@Henk-en-Frieda
- Carthago C Tourer
- 2018
- Integraal
Juni 2026
Wat een prachtige plaats om te zijn, midden in de Finse natuur, natuur puur. Sanitaire voorzieningen schoon en proper, alles aanwezig en dit alles voor een redelijke prijs. Begrijp niet helemaal waarom er zo veel campers. hier voorbij gaan zonder te weten wat voor een formidabele rustplaats dit is met zulke gastvrije en vriendelijke beheerders. Aanrader!
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Camping ligt totaal afgelegen van bewoonde wereld, weg er naar toe erg slecht en smal, ondergrond taaie leem bij regen geen schijn van kans om op of af te rijden was een catastrofe om op en van de plaats te komen, prijs niet in verhouding wat geboden wordt, betaalden 30 euro per nacht, wees gewaarschuwd beste camperaars. Wij komen hier nooit weer terug.
Zeer warme en vriendelijke ontvangst met een kopje koffie door de Familie Ramsbacher. Standplaats naast een Hotel-Pension met uitstekende accommodatie en super modern en schoon sanitaire voorzieningen, eigenaar altijd bereid om iets te kunnen betekenen, kortom ons verblijf ervaren als een warm bad, niets op aan te merken een aanrader wij waren hier 3 dagen en komen zeker nog eens terug op doorreis naar of van Kroatië.
Weg er naar toe is een ramp dan kom je daar en treft een troosteloos oord aan wat de naam camping niet waard is en gesloten blijkt, dus pas op beste camperaars Ga er Niet Heen! NKC schrap dit vergeten oord van uw lijst.
2022
Mooie camping langs de Sauer, heel vriendelijke ontvangst en en buitengewone gastvrijheid gekregen van een Nederlandse beheerders familie, sanitair super netjes en schoon, prachtige omgeving voor wandelen en fietsen, kortom alles prima in orde.
Uitstekende voorzieningen met zeer schoon sanitair, stonden dicht bij de strandopgang kortom een plek waar je heerlijk kunt genieten, met prima WiFi. Prachtige fietsroutes over het eiland. Minpuntje is dat je na handen wassen geen droog mogelijkheid hebt zoals papier of droger.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Een camping waar je de rust van de Veluwe proeft met een vriendelijke beheerder die alles doet om zijn gasten een heerlijk verblijf te geven door allerlei informatie te verstrekken m.b.t. fiets of wandelroutes. Sanitair prima geregeld en schoon met gratis gebruik van douche en afwas. Overdekte fietsenstalling met oplaad mogelijkheid, kortom een plek om terug te komen wat we ook zeker van plan zijn.
Bijzonder verzorgde camping met een heel vriendelijk beheerders echtpaar, heel erg gastvrij en altijd bereid tot een praatje met de gasten. Zeer goed onderhouden terrein en een super schoon sanitair waar wij blij van worden, komen zeker weer terug in deze prachtige omgeving waar je fantastische fietsroutes vind.
2021
Prima plek om te vertoeven, zeer vriendelijke ontvangst en altijd bereid voor het geven van nuttige fietstocht tips. Super schoon sanitair over de gehele dag en een heerlijke warme douche, wel een muntje van 0,50 euro in de automaat maar is het alleszins waard. Prachtige fietsomgeving langs de Veluwezoom en overzijde van de IJsel, een rimpelloze WiFi verbinding, kortom een zeer goed verblijf gehad en komen zeker weer terug, prijs is zeer redelijk