@Hemmiekarin
- Chausson Welcome 630
- 2017
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Een mixparking met 7 stroomaansluitingen. Wil je daar staan dan moet je heel strak inparkeren want het staat zo dicht op elkaar dat je deur nauwelijks open kan. 3 sterren omdat de gemeente de service (stroom, water en lozen) gratis aanbiedt. De stad is zeer de moeite waard. De Citadel, de grote Leeuw en de mooie kerk. Wil je shoppen dan kun je de rivier oversteken en winkelen.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Sitecode: 195061
Plaats op zich stelt niet veel voor, maar het uitzicht is fantastisch en het dorp is een must
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een fijne camperplaats met aardige eigenaars. De fietsen kunnen in de grote schuur staan en ook opgeladen worden. Daar is ook de mogelijkheid om af te wassen en er staat een wasmachine. De omgeving is heerlijk om te fietsen. Het atelier met handgemaakte leren tassen en kleine spulletjes is de moeite waard om rond te snuffelen. We komen graag nog eens terug.
Juni 2026
Wat een lieve, hartelijke mensen. Behulpzaam en nemen alle tijd om je alles te vertellen. We komen zeker nog eens terug.
Heel mooie camperplaats, maar toegang gaf wat problemen. Alleen toegang met Place d’Etape kaart en die hebben wel, maar toch enige problemen voor we naar binnen konden. Spoelen van cassette ook alleen met behulp van de kaart. Maar prachtige plek. Karin en Hemmie
wij hebben hier een prachtig uitzicht. kunnen hier ook glutenvrij eten. zeer vriendelijke ontvangst. Karin en Hemmie
helaas kan ik maar 5 sterren geven. Wat een mooie camperplaats. Maar vooral een dik compliment aan de eigenaars. We hadden problemen met het water in de camper en geen enkel camperbedrijf in de buurt kon of wilde helpen. De eigenaar heeft ons fantastisch geholpen en dat in de hitte. een dikke pluim voor de hulpvaardigheid. We komen heel graag nog eens terug.
aangekomen met problemen met de camper. Helaas was de camperplaats vol. Toch waren de beheerders zeer behulpzaam en kregen we een noodplek voor één nacht. Er zou wel wat lawaai zijn op die avond vanwege de karaoke-avond. natuurlijk geeft dat geluid maar het is ook bijtijds afgelopen. Dus daar moet je niet over zeuren. Wij zijn tevreden met deze plek waar men alles doet om je te helpen
2023
mooie camperplaats, maar wat een verschrikking om de plek te kunnen verlaten. Bij de eerste poging met de juiste kaart met geen mogelijkheid uit kunnen rijden. Het aangegeven telefoon nummer geprobeerd en die geeft alleen een riedel in het Frans dat dit nummer niet te gebruiken is. Een nieuw kaartje gekocht en weer dezelfde problemen. Een vriendelijke Fransman heeft toen een telefoontjes gepleegd en toen lukte het.
2020
Een heerlijke plek. We hebben hier 3 dagen gestaan. De bloembollen naast de camperplaats werden gerooid. De zoon van de eigenaar nam alle tijd om het hele proces uit te leggen. We mochten er een paar rapen. Maar dan moesten we wel een goede recentie schrijven. Nou , die goede recentie komt er ook wel zonder de bollen. Aardige , behulpzame mensen en alles tiptop in orde.