@HenJen
- 2019
Super plek , stadje en castello zeker gaan bezoeken.
wat een mooie plek. mooie wandeling gemaakt, netjes en dat voor €11,00 per nacht 👍👍👍
Wij hebben inderdaad op de grote parkeerplaats gestaan. Super . Met de lift naar vestingstadje , de moeite waard.
Mooie plek en dicht bij mooie stad met kathedraal. Wel kabaal van de autowasserette.
super plek, ligt er netjes bij.
prachtige ruime camperplaats. €14,55 per nacht incl stroom. Goeie stads wifi, slecht watervooorziening.
prima plek, jammer van lawaai van de weg. Mooie fietsroutes.
Heel mooie rustige plek, met uitzicht op kasteel. Stonden vooraan bij de poort. Aanrader👍
Prachtig uitzicht. Tip: naar Deal wandelen. Zelfvoorzienend zijn.
Mag hier niet meer overnachten.
Mooie rustige plek. Heerlijk stuk vlees gekocht en we mochten gratis water pakken.
Staan hier voor de 2e keer, prima plaats , achter op de parkeerplaats. Tussen 18.00 en 8.00 gratis . Bezoek Pethworth is de moeite waard.
Heerlijk nacht gestaan, zelf geluid van de trein was niet storend, heerlijke toeter. Vriendelijk mensen en inderdaad niet duur.
Heel mooie camping, super doucheruimtes. Inderdaad beetje duur. Mooie bezichtiging van Castle.
Fijne en veilige plek om te staan voor 1 nacht. Heerlijk gegeten en heel vriendelijke bediening.
Heel fijne camperplek. gratis stroom. Hier 5 nachten gestaan ivm regen. Fijn wandelen en een bakker in het dorpje.
goede cp plaats als je zelfvoorzienend bent. Van hier uit ViasVerdes de Monfraque gefietst. Aanrader.
heel fijne camperplaats, nabij centrum , gratis stroom. super
Heel mooie plek om een aantal nachten te verblijven. Mooie fiets route. Gratis stroom.