@Hengeveld
- 2011
Augustus 2026
We hebben hier 2 nachten gestaan op een plek aan de rand van de camping. We hadden niet gereserveerd, desondanks zijn we vriendelijk ontvangen en geholpen, terwijlhet erg druk en vol was. De voorzieningen zijn uitstekend, van sanitair tot zwembad, speelruimte voor jongeren, winkeltje bij de receptie, etc. Brandschoon en goed verzorgd. Mooie omgeving om te fietsen. Leuk en betaalbaar restaurant. Aanrader. Incl. stroom, 2 personen 2 nachten 81 €.
Juli 2026
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Prima camping. We hebben hier twee nachten gestaan op een laaggelegen plaats speciaal voor campers. Electriciteit en water aanwezig. Sanitair is zeer schoon. Betaalbaar, goed restaurant. Met de fiets ben je in 5 minuten bij het station om met de tandradbaan het hoger gelegen bergmeer bij štrbské pleso te bezoeken. Leuke dagtrip. In Strba zelf is niet zo veel te beleven. Camping en restaurant contant betalen.
We hebben een prettig verblijf gehad op de zeer rustige en mooi gelegen camping. Vriendelijke medewerkster. Leuk restaurantje aan de weg met lokale gerechten en betaalbare dranken. Het sanitair is m.i. prima. Varin heeft een supermarkt, enkele kleine winkeltjes en een paar pizzeria’s. Het is de moeite waard om langs het meer naar Zilina te fietsen.
Ruime een mooie plekken, landelijk gelegen. Supermarkt op iets meer dan 4 km. fietsafstand. Vanaf station Werder per trein naar Berlijn is goed te doen, evenals een fietstocht naar Potsdam. Paar kleine aandachtspunten: Hou er rekening meer dat je geen drinkwater kunt vullen, het water is te sterk ijzerhoudend om te drinken. Dus even flessen of vooraf gevulde tank meenemen. Geen loosplaats grijs water, lozen met een emmer.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Aanrader. Rustige plaatsen naast subtropisch zwembad met wellness, beide ook zeer betaalbaar. Stroomvoorziening (muntgeld) en loosplaats vuilwater aanwezig. Voor slechts 7 euro per nacht heb je een ruime plaats. Je krijgt hiervoor ook nog eens een kortingskaart van 3,50 euro pp voor het zwembad. Zeer vriendelijke medewerkers. Wij waren hier voor een tussenstop op weg naar Berlijn.
Maart 2026
Prima plaats om Münster te bezoeken met de fiets, of ov (bushalte grenst aan parking). Ruime plaatsen, voldoende lengte voor grotere campers. Afrekenen via een qr code. Let op: geen Ideal betaalmogelijkheid, alleen creditcard, PayPal of sepa machtiging.
Prima overnachtingsplek op de parking bij een camperbedrijf: veilig en met goede sanitaire voorzieningen. Geen mooi uitzicht o.i.d., maar prima voor een nacht. Boeken kan via de website, vermeld bij de gegevens. In de bevestiging krijg je de benodigde gegevens, zoals de code van de deur toiletten en douches. Restauranttip: op 10 min. lopen zit in de nieuwe wijk Skepsbron een leuk Libanees restaurantje: Meza Baren, goed en betaalbaar.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden