@HenkGijsenbergh
- 2010
- Chausson 727 Camper
- 2017
- Alkoof
Wij betaalde €15.00 all in. De plaats vrij uitzoeken ruimte zat . Allen het voorste sanitair gebouw is open schoon met warme douches. Er is ook zeer goede Wifi. mrt 2026
Een prima veilige plaats voor ons heel belangrijk .Het aanrijden is goed te doen maar wel opletten . even bellen dat je komt is we handig .
Prima locatie, verhard , rustig , winkel op 2 km . wandelen en fietsen in de buurt .De boot naar Schiermonnikoog op 10 km. Wij vonden het heel fijn.
Overdag gestaan we gingen varen met een boot mochten de Camper binnen de hekken stallen voor een paar € mooi en schoon sani .
Prettige ontvangst . Ruime plekken . Rustig . Veel schaduw . Mooie fiets omgeving .
Wij waren op doorreis naar Spanje. Prima camping met wat vaste plaatsen en veldjes redelijk vlak langs de rivier ,Wat gedateerd sanitair maar schoon . Mooi dorpje met div winkels .Voor ons ideaal aan de voet van de Pyreneeën.
Achter aan voorbij de parking en evenementen terrein (goed kijken) is er een asfalt veldje voor 3 campers met een sani zuiltje waar schijnlijk na 1 april tegebruiken openbaar toilet op 50 meter verder nu heel rustig en alleen een waterval
Alles dik in orde zo als je het verwacht van een goede Camping Munichipal wij betaalden +/_ 15.00 € 2pers incl stroom. Er waren voorberijdingen aan een modern entree systeem .
Een heel mooi en rustig plekje alles goed geregeld je kan fietsen vissen en wandelen in de buurt.Winkels op loop afstand
prima cp , is vlak bij supermark en bakker kan er heelmooi fietsen langs de Maas en ook vissen. wij komen terug
80 van de 100 plaatsen bezet toch vrij rustig . maar je moet het ook treffen met je buren 2x per dag sanitair schoonmaak ,
Super camperplaats midden in de natuur. Super marktje in het dorp 2km lager lopend te bereiken via het pad aan de over kant van de bergbeek.water en toilet.hier gestaan 02.05.2019