@Henk-en-Nellie
- 2020
Wat een klerezooi. overal troep op de "camping". Nog nooot zo,n bende gezien. blijf weg, blijf weg. Moet echt uit campercontact verdwijnen. 1 ster omdat de poort ooen stond, zodat ik kon draaien. zijn direct vertrokken.
Wat een prachtige camperplaats gerund door dol enthousiaste eigenaars, David en Gine. Doen echt alles om het hun gasten naar hun zin te maken. mooie, zuiver gehouden douches en toiletten. Alles aanwezig wat een camperaar zich maar wensen kan. veel tips voor de omgeving en organiseerde tijdens ons verblijf een gezellige Hollandse middag met frietjes, frikadellen en bitterballen. wij komen hier graag nog een keertje terug. Henk en Nellie.
Vergane glorie. Wij betaalden €95,10 voor 3 nachten voor camper, 2 personen en stroom. douchen 8 minuten voor €0,50. Daar hadden we eigenlijk nog geen moeite mee, maar vraag dan geen €0,05 voor het warme water t.b.v. de afwas. Heel zielig!! Verder was het sanitairgebouw een smeriger boel. Heel jammer!! wij zijn hier 4 jaar gekomen, maar dit was echt de laatste keer.
Kleine camping, vriendelijke beheerder. camping heeft schaduwrijke' en zonplaatsen. Mochten zelf plaats uitzoeken. oprijblokken zijn noodzakelijk. eenvoudig sanitair, maar wel schoon. ook sanizuil aanwezig. Als er geen sporten op naastgelegen sportvelden worden beoefent is het zeer rustig op de camping. wij bleven 2 nachten en komen zeker nog eens terug.
Wat een mooie camping op een mooie locatie. De beheerster is supervriendelijk die jouw verblijf extra aangenaam maakt. Kort bij de Normandië-stranden en 9km van Bayeux. wij staan hier van 9 tot 12 juni. prijs incl. stroom etc. €20,40 per nacht voor camper en 2 pers. Nellie en Henk
Op aanraden van mijn zus Marion Casa Ronach bezocht. Het is een pareltje op fietsafstand van het natuurpark El Fondo waar je veel vogels, o.a. flamingo,s kunt spotten. Rocky en Nancy hebben een prachtige camperplaats gemaakt in een zeer rustgevende omgeving. Rocky bedankt voor de gastvrijheid. Nellie en Henk
Wij zijn hier ook voor de tweede keer. Niks op aan te merken. Stroom, en andere voorzieningen om te camperren aanwezig. Dat allemaal voor €10,00. Het is inderdaad een boerderijcamperplaats. Ja en heggen moeten eenmaal gesnoeid worden. Henk en Nellie van de Laarschot
Sitecode: 19597
Wat een prettige ontvangst. Campingbeheerders hebben echt plezier in hun werk en doen alles om de gasten het naar hun zin te maken. Geweldig!! Nellie en Henk
krijgt van ons 4 sterren voor de ligging en de rust. Wij kwamen erg laat aan, maar konden plekje uitzoeken en de volgende dag afrekenen. voor chemisch toilet ledigen moet je wel wat ver lopen 350 meter, maar daar krijg je heel veel rust en een prachtig uitzicht voor terug.
De 2 sterren zijn voor de vriendelijkheid van het personeel. Camping heeft het voordeel dat het gunstig ligt om Porto per fiets, via veilig fietspad tot de stad te bereiken of per bus die om de hoek bij de camping stopt. De camping zelf is vervallen en is alleen op te knappen als ze er met een bulldozer door gaan. Toiletten en douches zijn vergane glorie. Wij betaalden €10,80 per nacht incl. 2 ampère stroom. Daar valt niks van te zeggen.
inderdaad een prachtige CP goed onderhouden met een geweldig uitzicht. kerkklok begint pas om 07.00 uur te slaan, sympathiek. Alles wat je nodig hebt om te camperren is aanwezig en dat voor €0,00. de wandeling naar de Do Douro vanaf de CP is prachtig maar behoorlijk steil.
Wat een mooie locatie. Rust en een mooi uitzicht. Dit zijn de Cp,s die we zoeken.
Mooie kleine camping zeer rustig en alles keurig op orde zoals zuiver sanitair . Leuke ontvangst door Nederlandse eigenaars We hebben hier een paar dagen gestaan en vonden het spijtig Om weer verder te gaan.
Sitecode: 20140
Fijn ontvangen door Vera en Fred zeker een aanrader om aan te gaan bedankt voor de gezellige avonden groetjes en tot ziens.