@HenAK
- 2018
2 heerlijke dagen doorgebracht op camping Balzine. Waar je ook overigens ook als niet hondenbezitter heel erg welkom bent! Mooie, ruime kampeerplekken op een enorm grasveld waar een fijne rust hangt. De geweldig mooie, ruime en schone sanitairruimte is top! Het heerlijke 3-gangen Table d'hotes van Mark en de gastvrijheid van Mark en Marianne maken een verblijf af! We hebben ervan genoten! Bedankt Mark en Marianne!
Rustige, groene camping. konden zelf een plek uitzoeken. 's avonds kun je er een galette en/ofcrêpe eten, wel vooraf reserveren. Het sanitair is schoon, maar de doucheruimte zijn wel wat aan de smalle kant. Hele vriendelijke gastheer en gastvrouw. Kortom, prima locatie!
Heerlijk rustige camping met ruime plekken, zelf uit te kiezen. Sanitair is wat gedateerd maar schoon. WiFi is vooraan goed maar wat verder naar achteren door de bomen niet al te best. Goed om tekening mee te houden, de camping moet contant betaald worden. Geen gelegenheid om iets te eten.
Mooie terrassencamping met uitzicht op zee. Audierne op 5 km te bereiken via een wandelpad langs de kust. De 80/100% WiFi die ze zeggen te hebben klopt niet en zelfs het 5g bereik is soms minimaal. Desalniettemin toch een fijne camping met mooi, schoon sanitair.
Prima camping als uitvalbasis voor een bezoekje aan Ile de Brehat. Je loopt vanaf de camping de berg af naar de veerpont. Sanitair is inderdaad wat aan de ouderwetse kant, maar schoon en alles is er! WiFi alleen bij de receptie.
Mooie camping, waarvan je helemaal niet het gevoel hebt dat je in een stad zit. groene, ruime, verharde, plekken. Ruim sanitair en vooral genoeg met lekker warm water (gratis). De gratis WiFi doet het goed en het betaalde alternatief was niet nodig, gewoon Netflix kunnen kijken. Kortom een fijne camping!
Prima camping voor die prijs. Sanitair is mager en gedateerd, maar wel schoon. ruime afgescheiden plekken met gras.
Wat een fijne plek. Mooie, ruime plekken (gras). Heerlijk zwembad en, niet onbelangrijk, goede douche met warm water (gratis!). Mont st Michel is goed te fietsen hier vandaan, 14 km. Wij hebben hier 2 nachten gestaan en hadden er graag langer gestaan, maar de rest van Bretagne lonkt.
Perfect! Wij kunnen niet anders zeggen. Wat een fijne camping! Niet te groot, lekker rustig en netjes én schoon!! Hagelnieuw sanitair en mooie, ruime afgebakende plekken. Renate is ontzettend vriendelijk en bereid om waar en wanneer dan ook te helpen. Aanrader ook om Ljubljana met de bus te doen. Vanuit het dorp vertrekt de bus die je in een uurtje naar de stad brengt voor 6 euro pp.
Prima camping voor een prima prijs! Wij wilden hier 2 nachten blijven, maar omdat we zo’n fijne plek hadden zijn we er 4 gebleven. Wij stonden langs de weg met uitzicht op het water, heerlijk! Ruime plek onder de bomen en vlak bij het sanitair gebouw. Vanuit de camping loop je zó naar het kleine strandje(waterschoenen!) en het mooie dorpje Odor. Hier kun je een terrasje pakken en wat eten.
Wat een fijn plekje! Wij waren hier vroeg in de middag en dan heb je nog genoeg keus om een mooie plaats uit te zoeken. Niet overal even recht, maar het prachtige uitzicht maakt een hoop goed. Sanitair is dik in orde, alhoewel 1 douche wel wat weinig is. Geen winkel in de buurt, dus zorg dat je genoeg te eten bij je hebt.
Sitecode: 19308
Fijne, rustige camping! Het sanitair is dik in orde en wordt erg goed schoon gehouden. Plekken kun je zelf kiezen, wij stonden achteraan bij het water, ruime plek met stroom. Heerlijke ligweide aan de rivier, maar als je daar niet van houdt is er ook een mooi, niet te groot zwembad met ligbedden. Wij komen hier zeker terug als we in de buurt zijn.
In tegenstelling tot andere reviews hebben wij deze camping snel gevonden, zonder coördinaten! Kleine maar fijne camping, met alles wat je nodig hebt. Kraakhelder sanitair, mooie ruime plekken met stroom én een klein zwembad. Zeer vriendelijke ontvangst met een flesje wijn van het huis (lekkere wijn!). Voor wie van klein, fijn én rustig houdt is dit een aanrader!
In tegenstelling tot de berichten hiervoor deze kleine, maar voorzien van alle luxe, camping makkelijk gevonden, zonder coördinaten! Super aardige ontvangst, mooie grote plekken en kraakhelder sanitair. 25 euro met 2 personen incl. stroom.