@Henk-en-Olga
Prima doortrekcamping, erg schoon. Gastvrije ontvangst. Sanitair was voor ons helemaal in orde, basic maar schoon. Afwasplek met goed warm water. 1 euro voor 1 kwh stroomverbruik is wel een erg hoog bedrag. in 16 uur hadden we 4,5 kwh verbruikt. Totaal betaalden we 31 euro. Het geluid van de autobaan is duidelijk en voortdurend aanwezig.
Camping is heel goed bereikbaar vanaf de snelweg. Let op Area B. Niet iedere camper mag hier rijden. vooraf reserveren, middagpauze tot 15.00 uur. Zeer vriendelijke ontvangst. Tram op loopafstand zowel heen als terug nr 3 nemen. Betalen kan in de tram met bc of cc. ideaal. Je krijgt sleutel mee van de poort voor als je na 23 uur terugkomt. Geen gebruik gemaakt van sanitair. Gezellige plek.
Goede overnachtingsplek. Aanrijroute is wat onduidelijk. Erg aardige ontvangst. Ruime plek op gemengde parkeerplaats im de schaduw. Op loopafstand van de stad. Geen gebruik gemaakt van sanitair, zag er verouderd maar schoon uit. Wij betaalden 25 euro voor 7.40 camper incl stroom en 2 personen.
Prima parkeerplek om Palermo te bezoeken. Buskaart verkrijgbaar bij de receptie voor 3,50 per dag. Wij kwamen om 22.30 uur terug uit de stad en er was totaal geen bewaking. Iedereen kan het terrein op lopen. In een stad als Palermo verwacht je anders. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld, ook niet in de stad.
Supermooie plek direct aan het strand. Op loopafstand van Scala dei Turchi. Beheerder is niet altijd aanwezig, telefoonnummer voor aanmelding staat op het bord bij de receptie. In de ochtend kun je het verkeer van de weg goed horen. Douche is sterk verouderd, functioneert wel. 1 euro voor 20 liter heet water. Je kunt niet mixen. Koude douche is gratis. broodservice. Dagelijks komen er verkopers met vis, groenten en fruit.
Prima camping, je mag zelf een plek zoeken. Ruim opgezet, douches zijn schoon en lekker warm water. 50 cent per douchebeurt. Op loopafstand van het dorpje San Leone met gezellige restaurantjes. Erg vriendelijk personeel, goede tips voor het verder reizen. De tempels niet bezocht, erg druk in het weekend. Entreeprijs van 23 euro pp vonden wij erg veel geld.
Mooie plekken onder de bomen. Wij stonden er eerst met 1 andere camper. Op zaterdag wordt alles ingenomen door Italiaanse duo campers die met de luifels tegen elkaar willen staan. Het wordt dan ineens erg rommelig, vol en lawaaierig. Fietsen naar Marzamemi is goed te doen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

22 euro is echt te veel geld voor deze plek. Ruimte genoeg, we stonden alleen. Wel overal rattenvallen.. Je vindt dit wel wat of niet. Sanitair vinden we haast vernederend. Haal het maar weg, dat is beter dan dit. Jammer want het is een unieke plek waar veel van te maken is.
Aankomst op zondag op een bomvolle camperplek. We kregen het laatste plekje. Let op er is middagsluiting tussen 13 en 15 uur. Alles aanwezig echter zeer basic. Niet kritisch zijn op sanitair : prima plek. Excursies vanuit de camping?Gemengde gevoelens. De Etna was een supermooie trip. Aangegeven dat ik hoogtevrees heb, was goed te doen. Trip Taormina? Ging ineens eerst naar Castelmola. Veel te steile weg. Gevaarlijk: geen gordels in busje.