@Hellingsteijn

6m
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

1 nacht 26,00 electra 4,95, 2 X douche a 1 euro 32,95 veel voor weinig, maar nooit chagrijnig 😞

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Plek verlaten, niemand aanwezig, zo te zien geen voorzieningen, graag geld terugstorten.

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

nogal verwarrende ontvangst, de dame moest het restaurant serveren en nieuwe gasten ontvangen. de ACSi plaatsen waren te nat en te drassig om er te staan zonder 4x4. dus de kaart had geen voordeel. sanitair is uit jaar 0 en niet fris. restaurant hebben we niet gedaan omdat we moesten reserveren! Jammer!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een pareltje tussen de fruitbomen, fris en schoon sanitair, fiets, wandel mogelijkheden te over. zeker om nog eens terug te gaan en dan wat langer blijven, om alle bijzonderheden in de omgeving te verkennen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Leuke camping, ligging mooi bij strandje, sanitair kan wel verbeterd worden. Restaurant en zwembad nieuw en prima. Het restaurant op het strand is niet aan te raden, met name de achteloze en arrogante bediening is ergerlijk.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

wat een vriendelijke ontvangst, wat een leuk gezellig restaurant. schoon sanitair, grote plaatsen. de hond mocht gratis. de wandeling naar de kloof was goed te doen. in het dorp was alles nog dicht, geen winkel, restaurant. dus…boodschappen doen voordat je aankomt.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

1ster voor het schone sanitair en 1 ster voor de grote plaatsen. camping is dicht tot 14.30/15.00 uur. zeer onvriendelijk eigenaar/man, geeft snauwt bevelen ipv een vriendelijke behulpzame aanwijzing waar je de vuilnis kunt laten. ik had de plattegrond moeten bestuderen! jammer !

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

mooie camping naast de Rijn, zelf plaats uitzoeken, correcte ontvangst, sanitair schoon. wij betaalde € 31,20 op 29/03/25 incl. elektra, 2 personen en een hondje.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

wat een feest om hier te staan, 2 x 5 sterren! een bijzonder vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, vlak bij de stad op loopafstand van Villanova. overal goede fietspaden, restaurants. bedankt Urs en zijn vrouw. Joep en Christien

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

wat een prachtige plek, wat een geweldige ontvangst door Anna en wat een ongecompliceerde camping. schone douche sanitair, Eén buitenkeuken die iedere campeer gast kan gebruiken. wandelen, fietsen, een dorp of stadje bezoeken is mogelijk. wij komen zeker terug. bedankt Anna, groetjes Joep en Christien

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

de gastvrijheid, de gastvrouw en heer zijn fantastisch. Het plekje is uniek, in de bossen. we zijn helemaal blij met deze plek! Schoon sanitair een zwembad, een barretje waar de drankjes 🍷 1 euro kosten! het paradijs op aarde. dank jullie wel. lieve groetjes Joep en Christien

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

een heerlijke plek om te staan, vriendelijke ontvangst, schoon sanitair. en een poortje met een code, zodat je zo in t oude prachtige centrum komt! we zijn hier voor de 3e keer, maar komen zeker nog eens!

we kwamen hier graag en vaak. we hebben altijd 5 sterren gegeven, nu maar 1. we hadden geboekt voor 2 nachten, bij aankomst gelijk betaald, maar na 1 nacht was ons plekje aan een ander vergeven, konden wij tussen de auto’s van de eigenaar en de schuur gaan staan. Geen excuses of wat, pas nadat ik de eigenaar er op aangesproken heb, zou t niet meer gebeuren! Helaas komen wij niet meer terug, zo onprofessioneel en niet oplossings gericht!

De camping is prima, mooie plekken aan het riviertje. sanitair schoon, restaurantje beperkt maar goed. Brommerige eigenaar. Maar…er is in het hele dal geen ontvangst. Wel tegen betaling Wifi die niet altijd even goed werkt. De wegen zijn te stijl en vooral te gevaarlijk om te fietsen. Geen dorp met voorzieningen in de buurt. Wandelen ook dus zeer beperkt.

Aan de camping ligt het niet, maar de herrie hou je niet tegen. Muziek uit de eettenten aan de Moezel blijft dreunen. Thionville rijd je meestal langs en dat is terecht, een bezoek is onnodig.

Sitecode: 102083

wanneer je een plek aan de buitenkant kunt bemachtigen is de camping zeker 4 sterren waard. maar zodra je achteraan staat zit je op een parkeerplaats, boven op elkaar. voor € 25,00 veel te duur. Jammer!

zoals de opera Carmen, zo hebben we ook van Villa Carmen genoten! 2 x 5 🌟 waard. bedankt voor de gastvrijheid, de informatie en de prachtige plek.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

terras camping, vriendelijke ontvangst met redelijk schoon sanitair. leuk restaurantje op de camping met vriendelijk personeel. wandelen kun je er goed (verdwalen ook) veel Spanjaarden die t weekend komen. dorpje is klein, wij hadden t geluk dat er een Spaanse zanger kwam! € 21,00 incl elektriciteit

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een prachtige plek en wat een fantastische eigenaren. zo gastvrij en behulpzaam, levensgenieters van de beste soort. heerlijk gegeten in t restaurant! schoon sanitair, prachtige omgeving, we hebben genoten van ons verblijf en komen zeker terug. bedankt 🙏

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een pareltje van een camping, vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, wasmachine en drogers, prachtige bananen, avocado bomen, bloemen en exotische bloemen , we hebben genoten!

Sitecode: 19429

Leuke camping, prima wandelen of fietsen naar Ronda. Restaurant is matig, vergeet niet de rekening te controleren.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima terrassencamping, goede voorzieningen, schoon, verzorgd. Conil is relaxed en vlakbij. Spanjaarden houden van uitbundigheid in het weekend.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

1 ster is eigenlijk nog te veel! de cp is een grote zandbak waar je als je niet oplet of geen 4x4 hebt vast komt te zitten. zonder warme douche, wc die niet door wil trekken, onvriendelijke ontvangst en zelfs met de acsi/nkc korting kaart heel duur! nooit meer!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een heerlijke plek, ruime plaatsen, bijzonder vriendelijke ontvangst. fietspaden om naar Isla Cristina en Ayamonte te fietsen. schoon sanitair en mooie verzorgde camper afval plaats! we betalen € 15,00 per nacht incl. stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prachtige camping, schoon, schoon, schoon, vriendelijk personeel en alles bij de hand. winkeltjes, restaurants in t dorp. hier komen we zeker terug. ende prijs € 17,00 per nacht incl. elektronisch 2 personen en een hond.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie camping, de dochter van de eigenaar ontvangt ons. zij gaat met haar partner de camping over nemen komend seizoen. ze weet echter niet wat de camping kost en wat er te doen is in de omgeving. de stroom klapt er ieder moment af, volgens de oude eigenaar is dat de schuld van de camperaars doordat ze de kachel ovens of waterkoker gebruiken voor € 25 per nacht veel te duur voor wat er geboden wordt jammer!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

2 x 5 sterren krijgt deze camping, en wat een aardige camping eigenaar Geert. schoon sanitair, grote plaatsen, en als je geluk hebt kookt Geert voor zijn gasten. wij hadden het geluk dat we 1 x zijn visschotel en 1 x zijn stoofvlees konden proeven! we komen zeker terug!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

je wordt aardig ontvangen, maar als je eenmaal binnen bent, zijn er veel regels! niet douchen na 20.00 uur! ook al moet je ervoor betalen! elektriciteit komt nog bij de camperplaats, al met al veel te duur voor wat geboden wordt.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De camping is prima, goede voorzieningen en top sanitair. De ligging is mooi met geweldig zicht op de rivier. De stad Laredo is niet erg aantrekkelijk en heeft verder weinig te bieden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Vriendelijke, leuke, simpele camping. Prachtige locatie aan rivier en middeleeuws dorp. Zeer geschikt voor wandelen (met de hond). Goede prijs/kwaliteit. Beetje gedateerd maar schoon, met alles wat je nodig hebt.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een prachtige camping, vriendelijke ontvangst, van alle gemakken voorzien. super mooi sanitair en heel schoon! we komen graag nog eens terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

leuke vriendelijke eigenaar en goede verzorgde plaats, tussen Rotterdam en Delft. beide steden goed op de fiets bereikbaar. onder de rook van Zestienhoven. s’morgens hoor je de stad Rotterdam opgang komen en Zestienhoven opstarten! heerlijk al die ruring! een groene oase tussen en onder de drukte.

Sitecode: 19073

Mooie ligging, zeer goed sanitair. Camperplaats niet echt groot. Afrekenen van douche, warm water, extra elektra, wifi via borg omslachtig en duur. Reserveringskosten zijn vreemd en overbodig in maart. Voor het voorseizoen al met al zeer prijzig.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prachtige camping, vriendelijke medewerkers, schoon verwarmd sanitair, grote camper plekken, dicht bij een prachtig strand, winkels op de fiets goed bereikbaar, mooie prijs incl. elektra, voor herhaling vatbaar. bedankt Vlugtenburg ❤️

Leuke kleine camping. Vriendelijke ontvangst. Redelijk sanitair. De verrassing schuilt in het wandelpaadje van de camping naar het historische centrum, een prachtige relaxte stad.

Alles goed: locatie, prijs, sanitair en ruime plek. Ook fijn dat alles bij binnenkomst werkt zoals je dat verwacht. Geen jetons bij het gemeentehuis maar een perfecte automaat.

Geen sanitair en elektriciteit, maar dat merk je pas als je (teveel) hebt betaald. We zijn maar vertrokken.

wat een top plekje, en wat een locatie! schoon sanitair, netjes onderhouden, na wat e-mail verkeer heen en weer voor € 21,00 per nacht gestaan! super plek!

Tja…de ligging is goed met name voor geweldige fietstocht naar hartje Valencia. Voor het overige is de camping tamelijk vervallen en troosteloos met erbarmelijk sanitair. Natuurlijk is de prijs er ook naar maar er zijn grenzen. Met het verkeerslawaai valt te leven maar is wel nadrukkelijk aanwezig. Verder is het vooruit laten betalen bij (onnodige) reservering vervelend, zeker als er meer dan genoeg plaatsen blijken te zijn.

aan de weg Cami Les Sorts ga je een klein grind paadje op en dan kom je in een klein Paradijs. de gastvrijheid van Denise en Emanuel zijn groots.. je kunt fietsen naar Pradip en naar t strand, waar je heerlijk kunt eten. wij hebben genoten en komen zeker terug. 10 ⭐️krijgen ze van ons!

prachtige camper plaats, maar niet alle plaatsen hebben een zee uitzicht helaas kun je niet 1 dag van te voren reserveren. sanitair schoon, mooi. uitstortplaats lastig voor grote campers, muntje voor schoon water nodig, tevens voor slang. alle prijzen gelijk voor zeezicht/zonder zeezicht. Wasmachine € 7,00 . Winkeltje bijna leeg, einde seizoen.

wat een geweldig plekje! en aardige camper plaats eigenaar!

Ligging is uitstekend, Delft en Rotterdam met de fiets langs de Schie goed te bereiken. Vriendelijke ontvangst. Toilet in afbouw fase, geen douche. Prima prijs, vandaar de 5 sterren.

Zoals een municipal moet zijn! Aan de rivier prachtige plaatsen, vriendelijke ontvangst, heerlijk dorpje wat wil je nog meer.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima camping, zeker voor wandelaars, fietsers en hondenbezitters. De wandelroute langs de kliffen naar Collioure is heel mooi. Het strandje halverwege met prima (duur) restaurantje is voor de liefhebber geweldig. Prijs/kwaliteit (met korting) helemaal goed. Nadelen? De plaatsen met uitzicht hebben weinig privacy vanwege vreemde indeling van de plekken. De elektrische karretjes rijden heel hard.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Kleine plekken, waarvan er slechts een paar een mooi uitzicht hebben. Zeer matig restaurant. Wandelen of hond uitlaten onmogelijk, fietsen een gevaarlijke uitdaging. Afhankelijk dus van de shuttlebus.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Inderdaad schoon, ruim, rustig, vriendelijk en simpel. Direct aan strand. Diamante binnen fiets- of loopafstand. De volle €15 per dag waard!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Fantastisch voor de liefhebber. Plaatsen beetje minder maar de locatie maakt dat meer dan goed. Geweldig restaurantje om de hoek, bus naar Amalfi, prachtige wandelingen, pleintje, majestueuze entree door poort!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Leuke kleine en fijne camping, enthousiaste aardige eigenaar die trots zijn oude, nog te restaureren auto’s laat zien. Schoon, alle ruimte. Zijn nog bezig met de gevolgen van een overstroming in december maar dat is bijzaak.