@Henk-Gea
- 2005
is geen camperplek meer m.i.v. 2026 vanwege beschermde gebiedstatus. als politie langskomt kans op € 160 boete
prima CP aan de rand van klein plaatsje, in het groen, naast een sporthal. vlakke plek en alles gratis incl. stroom. heel rustig, zoveel beter dan een grote P op een betonplaat in de drukte
top plek vlakbij het oude centrum. Groene stad met prachtige 12e en 15e eeuws gebouwen en kerken. alle voorzieningen op CP inclusief
deze plek is opgeheven. geen mogelijkheid tot lozen.
deze camping bestaat niet meer je mag er wel gratis parkeren en overnachten. er zijn nog 6 plekken. echter geen stroom wel een toilet. geen mogelijk om vuil water en chemisch toilet te lozen
heel rustige gemeentelijke camping vlak bij het Canal de Bourgogne. ruimte voor 6 camperplekken boven de 5.50 m. kosten voor camper, 2 pers. hond met electra € 19 p/nacht. hoogseizoen reserveren zegt de man die ‘‘s avonds tussen 17 - 19 uur geld komt ophalen. geen loosplek ook geen drinkwater tanken mogelijk. wel lekker warm water om af te wassen en te douchen. prima plek dus voor fietsvakantie langs Canal de Bourgogne
prima vlakke plekken tegen lage prijs, gratis toiletten en douche voor sanizuil voor gratis legen van chemisch toilet en schoon water tanken. Aardige mevrouw bij jachthaventje voor het inchecken. Dus feitelijk een hele luxe camperplek. En …,het ligt direct aan de Tollensesee waar je in 37 km om heen fietst. Prachtig Henk & Gea
ziet er prachtig uit. 6 nieuwe plekken maar ook vandaag nog afgesloten
Gratis CP met voorzieningen, lozen vuil water, legen toiletcassette en stroom(!) Alleen water tanken nog niet, omdat het nog vroeg in het seizoen is. De CP is als Domaine ook aangesloten bij France Passion. dat moet dus wel aardige en bewuste wijnboer zijn met sympathie voor camperaars. Voor mensen die van rust en stilte houden en verder geen gedoe, zeer aan te raden.
Een gratis P aan het begin van het prachtige dorpje, achter het kerkhof. Geen voorzieningen, behalve vuilnisbak. Prachtig uitzicht en heeeel rustig. Vanwege het schitterende dorpje en de rust zeer de moeite waard
even hanessen om een Camping carpark te kopen via de automaat, maar als dat gelukt is gaat de slagboom omhoog. Heg is heel rustig, slechts 1 camper, omdat het nog zo vroeg in het seizoen is. het onderste deel vlakbij het meer i afgesloten, omdat het erg nat is. wij staan vlak op een betonplaat met uitzicht op het lac des Settons. alle voorzieningen zijn aanwezig. Wij hebben 4 uur gedaan over een wandeling om het Lac des Settons. erg mooi!
Sitecode: 19573
heel rustige CP via kleine weggetjes te bereiken. het ligt aan klein parkje met grote sequoia’s. We waren het alweer vergeten, maar hebben hier juli 2022 ook gestaan en ons verbaast over de mountainbike wasplaats. Die is er nog steeds, maar omdat het nog te vroeg in het seizoen is, kun je nog geen water innemen, wel toiletcassette en vuil water lozen. de CP ligt aan het centrum(pje) met kleine supermarkt en kroeg. Al met al: de Morvan
heel rustig gelegen aan de rand van het kleine dorpje, met uitzicht op de baselique aan de ene kant en de lege velden aan de andere kant.
heel rustige, stille camping , in prachtige olijven boomgaard gelegen met uitzicht op de Mallos de Riglos (vertikale rotsformaties). aardige camping mevrouw die goed Engels spreekt. douches en toiletten niets op aanbrengen merken. genieten
voor € 10 prima prijs-kwaliteit verhouding. ook nog eens rustig, veilig en vlakbij klein dorpje met restaurantje en Dali museum in Figueres
een prima camping van de ouderwetse franse soort. groen, relaxed, mooie plekken met uitzicht op stuwmeer en goede voorzieningen. Inderdaad chemisch toilet legen kan niet, dus even rekening mee houden, lijkt me niet zo’n punt. Er zijn prima toiletten en warme douches aanwezig en dat voor slechts € 14,50 per nacht voor 2 personen met electriciteit. super
een mooie camperplek direct aan de route Canal de Nivernais met voorzieningen. stroom elke 10 minuten activeren, maar dan wel gratis batterijen van fietsen geladen. gezellig restaurantje op steenworp afstand. top dus
een schitterende rustige plek aan het Canal du Nivernais
Prima CP met zicht op sportveld. Rustig gelegen aan rand van woonwijkje
Wij waren hier op 18-8-2019 naar op zoek, maar de CP bestaat niet meer. Er staat nu een gebouw op
Prima plek. Mooi om te wandelen bij de rivier. Het sanitair is prima. Met twee warme douches.
Hier op 30 juni 2018 voor tolhuisje. Fantastisch uitzicht en iets meer uit de wind dan plekken op de hoogvlakte. Rustig
Prachtig gelegen rustig, met alle services en schone douches en toiletten. Mogelijkheid om met warm water af te wassen en onderdak te koken. Ook gezellige kleine kantine met tv. Cijfer 8.5
Rustig gelegen bij museum, mooie vlakke plekken met schitterend uitzicht
Prachtige plek, goede voorzieningen.
Sitecode: 1957
15-06-2015 prachtige rustige P met uitzicht op besneeuwde bergtoppen. Sanistation etc hier de juiste beoordeling!!!