@HenkCamper!!
- 2016
Fijne plek vlakbij zee. Heerlijk gegeten in het restaurant; dat moet je ZEKER doen! Ontvangst & bediening zijn heel vriendelijk. Sanitair is basaal en schoon.
Als je zelfvoorzienend bent is het een prima plek om 'n nacht te staan. Rustig, stroom, mogelijkheid de toilet te legen en water. En dat is allemaal gratis.
prachtige locatie om de kloosters te bezoeken. camping oogt mooi maar is bij nader inzien echt aan n fikse schoonmaak- en opknapbeurt toe. Geen warm water in de douche, geen water in het zwembad, hele vieze ontvangstruimte & bar……mooie plaats maar veel te duur
wat n heerlijk plek is dit! met als enige luxe stromend water kom je hier echt helemaal tot rust midden tussen de citrusbomen. Lenneke is ‘n lieve gastvrouw die graag wat voor je regelt zoals bv ‘n bezoek aan de Etna met gids; fantastisch!
wat n fantastische plek! on-Italiaans fris, schoon, heel en prachtig gelegen aan het strand. Bruno is ‘n fantastische gastheer due het anderen graag naar de zin maakt. deze plek is ‘n echte aanrader!
Sitecode: 19698
Een fantastische plek om met je camper te staan en van daaruit Napels en Pompeii te bezoeken met bus, metro en/ of trein. De bushalte is naast de ingang. Op de camperplek als alles aanwezig wat je nodig hebt. Ook boompjes om zelf in de schaduw te zitten.
Warme ontvangst en fijne service op deze mooie camping met rust en idd veel Hollanders Prachtige omgeving om heerlijk te wandelen en fietsen.
prachtige ruime camping met zicht op de berg met sneeuw. prima sanitair, elektra erg duur met als reden dat hele grote campers veel stroom gebruiken en hun batterijen opladen. jammer dat dat op anderen verhaalt wordt
camping heet geen la pin meer maar “ camping des landes d’Armagnac” en is er prima aan toe. fraai gelegen, prima sanitair, grote plaatsen. Wij waren er eind augustus, begin september toen was het erg rustig.