@HenL-Borne
- 2019
- 2020
- Buscamper
Prima plek. Via leuk fietspad is de stad goed te bereiken. Tarif all-in met elektra en douches. Rechts van hoofdgebouw sta je op het gras onder de bomen. We waren er tijdens filmfestival. Heel erg gezellig. Moser glas museum om de hoek. Groot shopping center aan de andere kant van de weg.
Prima plek om Plzen te bezoeken. Fietsafstand. Wel even iets doorrijden na parkeerplek voor de mooie groene plekken. Nu al voor de 2e keer hier gestaan op doorreis. Kosten 0.0
Camping aan twee kanten van de weg. Vrije plekken. Elektra niet overal, dus kan zijn dat een lange kabel nodig is. Douchen met muntjes. Prima uitvalsplek voor fietsen en wandelen! 3 nachten gestaan. € 37. Elektra €8. Hadden achteraf off-grid moeten staan op de fraaie plekjes langs de rivier.
Prima, kleine camping in smal dal. Heel goed sanitair. Dresden 25 km via Elberradweg (en evt met trein terug). Meißen ook heel fraai (Domrondleiding, burcht en natuurlijk Meißen porseleinfabriek). €36 all-in tarief.
Leuke plek, lekker groen, naast park en fietsafstand naar Weimar. Sanitair erg oud, maar schoon. Bijzondere douche. (zie andere reviews). In Weimar is zo veel te doen, dat een paar nachten prima is. Is aan de prijs, voor wat je krijgt. 10 voor de camper, 9 per persoon, 3 voor elektra en dan ook nog 1 voor de douche.
Parkeerplaats midden in de stad. 50m van de eerste terrassen. Prima om een nacht te staan. 7.50 per 24 uur. Wij waren 3.60 kwijt voor een nacht. Elektra ook mogelijk.
Prima plek in centrum van de stad. Aardig baasje die uitleg gaf. Elektra is beperkt. Betaalautomaat voor parkeergeld. Twee nachten gestaan en de boottocht over Telemarkenkanaal, met al zijn beroemde sluizen gedaan. Aanrader.
Prima plek aan de rivier met staafkerk op loopafstand. Weg er naar toe is zandpad. Let op: locatie klopt niet. Volg de beschrijving. 59.57503N 9.16892E

Prima camping. Als je het geluk hebt aan het water te staan, dan prachtig uitzicht. Het grasveld aan de andere kant van de weg, tja dat is een grasveld. Sanitair met codeslot, uitstekend en schoon. Douche met pasje. Geen genummerde plekken, alles vrij. Inchecken en douche pas via automaat. Ook pas retour via automaat. Elektra met PowerPay app. Prima.

Heeft alles in zich om prachtige plek te zijn. Sanitair slechts 1 heren en 1 dames combi douche/toilet. Alles nat. In augustus € 35, wat veel en veel te veel is. Mooi zwembad.
Prima na dag reizen. Oase van rust. mooi uitzicht over de landerijen. CP is groot grasveld achter de boerderij. Soort Biergarten, met mogelijkheid tot klein hapje eten. Voor elektra lang snoer nodig.

Sitecode: 62092
Prima plek. Grote vlakke camperplekken. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Sanitair eenvoudig maar schoon. Broodjes te bestellen. Winkeltje stelt niets voor en alleen van donderdag t/m zondag op de camping te eten. Dorp op kwartier loopafstand. Prachtig plaatsje.
We kwamen op deze camping terecht omdat alle campings in het Oetztal vol waren. Geen afgebakende plaatsen. Ga maar staan waar je wilt. Aantal bomen verder gras. Duidelijk verkeerslawaai van de weg en het spoor, maar hier s nachts geen hinder van. Slechte kwaliteit - prijs verhouding. Wij betaalden met 4 personen €60. Voor douchemunt nog een euro voor 4 minuten ( koud) douchen.
Wij stonden hier half juli met nog 1 andere camper. Heel bijzonder. Leuke wandeling naar het meertje. Steil omhoog vanaf het restaurant, terug weg kan ook gemakkelijker. Een en al rust. Schone toiletten.
Aantal camperplaatsen op het parkeerterrein van het museum. Verder geen voorzieningen. IMAX theater was s avonds open en daar een toilet. Wat het bijzonder maakt is de locatie. Je slaapt onder de Concorde en de Tupolev. Dat heeft wel wat. De volgende dag gelijk om 9:00 uur het museum in.