@HelloThere
- 2015
Augustus 2026
De toegangsweg ernaar toe is asfalt maar hobbelig. Rustig rijden en je komt aan op mooie locatie. We komen op vrijdag aan nog ruime plaats. Maar stroomt gigantisch vol einde middag avond. Wij vinden te vol maar ja. Wel lekker restaurant en goed eten. Meertje dichtbij en super plek als je door wilt reizen. Zouden we er langer blijven. Nee te vol. Verder douches werken met codes. Kunt ze 1 keer gebruiken. Prijs /waarde niet balans. 40 euro camper
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

1 geheel nieuw sanitair gebouw open bij de toekomstige entree van de camping. Als het af is ziet het er fraai ui. Er zijn nog 3 sanitair gebouwen bijna af. Maar niet open. Dus nu best oké maar veel werkt nog niet. Afwassen in de wasbakken in de douche delen. Water op de plekken werkt niet. Kan wel werken maar idee zodra ze dit doen er geen douche werkt. Dus ja alles staat bomvol en wel 59 euro per nacht. Wel top locatie, natuurbad naast de deur
fantastische locatie, super vriendelijke eigenaren. perfect aangelegd en omheind en veilig terrein. 7,5 naar centrum en super goed te fietsen. alle voorzieningen aanwezig en top schoon. sommige opties aan de prijs maar ( wasmachine) maar wel alles perfect geregeld. aanrader dus.
alles aanwezig, net 3 maanden oud en alles top voor elkaar. nieuwe wasmachines, drogers, centraal gelegen, vriendelijk, grote plaatsen voor alle lengte campers. met de fiets of trein zo op Hel. supermarkten loopafstand.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

leuke locatie als tussenstop naar Denemarken. schone toiletten en sanitair ruime plaatsen met stroom als daar gebruik van wilt maken. leuk stadje dichtbij met supermarkten waar je met camper kunt parkeren. leuk Gasthaus bij de camping waar je kunt eten. aanrader. voor 3 personen met stroom en volgende ochtend verse broodjes 26 euro voor een nacht.
2021
zeer goed verzorgde camperplaats. goede sanitaire voorzieningen. Iedere pitch heeft toegang tot stroom en water. toegangspoort sluit na binnenkomst. dus goed afgesloten allemaal. geeft veilig gevoel. super vriendelijk personeel. geeft goede tips voor bezoek Valencia. kaartjes alles aanwezig. met e-bike binnen halfuur in het oude stadscentrum centrum. supermarkt op twee minuten fietsen.
mooie camping op fiets afstand van de stad. zeer ruime plaatsen. mag zelf plaats zoeken. met grote camper goed begaanbaar. Zwembad, barretje en restaurants op de camping maar ook alles in de buurt
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden