@Henk
- 2010
- Hymer b514
- 2007
- Integraal
Wij hebben 5 nachten bij Richard en Sandra doorgebracht, en zijn daar zeer tevreden over. Zij zijn pas sinds eind juni open en zijn nog bezig deze plek nog aangenamer te maken ( waaronder prive sanitair voor n iedere campeerder) , geen afgebakende plekjes maar een ruime plek die je zelf mag uitzoeken, met mooi uitzicht! Heerlijk zwembad, broodjes service door Sandra. Een prachtige (fiets)omgeving op ong 400m hoogte. Spontane american BBQ. H&S
Prijs , klopt niet, is nu in sept 2025 28,20€ per nacht. 2 per plus een camper. is een beetje een rommeltje op de camping . Zwembad is daarin tegen uitstekend.
prachtig camping, alles prima in orde . negeer aub niet het gebodsbord wat je tegen komt als je de gps volgt!! Wat wij dus wel hebben gedaan. Volg de weg de D219 .
Afgelopen week 3 nachten op deze camperplak gestaan, echt super voor elkaar. Rustig,ruim, mooie fiets omgeving en vriendelijke ontvangst, zeker voor herhaling vatbaar. Henk en Sonja.
mei 2017 ,beheerder vriendelijk/behulpzaam. Zeer boomrijke camping, bijna alles vaste, verouderde, slecht onderhouden plekken. Snelweg constant hoorbaar. Sanitair schoon maar sober. Overnachting inclusief water dmv opgewaardeerd kaartje, 24,00! Voor ons geen aanrader. Sonja.