@HenkEngelaar
- 1970
- Hymer B-Klasse SL 674
- 2012
- Integraal
Fijne plaats met alle voorzieningen. Leuke loods met hebbedingetjes en eigengemaakte jam. Koelkast met biertjes en leuk zitje. De gezellge eigenaar was zeer behulpzaam en ook met uitleg en info over Denemarken. Wij hebben deze plek, Wenten's Home, hoog bij de favorieten genoteerd. Bedankt Olivier en Carmen.

Fijne CP met zeer ruime plaatsen. Water tappunt en ruim voldoende (8) stroompunten. Eten in het restaurant was heerlijk en voor een prima prijs. Prima wandelgebied dus ook goed voor de hond. Wij komen zeker terug. Top!

Wat een fantastische plek. Geweldig uitzicht en zeer stil. Stroom is duidelijk opgelost! Wij komen zeker terug.
top plek, wij komen hier regelmatig en altijd goed en gezellig.

Fijne plaats met fijne uitbater. we hebben hier 2 dagen gestaan. super rustig en 's nachts erg donker. plaats genoeg en met stroom. we hebben 20 euro afgerekend voor 2 nachten. wij komen zeker terug. Bedankt.
tja, je kunt natuurlijk altijd wat vinden maar dit is gewoon een superplaats!
op zich als camperplaats prima. iemand die zich voordeed als beheerder (misshien was ie het ook wel) stuurde ons van de plaats waar wij stonden met de melding maar een andere plek te zoeken. een tijdje later kwam er een camper die daar ging staan.... er kwam volk uit en iedereen vloog elkaar om de nek incluis de "beheerder". wij voelden ons bedonderd en hebben rechtsomkeert gemaakt. wij gaan ook nooit meer terug.

drukke weg, veel herrie vanaf plm. 5.00u. wel heerlijk gegeten met vriendelijke bediening door de 2 gezusters. verder prima overnachtingsplek, we komen zeker nog eens terug al is het om hier te eten.
wat rommelig en dan óveral camera's! een poos rondgelopen om iemand te vinden om te melden want ja zelfs een foto mag je niet maken voordat je toestemming hebt.
Een prachtige plek, iets verhoogd vanaf de weg. De plek is mooi aangelegd, compleet met water en stroom. De beheerder is allervriendelijkst. De omgeving is heerlijk rustig. Jammer dat er toch nog een tweede camper naast gepropt werd, daarvoor is de plek gewoon te klein. Je staat dan bij elkaar op de lip en dan is het toch wel een erg dure plaats, €20.00 met stroom. Henk en Margot
Zeer mooie CP. Sanistation waar je ook drinkwater kunt tappen. Jammer van de drukke weg naar de camping. Racebaan..
Fijne en mooie CP. Prijs beetje duur voor een CP zonder iets.. zelfs geen prullenbak. (met dank aan de Recron en omliggende campings) bij het restaurant mag je naar het toilet en kun je water krijgen. Vriendelijke uitbater en personeel.
Prachtige CP, zeer rustig, mooie ruime plaatsen op gras onder de bomen. Aangrenzend bos. Zeer vriendelijke beheerder. Uitstekende WiFi. Weinig plaatsen waar sat. ontvangst mogelijk is. Mooi sanitair.
Sitecode: 20333
Prachtige rustige plek. We konden gebruik maken van het toilet in het restaurant. Heerlijke kersen gegeten. We komen zeker terug.
Prachtige plek aan het water. Bij mooi weer uiteraard erg druk. De spare ribs bij Troost zijn aan te bevelen.
Heel mooie plek. Wij waren hier in het weekend van Hemelvaart. Zeer verzorgd. Koffie met koek bij aankomst! Wij komen zeker terug!!
Wat een mooie plek! Prachtige (vis) vijver, mooie verharde plaatsen, hele vriendelijke ontvangst en alle faciliteiten zijn heel erg goed. Alles heel netjes. Kunnen we iedereen aanbevelen! Wij komen zeker terug.