer dat we morgen de boot naar Corsica gereserveerd hadden anders waren we langer gebleven! hier komen we zeker terug!