@HenkBaltjes
- 2005
Sitecode: 19970

Sitecode: 196949
Fantastisch plek midden in de bossen aan het meer met gratis douche en toilet
Sitecode: 196753
wij konden het niet vinden en hebben van de politie het volgende adres gekregen en deze plek is fantastisch STOFFEL 21 Rue de Colmar ook een wijnboer met proeflokaal
Het is een gewone parkeerplaats.En het is niet duidelijk dat het een camperplaats is.
Sitecode: 82067
als deze geen plaatsen meer heeft kun je op de volgende lokatie terecht : (46.7669315, 5.6002273)
terrein afgesloten, je kunt er niet staan. spoelbak is weg alleen de kraan met drukknop hangt er nog waar je niet bij kon komen het fungeert nu als kantine voor het bedrijf er naast

heerlijke lokatie rust en ruimte zoals eerder gezegd, wij komen graag terug
super lokatie, heerlaijk uitzicht op de velden en als je achter het huisje zit kijk je op de Marne met bootjes. vriendelijke ontvangst en douche toilet lozen voor €7,- daar kunnen sommige plaatsen een voorbeeld aan nemen
super plekje : rust ruimte en de meest vriendelijke eigenaars die je je maar voor kunt stellen. als je op tijd belt kun je bij de b&b gasten aanschuiven voor een 3 gangen diner en zo gewenst een wijn arrangement. ook voor de honden een walhalla wij komen terug
een camperplaats zoals deze hoort te zijn, vriendelijk rustig fantastische omgeving niet te duur zoals bij anderen die denken dat ze camping prijzen mogen rekenen. proficiat !!!
Sitecode: 91991
wat een fantastische locatie, rust ruimte schoon, helevriendelijke eigenaars kortom alles wat camperplaats belangrijk vinden
wat een fijn CP , heel mooie verharde plaatsen, vuur korf, picknick tafel, kortom een en al gezelligheid inclusief een gulle paashaas. we moesten dit eigenlijk niet zo aanprijzen anders is er de volgende keer geen plaats meer voor ons
dat we aankwamen werd meegedeeld dat in het weekend de prijs €20,00 was geworden de plaatsen zijn niet breder dan de camper en 1 meter uitval van het scherm maar we staan aan zee en dat maakt alles waard
inmiddels 14 plaatsen
om binnen te komen moet er betaald €8,73 dan krijg je een code om weer uit te rijden
super lokatie als je van rust houd met een fantastisch uitzicht. wel wat verkeers lawaai van de weg rustig plaatsje met veel oude details
mooie plaats, heerlijk gewandeld met de honden in het park grote supermarkt op loopafstand en gezellige terrasjes voor een verfrissing
super lokale, schoon, mooi uitzicht, rust alles wat wij zoeken !
Geweldige camperplek ! Alleen moet men voor een derde en/of vierde persoon cq €2,50 pp en €1,00 per hond gerekend
Adres is verkeerd de navigatie vindt het niet het moet zijn Tegelerweg 1
Super lokale alleen het vuil is slecht geregeld de code van de container krijg je als je een ketting voor het water bij de bakker haal maar dat is niet te belopen
Prachtige plaats bij haventje. Voor 10€ alles aanwezig. Prachtige douche s en toiletten. Rustige plaats. Electra ook aanwezig maar voor twee campers. Toilet en vuil water lozen en water innemen( kost 1€. ) voor 100 liter.
Super locatie goede ontvangst, fijne omgeving om te fietsen en te wandelen

Een camper plaats zoals je alleen maar van kunt dromen. Omheind met bomen een mooi groot grasveld en uitkiezen waar je wil staan, ruimte zat. De was wassen en drogen, stroom vullen en lozen voor dezelfde €15,00 waar vind je dat in Nederland. Wij komen zeker terug in deze prachtige omgeving
Famtastische lokatie ! Heerlijke wandelingen fantastische uitzichten en ....... rust !
Smalle weg er heen waar ook vrachtwagens met aanhanger vol gekapte bomen rijden. Standplaats erg schuin en geen uitzicht
Wat een toplocatie, prachtige omgeving direct aan het bos er staat zelfs een BBQ klaar inclusief de kolen. Dat wij er waren was het water afgesloten dit wegens de aanhoudende hitte nemen wij aan
Moeilijk zitten door schuine graskant en naastgelegen weg, de stroom deed het niet en het toilet was vies
Super, alles netjes en vriendelijk
Staan hier woensdag 2 mei, totaal geen drukte heerlijk rustig geweldige plaats een aanrader
Dat wij hier aan kwamen stond het vol met tenten en gewone auto's, de toiletten zijn buiten gebruik, geen aanrader.
Geweldig deze mensen begrijpen wat een camperaar wil
Geweldige plaats, geen mug gezien, wel prachtige wandeling door bos gemaakt.
Sitecode: 22025
Zijn hier geweest 14 augustus 2016 en zijn weggestuurd, dit is overduidelijk geen camperplaats meer.
Sitecode: 2040
Heerlijke camperplaats met uitzicht over het meer. Prachtige wandeling om het meer en 's morgens broodjesservice.
Sitecode: 20344
Prachtig natuurschoon, heerlijk wandelen, alle voorzieningen aanwezig en dat gratis ! Beetje zoeken om er te komen, laatste 100 mtr. is steil.