@Henk-en-Frieda
- 2018
Camping ligt totaal afgelegen van bewoonde wereld, weg er naar toe erg slecht en smal, ondergrond taaie leem bij regen geen schijn van kans om op of af te rijden was een catastrofe om op en van de plaats te komen, prijs niet in verhouding wat geboden wordt, betaalden 30 euro per nacht, wees gewaarschuwd beste camperaars. Wij komen hier nooit weer terug.
Zeer warme en vriendelijke ontvangst met een kopje koffie door de Familie Ramsbacher. Standplaats naast een Hotel-Pension met uitstekende accommodatie en super modern en schoon sanitaire voorzieningen, eigenaar altijd bereid om iets te kunnen betekenen, kortom ons verblijf ervaren als een warm bad, niets op aan te merken een aanrader wij waren hier 3 dagen en komen zeker nog eens terug op doorreis naar of van Kroatië.
Weg er naar toe is een ramp dan kom je daar en treft een troosteloos oord aan wat de naam camping niet waard is en gesloten blijkt, dus pas op beste camperaars Ga er Niet Heen! NKC schrap dit vergeten oord van uw lijst.
Mooie camping langs de Sauer, heel vriendelijke ontvangst en en buitengewone gastvrijheid gekregen van een Nederlandse beheerders familie, sanitair super netjes en schoon, prachtige omgeving voor wandelen en fietsen, kortom alles prima in orde.
Uitstekende voorzieningen met zeer schoon sanitair, stonden dicht bij de strandopgang kortom een plek waar je heerlijk kunt genieten, met prima WiFi. Prachtige fietsroutes over het eiland. Minpuntje is dat je na handen wassen geen droog mogelijkheid hebt zoals papier of droger.
Een camping waar je de rust van de Veluwe proeft met een vriendelijke beheerder die alles doet om zijn gasten een heerlijk verblijf te geven door allerlei informatie te verstrekken m.b.t. fiets of wandelroutes. Sanitair prima geregeld en schoon met gratis gebruik van douche en afwas. Overdekte fietsenstalling met oplaad mogelijkheid, kortom een plek om terug te komen wat we ook zeker van plan zijn.
Bijzonder verzorgde camping met een heel vriendelijk beheerders echtpaar, heel erg gastvrij en altijd bereid tot een praatje met de gasten. Zeer goed onderhouden terrein en een super schoon sanitair waar wij blij van worden, komen zeker weer terug in deze prachtige omgeving waar je fantastische fietsroutes vind.
Prima plek om te vertoeven, zeer vriendelijke ontvangst en altijd bereid voor het geven van nuttige fietstocht tips. Super schoon sanitair over de gehele dag en een heerlijke warme douche, wel een muntje van 0,50 euro in de automaat maar is het alleszins waard. Prachtige fietsomgeving langs de Veluwezoom en overzijde van de IJsel, een rimpelloze WiFi verbinding, kortom een zeer goed verblijf gehad en komen zeker weer terug, prijs is zeer redelijk
Met Pasen hier verblijf gehad, heel vriendelijke ontvangst en zorgzame familie die alles doen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Goed werkende wifi en schone sanitaire voorzieningen, kortom een plaats om terug te komen. Een aanrader met een prachtige omgeving voor fietstochten.
Mooie senioren camping met super schoon sanitair en ruime douches. Wel betalen voor warm afwaswater en tevens muntautomaten in de douches 0,50 eurocent ruimschoots voor een heerlijke warme douche. Welkom met kopje koffie, en heel aardige beheerders familie, kortom dik voor elkaar hier.
Campingplaats gelegen in het Gutachtal met prachtig uitzicht door het dal, fietsroutes aanwezig en met gastenkaart gratis met trein en bus door Schwarzwald. Alles heel gemoedelijk zonder allerlei regeltjes zoals in Nederland. Sanitair schoon maar heeft een renovatie nodig, restaurant naast de camperplaats. Zeer tevreden.
Camping met vriendelijk Nederlands sprekende beheerders die hun zaakjes goed voor elkaar hebben, met schoon en nette sanitaire voorzieningen en een unieke ligging aan de rivier en heerlijk rustig, kortom een aanrader.
Camping is voor campers >6 meter te klein bemeten, plaatsen met weinig privacy. Sanitaire voorzieningen goed. Zeer smalle toegang naar de stelplaatsen en moet keren op de zeer kleine plaatsen, al met al geen aanrader.
Camping waar vanuit je prachtige fietstochten maakt naar o.a. Zoutelande, Middelburg en Vlissingen. Heel vriendelijke gastvrouw en gastheer die hun uiterste best doen om een geslaagd verblijf te hebben. Wegens de covid-19 pandomie was het sanitair gesloten.
Pinksterweekend te gast bij Geert en Hennie vlakbij Onstwedde, een bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw die er alles aan doen om het ons camperaars naar de zin te maken, alle basisvoorzieningen aanwezig en een rimpelloos werkende WiFi verbinding dit maakt deze plaats tot een aanbevelingswaardige plaats voor een tussenstop in het prachtige Grúnnegerlaand waar het fantastisch fietsen is.
Sitecode: 72074
Lokatie prachtig gelegen aan het strand met zeer verzorgde en schone sanitaire voorzieningen. Met ruime staanplaatsen, zeer rustige camping. Prachtige mogelijkheden voor een strandwandeling, kortom top, behalve WiFi kon beter.
Mooie camping met zeer schoon en ruime sanitaire voorzieningen, zeer vriendelijke ontvangst en buitengewoon geschikt om per fiets de stad Koblenz te bezoeken, echt een plaats om weer terug te komen, gaan we dus ook doen, een aanrader.
Rustige plaats met heel vriendelijke beheerders, wel wat gedateerd maar de rust maakt veel goed.
Plaats is goed gelegen om Trier te bezoeken, sanitair ver beneden peil, douches en toiletten worden niet goed schoongemaakt, jammer dat het naast een evenemententerrein is was nu een groot circus en dat gaf veel lawaai overlast, wij komen hier niet meer terug.
Prima plaats, waren hier half mei dit jaar, rustige nacht gehad geen enkele overlast van vrachters en volgende dag weer fris richting Noordkaap.
Zeer rustige camping heel erg vriendelijke beheerder, gebruik kunnen maken van verwarmd overdekt zwembad kortom een aanrader, prijs zeer gunstig, en alle voorzieningen top.
Prachtig uitzicht en heel gezellig stadje op loopafstand, bioscoop echt een aanrader voorzieningen zeer matig en defecte automaat.
Zeer rustige camping in het bos gelegen en ruime plaatsen. Heel vriendelijke Zwitserse beheerder, waren hier van 18-20 juni samen met vrienden. Sanitair is schoon en ruime (familie) badkamers. Eigenaar houd van Hollandse chocolade hagelslag, tijdens ons verblijf vergeven door de muggen, maar daar kan niemand iets aan doen is kenmerkend voor Skandinavië.
Zeer vriendelijke ontvangst door beheerdersfamilie, prachtige sanitaire voorzieningen zeer schoon. Tevens broodjes Service, en Restaurant aanwezig. Stelplaatsen Zijn wat aan de Krappe Kant Maar al met al een Plaats om terug te Komen. Omgeving is bijzonder mooi aan de Elbe.
Hebben hier 27 mei overnacht op weg naar de Noordkaap, heerlijk rustige plaats en prachtig uitzicht over het fjord, waren nog met 5 andere campers, aanrader voor de laatste etappe naar de Noordkaap.
Zeer vriendelijk beheerders echtpaar doen alles om de gasten naar de zin te maken, zeer goede ligging met bv. spottersplek Polderbaan Schiphol, fietsroute langs de bollenvelden, Keukenhof. Nu ook douche gelegenheid kortom alles wat nodig is en dit alles voor 12 euro, komen zeker nog eens terug.
Camperplaats gelegen aan zeer drukke straat veel overlast, sanitair niet toereikend bij volstand, staanplaatsen erg krap, wel iedere ochtend warme bakker aanwezig, maar voor ons te massaal en te druk, geen aanrader als je van rust houd. Wel prachtige fietsroutes langs de Moesel.
Sitecode: 20654
Camping gelegen aan doorgaande weg dit gaf enige overlast, sanitair gewoon goed geregeld zoals je mag verwachten voor deze prijs, beheerster niet erg klantvriendelijk, supermarkt op loopafstand zo ook prima eetgelegenheden in stadscentrum aanrader is VEDA restaurant, ook hier veel bomen niet overal satelietontvangst, WiFi per dag afrekenen.Treinstation op loopafstand.
Fraaie camping gelegen in het bos, geen verkeer hoorbaar, wel veel honden aanwezig tijdens ons bezoek. Sanitaire voorzieningen goed maar bij volstand m.i. onvoldoende. Broodjesservice en WiFi aanwezig wel even opletten waar men gaat staan I.v.m. de vele bomen niet overal satellietontvangst.
Camping ligt dicht bij de stad en drukke autobahn dus veel verkeerslawaai, prijs te hoog en niet in verhouding van wat er geboden wordt, zien ons niet weer terug.
Sitecode: 20497
Wat een prachtige camping, beheer zoals het hoort, vriendelijk, gastvrij en bovenal met alle voorzieningen o.a. zwembad goed werkende WiFi en zeer ruime plaatsen van 100 m2. Top lokatie, bij aankomst uitgebreid geïnformeerd over allerlei bezienswaardigheden in een gids. Winkels op loopafstand.
Mooie camping met prima sanitaire voorzieningen, klein maar goed restaurant op de camping en vriendelijk Nederlands sprekende beheerders. Zeker nog eens terug.
Prima Camperplaats met als één van de weinigen een goed werkende WiFi. Super sanitair gebouw, en zeer vriendelijke eigenaars zeker een aanrader.
Een aanrader, superluxe sanitaire voorzieningen, vriendelijke ontvangst, geen minpunt kunnen bedenken komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 20497
Waren hier 6 dagen, bijzonder mooie camping met riante ruime plaatsen en zeer schoon. Met klein maar gezellig restaurant en beheerders zeer vriendelijk en gastvrij, een aanrader, wij komen zeker weer terug.