@Henjok
- 2007
- Niesmann + Bischoff Arto Anders
- 2015
- Integraal
Prachtige plek voor een rustig verblijf. Het eten bij het restaurant beneden is een aanrader. Wordt ook wel van je verwacht omdat je hier gratis mag staan. Jammer dat niet iedereen dit doet. wij stonden alleen, maar dat vonden we niet erg. Dat is juist wat we zoeken. Je moet natuurlijk wel zelfvoorzienend zijn. De wilde varkens hebben s'nachts rondom onze camper gelopen. wie weet wat nog meer.🐗🐗

Een schitterende plek met een fantastisch uitzicht. Inderdaad wel net voor het stadje de borden volgen. Navigatie stuurt je het dorp in. Als je van spanning houdt moet je dat doen😅😅

Wat een fantastische plek. Alleen al de rust. Iedere plek heeft zijn eigen afvoer grijs water, electra en water. Rechts bij de uitrit kun je het toilet legen. Zijn vandaag, maandag, naar het gemeentehuis gelopen om te betalen voor de nachten die we hebben gestaan. Binnenkort komt er een slagboom, zodat je niet meer zonder betalen weg kunt. Vergeet niet even naar de supermarkt te gaan. Zit in het steegje links van het gemeentehuis. 👍👍

Een heerlijke rustige cp bij het voetbalveld. Een leuk stadje met vele pleintjes en terrasjes. Geen gebrek aan supermarkten. De bevolking, zoals overal in Andalucia uiterst vriendelijk. We hebben hier 1 nacht gestaan. Ook een paar hele fraaie kerken. De voorzieningen allemaal aanwezig behalve elektra, maar dat hebben we niet nodig, zeker niet met dit weer
plekken zijn ruim 5 meter breed, witte stippen geven de plaatsen aan.
Niet echt ons ding. Een camping. vriendelijk ontvangst. prijs klopt echter niet met de site nkc. 3 september en we betalen zonder stroom €21,00per nacht incl. toeristenbelasting.
Heerlijke rustige plek. Zeer gastvrije eigenaars. Een leuk winkeltje met veel handige camperspullen. Van de gastvrouw een leuke wandelroute gekregen. nl de "gelukswandeling". 8 km maar naar beginpunt en van eindpund naar camperplaats heb je er ruim 10 km opzitten. Veel mogelijkheden om even op een bankje te zitten indien gewenst. Bedankt Kristine en Rene voor de gastvrijheid. Joke en Henny
Heerlijk als je van rust houd. Even richting dorp en je kunt rechts een natuurgebied in lopen. Het dorp heeft een grote supermarkt. Een restaurant. Kortom alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijke eigenaar.

Voor ons een toppertje. Stonden 2e pinkstedag helemaal alleen. Prachtige wandeling gemaakt langs de kliffen.
Een prachtige plek. Stonden met 3 campers met het zicht vlakbij het water waarin bevers zwemmen. Laten zich overdag ook heel goed zien. Wilden nog een nacht blijven totdat er een Fransman kwam zijn camper vlak voor ons parkeerde, zodat ons zicht weg was terwijl er nog genoeg andere mooie plekken waren. Deur open, hond eruit die zijn behoefte vlak voor onze camper deed. Blijkbaar normaal. Wij zijn gegaan. Gelukkig zijn niet alle Fransen zo😅😅
Amberg verschrikkelijk. Hier aangekomen. Helemaal alleen. Dit soort plekken kunnen er wat ons betreft niet genoeg zijn.
Niet echt onze plek. Erg dicht op elkaar. Aangekomen en direct weer weggegaan. 6 km noordelijker bij sportvelden gestaan. Aan een klein riviertje, heerlijk helemaal alleen. Dit zijn de plekken die wij zoeken
Sitecode: 52097
de €4 is inmiddels €5 maar daar krijgt u wel wat voor terug. Heerlijke rust, prachtige natuur. Voor rustzoekers een juiste plek. Heerlijk gegeten bij die Alte Muhle. ruim 10 minuten lopen vanaf de cp. Wandelingen en fietstochten vanaf het grenspalenmuseum. Vkakbij de cp. Electra tegen betaling en water gratis..
Prima camperplaats maar spreek van te voren de prijs af. De €16,00 per nacht zoals vermeld klopt niet. Wij moesten €54,00 betalen maar na hevig protest werd dit €24,00. Nog altijd voelen we ons bedrogen.
geweldige plek als je niet van luxe houd maar meer alternatief. Vriendelijk ontvangst, heerlijk eten in een gemoedelijke sfeer. ma. en di. voor eten gesloten. Mooi wandelgebied. Als je van blues houd is dit het juiste adres.

Als je van rust houd is dit een uitstekende plek. Zeer vriendelijke mensen, erg behulpzaam en doen er alles aan om het naar je zin te maken. Vers gerookte forel te verkrijgen, zeker een aanrader. Bij de eigenaar, aan de overkant een gezellige bierstube. Reeen bij de camper en 's-morgens gewekt door het geluid van de kraanvogels. Wil je het nog beter krijgen? Iedere woensdagmiddag, rond 14.30 uur, verse broodjes etc via rijdende bakker.

prima plek om te lozen, maar niet echt onze overnachtings plaats. Coordinaten op de site kloppen niet. moet zijn N57°30.408' en O12°41.948'
Het uitzicht mag dan mooi zijn maar de plek opzich is verwaarloosd en smerig. Het toiletgebouw is dicht getimmerd en achter het toilet gebouw ligt alles wat in het toilet behoort te liggen. Nee, voor ons een dikke onvoldoende. Houd er rekening mee dat als je de brug over gaat, per keer 350 nkr. kwijt bent. 15 september keken we hier en waren snel weer weg. jokhen
Coordinaten kloppen niet helemaal. Moet zijn N60°22.618' en E7°33.961' Waren hier 15 sept.21 Jokhen
vanaf 31 maart gratis? foutje?????

Fraaie camper lokatie bij de molen. Zeer vriendelijke eigenaars. In de avond heerlijk gegeten. Gezellig contact gehad met de plaatselijke bevolking. Een plek om zeker weer terug te komen. Omgeving heel mooi, plaatsje snel uitgekeken.
Een prachtige camper plek. Schoon en goed verzorgd. Voor 1 nacht prima. Inderdaad in de ochtend en avond tijdens de spitsuren veel verkeer woon/werk. Waarschijnlijk in het weekend rustiger. Restaurant Modern Asiel is een aanrader. Heeft net iets meer dan de standaard Chinees restaurants.
Op zich een mooie plek. Echter de voorzieningen van douche en toilet waren op 13 juni 2019 nog gesloten. Als je vanaf de camperplaats r.a. het dorp inloopt en je gaat voor de kerk r.a dan heb je direct aan de rechterkant een winkeltje annex cafe restaurant. we kunnen het niet beoordelen want toen wij daar waren, ruim 15.30 uur, was het, zoals gebruikelijk rond dit uur, gesloten.
Prachtige stille parking. Stonden hier 12 juni 2019 helemaal alleen. Heerlijk. Hebben een rondwandeling gemaakt. Wel steil omhoog en weer omlaag maar met goed schoeisel is het goed te doen. Ruim 45 min gelopen. Mensen die we in het dorpje en tijdens de wandeling tegen kwamen waren allemaal uiterst vriendelijk en deden hun best om een gesprek aan te gaan in zowel deels Frans, Engels en Duits.
een prachtige plek. hebben geen blokken gebruikt. zijn 2 dagen blijven staan. gegeten bij restaurant. geen topper maar prima. de wandelroute geel/rood rond het grote meer is een aanrader. wij, 69 plussers, vonden het de moeite waard .
Een prima overnachtings plek. Alles eraan gedaan om het naar tevredenheid te creëren. Mooie overkapping met picknick tafels. Prima wandelgebied. o.a. naar de stuwdam. Veel vogels waaronder bijeneters. Ook een vogelobservatie hut op 200 mtr. Loosplaats schoon en wordt inderdaad veel gebruik van gemaakt. Mensen die o.a. in Alquezar zijn geweest, waar geen voorzieningen zijn, komen hier.
misschien zijn we verwend, maar we vonden het helemaal niets. Hebben wel in Canyons gestaan die 10 x mooier waren. Het wandelpad moeilijk te belopen. zelfs op sommige plekken gevaarlijk. Tevens onrustig door de vele mensen die daar water komen halen. Doorgereden 45 minuten en een plek gevonden die vele malen mooier was
Een prachtige camperplaats direct aan de Waal. Een prachtig uitzicht wat iedere minuut weer anders is.8 euro zonder voorzieningen is wel aan de prijs maar het uitzicht en de mooie wandelingen die je kunt maken maakt veel goed. Je blijft natuurlijk mensen houden die na 21.00 uur aankomen en voor 9.00 uur weer weggaan zonder te betalen. Maar ja, deze mensen missen wel wat.
Mooie camperplek, wandel en fietsmogelijkheden, zeer vriendelijk ontvangen en heerlijk gegeten.
eind augustus hier geweest. wordt volop gewerkt aan herstel service plaats. kon wel toilet lozen. kon nog niet op de plaats rijden omdat het opnieuw bestraat word. ben ervan overtuigd dat dit binnenkort weer een hoog cijfer krijgt
Komen hier al jaren. Altijd prima geweest. 23-8 aangekomen en willen 2 dagen blijven. Zijn wel geschrokken van de situatie nu. 1 camper met allemaal zakken vuil onder zijn camper. 1 camper die aan de wilg een waslijn heeft gespannen en zijn was te drogen heeft hangen. Een camper die wegrijdt en zijn grijs waterkraan open trekt om tijdens het rijden te lozen. Einde volgende camperplaats??
10 juni 2018. Voor ons de eerste keer dat we hier hebben gestaan. Een heerlijke plek. Vorige reacties hebben niets teveel gezegd. Je kunt er ook heerlijk wandelen en fietsen. Voorzieningen nog steeds oké. Aan de overkant 2 containers. 1 voor glas en 1 voor papier. Geen overig vuil. Dit moet worden meegenomen tot volgende gelegenheid.
Eindelijk weer een camperplaats waar we alleen stonden. Prachtige locatie. De enige geluiden zijn van vogels en het snelstromende riviertje. Voor ons een dikke tien.
Prachtige camperplek. Bang dat het niet lang zal duren. Veel meer campers dan camperplaatsen (4). In het weekend 14 campers geteld. Mensen zetten ook al de barbecue buiten. Hebben mensen gesproken die al ruim 1 week daar stonden. En dit zonder voorzieningen????????? Waar wordt dan het chemisch toilet geleegd en het vuile water geloosd????