@Henk-en-Olga

Betrouwbare reviewer

Prima doortrekcamping, erg schoon. Gastvrije ontvangst. Sanitair was voor ons helemaal in orde, basic maar schoon. Afwasplek met goed warm water. 1 euro voor 1 kwh stroomverbruik is wel een erg hoog bedrag. in 16 uur hadden we 4,5 kwh verbruikt. Totaal betaalden we 31 euro. Het geluid van de autobaan is duidelijk en voortdurend aanwezig.

Camping is heel goed bereikbaar vanaf de snelweg. Let op Area B. Niet iedere camper mag hier rijden. vooraf reserveren, middagpauze tot 15.00 uur. Zeer vriendelijke ontvangst. Tram op loopafstand zowel heen als terug nr 3 nemen. Betalen kan in de tram met bc of cc. ideaal. Je krijgt sleutel mee van de poort voor als je na 23 uur terugkomt. Geen gebruik gemaakt van sanitair. Gezellige plek.

Goede overnachtingsplek. Aanrijroute is wat onduidelijk. Erg aardige ontvangst. Ruime plek op gemengde parkeerplaats im de schaduw. Op loopafstand van de stad. Geen gebruik gemaakt van sanitair, zag er verouderd maar schoon uit. Wij betaalden 25 euro voor 7.40 camper incl stroom en 2 personen.

Prima parkeerplek om Palermo te bezoeken. Buskaart verkrijgbaar bij de receptie voor 3,50 per dag. Wij kwamen om 22.30 uur terug uit de stad en er was totaal geen bewaking. Iedereen kan het terrein op lopen. In een stad als Palermo verwacht je anders. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld, ook niet in de stad.

Supermooie plek direct aan het strand. Op loopafstand van Scala dei Turchi. Beheerder is niet altijd aanwezig, telefoonnummer voor aanmelding staat op het bord bij de receptie. In de ochtend kun je het verkeer van de weg goed horen. Douche is sterk verouderd, functioneert wel. 1 euro voor 20 liter heet water. Je kunt niet mixen. Koude douche is gratis. broodservice. Dagelijks komen er verkopers met vis, groenten en fruit.

Prima camping, je mag zelf een plek zoeken. Ruim opgezet, douches zijn schoon en lekker warm water. 50 cent per douchebeurt. Op loopafstand van het dorpje San Leone met gezellige restaurantjes. Erg vriendelijk personeel, goede tips voor het verder reizen. De tempels niet bezocht, erg druk in het weekend. Entreeprijs van 23 euro pp vonden wij erg veel geld.

Mooie plekken onder de bomen. Wij stonden er eerst met 1 andere camper. Op zaterdag wordt alles ingenomen door Italiaanse duo campers die met de luifels tegen elkaar willen staan. Het wordt dan ineens erg rommelig, vol en lawaaierig. Fietsen naar Marzamemi is goed te doen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

22 euro is echt te veel geld voor deze plek. Ruimte genoeg, we stonden alleen. Wel overal rattenvallen.. Je vindt dit wel wat of niet. Sanitair vinden we haast vernederend. Haal het maar weg, dat is beter dan dit. Jammer want het is een unieke plek waar veel van te maken is.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Aankomst op zondag op een bomvolle camperplek. We kregen het laatste plekje. Let op er is middagsluiting tussen 13 en 15 uur. Alles aanwezig echter zeer basic. Niet kritisch zijn op sanitair : prima plek. Excursies vanuit de camping?Gemengde gevoelens. De Etna was een supermooie trip. Aangegeven dat ik hoogtevrees heb, was goed te doen. Trip Taormina? Ging ineens eerst naar Castelmola. Veel te steile weg. Gevaarlijk: geen gordels in busje.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plek om te overnachten op weg naar Sicilië. Super aardige eigenaar. Douche goed warm en krachtig. Op loopafstand van restaurantjes. We konden echter niet overal terecht omdat we niet gereserveerd hadden. we betaalden 20 euro incl.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De plek is vooral fantastisch om de opgravingen te bezoeken. De camping zelf stelt weinig voor. Wij hadden een plek naast de voorziening voor tuinafval. Veel lawaai tot midden in de nacht van een naast gelegen restaurant. Prima douche, fijne ontvangst. Noet teveel eisen? Dan is het goed te doen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Dit is een camperplek en geen camping. wij stonden hier prima, op loopafstand van de termen. met stroom 2 nachten voor 39 euro. goede afvalvoorziening. douchen voor 2 euro pp is wel wat prijzig dus dat hebben we in de camper gedaan.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De camping ziet er prachtig uit.. wat jammer dat wij op de parkeerplaats ‘mochten’ staan in zone 1. Toen we de andere plekken zagen waren we echt teleurgesteld. Dit is niet campingwaardig. ‘s nachts veel lawaai van de straat. 42 euro per nacht is het echt niet waard. Bij de receptie hebben we dit gemeld echter er werd ongeïnteresseerd op gereageerd:”I don’t make the rules” Er mag echt prijsverschil zijn tussen de plekken.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Leuk en kleinschalig. Sober maar schoon sanitair. Er is middagpauze, men staat dan al voor de slagboom te wachten, om naar binnen te mogen. Het is nu nog voorseizoen, in het hoogseizoen beter even reserveren. Wij betaalden 29 euro per nacht. Er is een prachtige wandel/fietsroute langs de Tiscino naar het oude stadscentrum. Op de fiets ging helaas niet ivm hoog water. Langs de weg is goed te doen, wel veel verkeer.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Er zijn slechts een paar plekken met het fantastische uitzicht. Deze waren allen bezet. de overige plekken zijn niet noemenswaardig. met 7,40 m camper is het uitsluitend mogelijk om in de breedte te staan. prima voor een nachtje.

vriendelijke ontvangst op een mierenhoop. hele kleine plekken, hutje mutje. voor alles extra betalen zelfs voor de wc. goed georganiseerd en schoon maar totaal geen ruimte. veel mensen staan hier langere tijd met hun camper, alles dicht gebouwd met luifels en windschermen. wat een afkicken na alle mooie plekken in Apuglia. kilometers strand met alleen maar ligbedjes en parasols, voorseizoen noemen ze dit. in het hoogseizoen ga je gillen.

Na drie intensieve weken rondtrekken in apuglia kwamen we dit pareltje tegen. Wat een sfeertje, prachtige privebaai om te zonnen en te zwemmen. Super gastvrije ontvangst door de eigenaar. Volkomen rust. Zorg voor voldoende voorraad want je blijft hier altijd langer dan gepland. In het barretje is altijd een biertje of wijntje te verkrijgen. topplek! wij hebben genoten. dank jullie wel! 😘

relaxte plek in het bos. zelf plek uitzoeken. dorpje op loopafstand. advies: ga vroeg in de ochtend. vanaf 11 uur was het echt al heel druk.

vriendelijke ontvangst door de beheerder. prima plek voor bezoek aan hef dorp. grote plekken op grint met mooi uitzicht. douches zijn echt heel simpel, geen dak, met meter kosten 1 euro. wij betaalden hier 20 euro voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Grote camping, je staat onder zonnematten of pal in de zon.In deze tijd veel plek en ruimte. Denk in de zomer erg massaal. Wij kwamen om 5 voor 1 aan en mochten hurry hurry een plek zoeken. Anders moet je tot 16 uur wachten. Gratis shuttlebus naar de stad. Enorm zwembad. Het staat nergens aangegeven maar we werden erop gewezen dat we niet op de ligstoelen mochten liggen zonder betaling.. mmm beetje raar. We mochten wel zwemmen gelukkig.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima plek, wel heel erg gecultiveerd. Je staat in galerij op aangelegde terrasjes. Voor ons mag het iets gezelliger. We hadden ons net geïnstalleerd vroegen of de fietsendrager die er stond niet aangaf dat de plek gereserveerd was? Nee , nee en anders moesten ze maar een andere plek zoeken. Na 5 minuten moesten we helaas toch verkassen. Gratis Shuttle naar Matera is topservice.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Ligging bij dorp en zee is perfect. Campingeigenaar is vriendelijk evenals de terreinman. Douches werken niet naar behoren, zijn vies en achterstallig onderhoud. Loosplek voor chemisch toilet is ‘kruk’ Bij betalen komen de kleine lettertjes naar voren 30 euro pppn plus 2 euro pppn toeristenbelasting. Dit laatste moet je apart contant betalen. 34 euro voor een plek die meer weg heeft van een parkeerplaats dan een camping vinden wij aan de prijs

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtige ligging aan het einde van een smalle doodlopende weg. Onderhoud laat te wensen over. Nieuwe aanplant van bomen waardoor lastig in te rijden op de plek met camper van 7.40. in voorseizoen geen probleem maar als het van de zomer vol is wordt het lastig. Sanitair functioneert wel maar ook hier onderhoud nodig. Zwembad is erg mooi… alleen zat er geen water in. strandbar is ook erg mooi. kosten 25,50 per nacht: camper en 2 personen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

fantastische plek en ontvangst. leuke info omtrent de olijfolie met heerlijke hapjes. aankoop niet verplicht maar natuurlijk doe je dat als je gratis mag staan. restaurant van de familie op loopafstand TrentOliva. lekker gegeten. enige nadeel: blaffende honden in de ochtend. bij vertrek kregen we eitjes van eigen kippen mee. dit soort plekjes zijn pareltjes onderweg en maken camperen uniek!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima plek ook voor ons en onze 7.40 lange camper. Er zijn plekken voor kleinere en grote campers. Erg gastvrije en vriendelijke ontvangst. Een behulpzame man helpt je met navigeren naar en op de plek. Hebben we het over dezelfde camping als in andere reviews? Enige minpuntje voor ons was dat we naast de wasgelegenheid stonden. Dit gaf nogal wat geluid. Heerlijk warme douches. Loopafstand naar dorp ongeveer 10 minuten evenals naar station. 👌

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Dit is geen camperplek maar de bus-en vrachtwagenparkeerplaats. De autobaan loopt er direct langs. Erg veel lawaai. Er zou onderhoud plaats vinden in de Gottardtunnel. Urenlang stond het werkverkeer met zwaar draaiende motoren pal achter onze camper. Kortom een waardeloze nacht achter de rug. We snappen echt wel dat je als je bij een rasttätte staat er meer geluid is dan elders. Maar dit is gewoon een duur betaalde parkeerplek van 15 euro.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima en zeer vriendelijke ontvangst. we begrepen even niet waar anderen zo kritisch over waren. Het was voor ons even zoeken waar we ons moesten melden maar een telefoontje doet wonderen. top locatie om de stad te bezoeken: neem een voucher voor 5 personen, ook al ben je met 2. Jammer dat we 2 nachten wakker gemaakt werden door kwekkende camperaars en geen rekening hielden met anderen om 3 uur en half 5 ‘s nachts

Zoals in meerdere reviews aangegeven werden ook wij meer dan verrast met een ontzettend gastvrije ontvangst. Wat een warm welkom, warm verblijf met een warme temperatuur. Vitor en Ronald doen er alles aan om het je naar de zin te maken; no nonsens en 100 % zichzelf. Een plek en mensen om in je ❤️ te sluiten. Dank voor deze heerlijke ‘ont’ moeting. Wij hebben genoten!

Wij stonden hier ook op zondag 19 september naast de vuilcontainers. ‘s Ochtends vroeg werden deze met veel lawaai omgewisseld, ronkende motor van de vrachtwagentjes. Inderdaad op loopafstand van het oude centrum. De bewegwijzering naar de CP is onduidelijk. Plekken zijn smal waardoor iedereen met een camper meer dan 1 plek nodig heeft. Wij zouden hier niet weer gaan staan.

Volle CP. Dit je pas als je via de zuil probeert een plek te krijgen. De parkeerplaats ervoor is eeg rommelig en druk.

Camping is gesloten terwijl de informatie aangeeft open tot en met 30 september.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Er zit niets tussen voldoende en heel goed. Wat ons betreft was het goed. 30,50 is wel een behoorlijk bedrag voor camper, 2 personen en hond. Helaas werkte het weer niet mee. De plekken zijn groot maar niet makkelijk te bereiken bij drassig weer. Dit geldt ook bij het weggaan. De doucheruimte is erg mooi, fijn water. In het dorp Stroobos is niets te beleven.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Mooie, ruime plekken op loop-en fietsafstand van Valkenburg. Prachtig uitzicht Gezien de bedrijvigheid op de boerderij is er behoorlijk veel geluidsoverlast van landbouwmachines. De koeien zijn in levende lijve en ook geurtechnisch goed aanwezig. Sanitair is gedateerd, netjes en uitstekend warm water. Jammer dat je 50 cent moet betalen voor douchen. naast de 27,50 die wij betaalden voor camper, 2 personen en hond.

De entree van de camping is wat verwarrend. We reden iets te ver door, met camper geen probleem maar is simpel op te lossen met een bord met een pijl of dergelike. Gastvrije ontvangst door Alix. Camping was net weer open. Sanitair was goed te gebruiken en erg mooi. Nog niet helemaal klaar maar gaat echt prachtig worden. Voor ons mag er wat meer aankleding, gezelligheid op de camping zin middels bloembakken, vuurpotten. Tip: geheel doet best veel aan Franse campings 'a la ferme' denken, misschien leuk om aanschuiftafel te organiseren? De wandelroute "rondje Siberie (en weer terug) is een aanrader wat is het hier prachtig.

Gastvrije ontvangst door 'Sientje' No nonsens camping met ruime plekken. We stonden prachtig aan het water, in het buitenland zou je voor een dergelijke plek de hoofdprijs betalen. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Vanuit Lauwersoog dagtocht naar Schiermonnikoog. Helaas was het zeehondencentrum in Pieterburen gesloten. Sanitair is verouderd maar schoon.

Enorm gastvrije ontvangst. Ruime plaatsen, mooi sanitair. Lekker broodje ivm 5 jarig bestaan. We hebben slechts 2 nachten kunnen boeken helaas. Betaling was in deze wat omslachtig. We konden de factuur niet in 1 keer betalen. Voor een groter bedrag is dat logisch echter voor ons nu niet handig. In ieder geval hebben we hier met veel plezier gestaan.

Sitecode: 20601

Prachtige camping met apart gedeelte waar ook wel weer caravans stonden. Mooi sanitair prima oplossing met kaart. Wat wij beetje jammer vonden is dat we de camper in een bepaalde richting moesten zetten waardoor we totaal geen uitzicht hadden. Top dat we de zondag wat langer mochten blijven. Direct voor de camping prachtig wandelbos. Op de fiets ben je zo in Noordwijk. Wij hebben genoten

Prachtige plek, erg ‘kneuterig’. ontzettend gastvrije (Nederlandse) eigenaar. Die van alles doet om het je naar de zin te maken. Voor een klein bedrag eet je mee en vertelt hij veel over het leven in Hongarije.Mooie omgeving, prachtige natuur.

Fantastische camping, super service. Kleine details die de plek bijzonder gastvrij maken. Klein zwembadje heerlijk om in af te koelen.

Prachtige camping. Veel stamgasten die terugkomen dus dat zegt zeker iets over tevreden gasten.Wij zijn niet op zoek naar een camping in Tsjechië waar spooktochten gehouden worden en Hazesmuziek uit de luidsprekers komt. Vandaar de 7 qua gastvrijheid en service verdiend deze camping een 9! Wij wensen hen veel succes.

Camping is mooi van opzet. Je mag zelf je plek kiezen. We waren hier in het hoogseizoen. camping alsmede de huisjes worden vooral gedomineerd door gezinnen met kinderen. De weggetjes rondom nodigen uit om met de huurskelters rondjes te rijden: dikke pret maar ook veel lawaai tot het donker wordt.

Ruime plek aan de Elbe waar we helaas alleen stonden. De aanduiding van de hoogte van het viaduct is onjuist. Daardoor blijven veel mensen weg. 15 euro per nacht komt 2 euro pp bij voor 5 minuten douchen.

Prima verzorgde camping met schoon sanitair. De app geeft nog steeds aan dat de camping gesloten is. Vreemd dat dit nog steeds niet is aangepast.

Prachtig. Eerst stonden we op de camperplaatsen maar konden de volgende dag terecht aan de waterkant. Ondanks hoogseizoen was het lekker rustig. Zwembad wordt wel erg gedomineerd door kinderen. Hartelijk personeel die graag meedenken!

Mooie camping, voor ons iets te ‘aangelegd’ met afgescheiden plekken door hoge coniferenhagen. Enorm gastvrij onthaal, prima sanitair en fijn restaurant.

Parkeerplaats zonder service waar het verboden is buiten te zitten of de luifel uit te draaien. Uitzicht op geparkeerde auto’s

Slecht onderhouden. Warmwater is schaars zowel bij douchen als afwassen. Verlichting is slecht aan de waterkant. Vreemd dat in het hoogseizoen de receptie gesloten is van 12 tot 14.30. Veel geluidsoverlast van concerten.

Verschrikkelijke plek. Niet meer dan een parkeerplaats. Verboden om stoelen buiten te zetten. Dorp is op loopafstand maar slechte routeduiding. Honden zijn overal verboden op het strand. Plaatsje is gezellig echter voor 19.00 uur ‘s avonds kun je uitsluitend kleinigheid eten.

Mooie camping, goed sanitair. Maar erg vervelend dat de eigenaar bij vertrek van gasten direct de plek naast ons met de motormaaier ging bewerken op zondagochtend 9 uur! 😢 Bij een natuurcamping horen geen afgebakende plekken dmv heggetjes volgens mij. De spreuken bij de wasgelegenheid komen erg belerend over.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Camperplek de Reebok is onderdeel van Landgoed ‘t Zand. Erg uitgestrekt waardoor er verschillende mogelijkheden zijn om te kamperen. Prachtige plek midden in de natuur veel wandel- en fietsmogeljkheden. Zelfs met Pinksteren plenty ruimte. Ideale plek om volledig tot rust te komen.

Geweldige plek. Fantastische ontvangst. Aanschuiftafel is erg gezellig direct contact met mede campingbewoners. Tarief komt niet geheel overeen zoals hier aangegeven. Wij betaalden 25 euro per nacht voor camper, 2 personen, hond en elektriciteit.

Mooie camperplek, goed onderhouden maar vooral ongezellig. Een en ander is ook niet duidelijk; selfservice receptie? Briefjes hangen aan de andere kant van het bord bij toeval zagen we dit. Voor 12,50 per nacht ook nog 1 euro voor de douche betalen. Ook dit is niet duidelijk. Het geheel oogt als een camping maar dan net niet. Opstelling campers in de breedte zou gezelliger zijn.