• Camperlocaties

@Henk2107

Partners
2018

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

in onze camper verbleven wij begin oktober op camping Buitenduin. Na een hartelijke ontvangst, uitleg en enkele informatieve folders over de omgeving werden we begeleid naar een mooie ruime staanplaats. Water en afvoervoorziening bij de staanplaats, wat een luxe. En dan ook nog een prachtig schoon sanitairgebouw. Chapeau, wij komen zeker terug. Henk en Myriam

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

mooie camperplaats, zakelijke formele bejegening

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

geweldig mooie camperplaats met nieuw ongekend luxe sanitair gebouw. vriendelijke en behulpzame beheerder. Een puntje van aandacht vormen de kuiltjes in het hoge gras waarin je je lelijk kunt verzwikken. Oppassen dus.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prachtige camperplaats met restaurant met heerlijke gerechten en ontzettend vriendelijke toegewijde medewerkers. kortom deze camperplaats is een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Met onze camper verbleven wij hier eind oktober twee nachten. wij geven deze hoge notering om de volgende redenen: prettige ontvangst en begeleiding naar de plaats; modern en schoon sanitair gebouw ; wasmachine en droger; uitstekende WiFi ontvangst ook in de camper; geweldige fiets omgeving en leuke dorpen binnen fietsbereik. Kortom, deze camping raden wij vol overtuiging aan. Henk en Myriam

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Prachtig in met heggen omgeven goed onderhouden percelen waarbij op elke perceel plaats is voor zes caravan of campers. Elke plaats beschikt over een betegeld gedeelte met een eigen water, stroom en afvoeraansluiting. De sanitaire voorzieningen zijn schoon luxe en in nieuwstaat. En dat alles wordt gerund door een vriendelijke behulpzaam echtpaar. De gevarieerde natuur maakt het geheel conpleet.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Grote pluim voor de staf van deze mooie camping. Vlotte incheck (5 min) en hulpvaardig bij het innemen van een plaats geschikt voor satalietontvangst. Op de fiets naar Ravenna, dat ging heen prima maar terug in de duisternis waren we de weg helemaal kwijt. Door de receptie zijn we telefonisch de goede kant op geholpen. Kortom een dikke 10 voor deze camping en in het bijzonder voor de staf.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Ruime plaatsen, vrije keus. Veel bomen, daarom slechts op enkele plaatsen gebruik schotelantenne mogelijk. Plaatsen dichtbij de bar en zwembadje geven nogal lawaai. Verder best goede doorgangscamping al is die daarvoor aan de dure kant.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie plaatsen. Sanitair werkt maar is gedateerd. Zwembad leuk voor kinderen maar te klein voor volwassenen. Prijs € 31,50 absoluut te hoog voor niveau van deze camping

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Helaas waren wij niet zo weg van deze camping. Op de standplaats geen enkele voorziening. Drukke toegangsweg tussen kraampjes en wandelend publiek. Tot circa half elf veel lawaai op de camping. Goede douches maar geen warm afwaswater. Smal kiezelstranden dat om acht uur in de morgen al vol lag met lege strandlakens. Kortom voor ons geen herhaling.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Aanrader, direct aan zandstrand met wel een belangrijke beperking, zeker bij warm weer. Elektriciteit geeft meestal minder dan 220 volt waardoor sommige apparaten niet werken waaronder de koelkast. Moest tijdens ons verblijf op gas draaien. Wij betaalden in augustus € 28 all in voor camper met 2 personen. Receptioniste s middags krijgt een grote pluim voor haar klantvriendelijkheid.