@Helmtasche

Prima parkeerplaats om te overnachten. Af en toe rijden er auto's maar niet storend. Als buurman heb je soms schapen. Geweldig amusement voor kinderen. Je kunt ook frambozen en bosbessen verzamelen.

De camping is erg groot en elke plek is gebruikt voor een kampeerplaats. De ruimte die ons werd gegeven was niet erg recht, echt vervelend. Helaas waren de douches koud, volgens de dame aan de receptie, omdat de boiler te klein was.

Een parkeerplaats met toilet. Bij elk veldnummer hoort een stuk kunstgras. Geweldig losstation. Al met al te duur voor een parkeerplaats naast de parkeerplaats van Astrid Lindgren World.

Eenvoudige parkeerplaats, mooi aangelegd, elektriciteit aanwezig, korte wandeling naar het strand. Minpunten voor het volume van de trein en de naburige honden.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Voldoende ruimte voor uw camper in de avonduren. Genoeg vuilnisbakken, mooie premium wandelpaden en geweldige uitzichten in de buurt!

Leuke plek. Goed om te vissen. Kiosk 3min lopen.

Prachtige plek met een prachtig uitzicht op de gletsjer en de vallei. Toilet en kraan voor het wassen van handen beschikbaar. Parkeergeld = verblijfskosten 👌🏻👍🏻

Leuke plek ondanks de rustige straat rustig!

Schoon toilet en mooi uitzicht 😉

Sitecode: 19367

Goed om in korte tijd naar Preikestolen te gaan. Relatief luid wanneer de veerboot aankomt 😉

👍🏻

Treinen waren slechts tot 23.00 uur te horen. Elektriciteit kost 1 € per 2KW / 24 uur.