@HenkHartogsveld
- 2014
- KNAUS 600 Street
- Buscamper

Een knusse en kleine camping met zeer vriendelijke eigenaren. Het is even klimmen met je camper maar dan heb je een prachtige plek met mooi uitzicht. De voorzieningen zijn gedateerd maar zeer goed en erg schoon ook! Echt een aanrader als je van klein en een rustige omgeving houd. Maar let op, met een concorde of een grote camper gaat het je niet lukken om er te komen. Maar met een buscamper gaat het prima.

Een geweldig mooie plek. En de faciliteiten gewoon prima. De eigenaren zijn ook camperaars en waren zelf ook op weg. Desalniettemin konden we van hun faciliteiten gebruik maken. Een uiterste vorm van gastvrijheid. Het is even zoeken maar als je er bent is het een fantastische mooie en rustige plek. Eén aanrader!!!

een fantastische plek waar je mooi uitzicht hebt op de Adriatische zee. en voor 3 flessen wijn een prachtige plek met alles wat je nodig hebt. prima sanitair en douche en elektra voor een paar campers. dus wees er vroeg bij als je stroom wilt hebben. dus eigenlijk een win win. zij verkopen de wijn en wij hebben een prachtige plek!! echt boor wie een rustige plek zoekt. de stroom en douche kosten per dag elk 4€.
Hou je van rust en natuur, dan moet je hier eens naartoe. Een geweldig mooi aangelegd terrein voor campers. prachtig in de natuur. alles wat je nodig hebt is hier aanwezig. we werden begroet door een alleraardigste eigenaar, die ons even rondleidde over het terrein en uitleg gaf hoe eea tot stand gekomen was. Ze zijn pas een paar maanden geopend. Wij feliciteren de eigenaren met deze geweldige camperplaats voor natuur en rustminnende camperaars.
ja, ik kan blijven herhalen wat anderen reeds schreven. het is gewoon een uitstekende plek, zonder voorzieningen, maar een prachtige en rustige omgeving.

zoals andere reviewers al duidelijk hadden beschreven kunnen wij ons hierbij gewoon aansluiten. goede plek en àlles gewoon naar behoren geregeld. een aanrader voor doorreizigers!
rustige en openplaats (44 plekken) camping behorende bij een motorclub. de prijs is 250 SEK per nacht. stroom is 75 SEK per dag. douche en toilet is inclusief bij staangeld. prima keuken als jezelf geen faciliteiten hebt en ook om af te wassen prima. wasmachine is er ook maar daar verder geen info over. water en grijswater voorxiening aanwezig en mogelijkheid om chemisch toilet te legen ook. alles zit in de dagprijs inbegrepen.

inderdaad zoals de anderen ook al zeiden, het is moeilijk te vinden. vandaar de foto die ik nu toevoeg. op de weg 15 rijden tot aan de bushalte bij woonhuis. zie foto. afhankelijk van welke kant je komt van de 15, moet je hier rechts danwel linksaf slaan het grindpad op. deze 1,5 km volgen en dan die je deze prachtige plek aan je linkerhand. betalen via een enveloppe en de voorzieningen zijn perfect! een echt supermooie en stille locatie!
ja wat moet je aan alle reviews nog toevoegen? het is gewoon een geweldige camperplek voor zo’n 3 a 4 campers. geweldige vriendelijke eigenaren. en echt een genot om hier een paar dagen te staan. winkel op 2 km afstand lopen. gewoon, als je op doortocht bent en iets zoekt, er naartoe gaan. en je zult er geen spijt van krijgen!

dit is nu een schoolvoorbeeld van waar een camperplaats aan zou moeten voldoen! klasse! Ga er gewoon eens heen en zie en beleef hetzelf! Elske, bedankt! En van ons krijgt jouw CP 5 sterren ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Prima camperplaats, ook in de winter.
een prachtige camperplek in een mooie omgeving. voorzieningen zijn gewoon echt goed! ook het naastgelegen restaurant etc zijn echt karakteristiek en ziet er heel gezellig uit! ook de eigenaren zijn vriendelijke mensen. kortom een aanwinst voor camperend Nederland 😁 👍👍👍

Geweldig leuke em mooie plek aan een watertje nabij een fantastisch mooie tuin. Genieten! Er is water maar geen stroom. Maar een ervaren camperaar heeft toch alles bij zich! Een plekje om echt aan te bevelen. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.
Mooie ruime camperplekken, zeer goed sanitair en ook nog op loopafstand van het centrum en supermarkten Aldi en Poiesz. Aardige beheerders. Wij lopen de elfstedenroute en er is ook een station. Vanuit hier kun je goed naar Stavoren reizen en dan teruglopen naar Workum. Kortom een aanrader.
De Jerden, een geweldig mooie plek, vlakbij het centrum. Aardige eigenaren en men heeft prima plekken en top sanitair. En met je ACSI kaart ook nog gratis douche beurten en stroom. Top locatie.
Prachtige en rustige CP. Een lekkere wandeling van ongeveer 30 min brengg je in het hart vanneen erg leuk centrum van Leeuwarden. Een aanrader dus.

Een fantastusch mooie mini camping waar er eigenlijk niets ontbreekt voor een fijn verblijf. Rust, ruimte en de mooie locatie, de combinatie voor een fijn verblijf. Een aanrader dus!
Leuke plek. Aardige ontvangst. Plaats voor 4 campers. Langs drukke weg, maar die die je niet. Een beetje verkeersgesuis maar valt reuze mee. Douche en toilet netjes schoon. Kortom een heel aardig plekje.
Prachtige plek. Zeer welkome ontvangst. All-in tarief € 12,50 H2O, stroom, douches, toilet, etc etc en een uitstekende Wifi verbinding. Zeer de moeite waard. 👍👍👍
De andere reviews hebben niets teveel gezegd. Pracht plaats direct aan de Oostzee. 👍 € 15 voor een staanplaats 1e klas. Daarbij, als je wilt stroom en water voor de hele dag a 5 Zloty.
Mooie plaats aan de Oder. Je kunt er ook heerlijk genieten van gerookte forel, zalm rtc. En dit voor een weggeefprijs. Zeer aan te bevelen. De pkaatsen zijn ook heel goed. Al met al een aanrader.
Fantastische plek. Ruim, schoon. Sanitair a € 2,50 pp per dag gewoonweg uitstekend. Zeker aan te bevelen.
Ondanks het ontbreken van voorzieningen zoals stroom en water toch echt een mooie rustige plek. Thorn is op een paar honderd meter afstand te bereiken. Slechts 1 supermarkt, Aldi supermarkt. Voor de rest veel horeca en verder niets. Uitstekende uitvalbasis voor een goede en mooi wandeling. Bijvoorbeeld het Grenslandpad. De etappe start in Thorn bij de Kerk en loopt tot Stramrooy. +_ 19 km.
Zonder poespas een zeer goede CP. Prima verzorgd. Winkel coop in Uddel. 1.8 km lopen of fietsen. Mooi uitzicht en prima plwkken met stroom en water. Zie fotos.
Uitstekende CP in de bosrand. Prima voorzieningen. Wifi ook ok. Danitair op 300 mtr lopen, ook prima.
Prachtig gelegen CP op landgoed. Hartelijk welkom geheten door de eigenaren met een kopje koffie. Een zeer goed uitgeruste CP met alles wat de camperaar zou wensen. Sanitair van een subliem niveau. Ja wat wil je nog meer, rust ruimte en schoonheid op je camperplaats. Verdiende winnaar van de NKC CP van het jaar 2018. De foto’s spreken voor zichzelf. Een echte aanrader.
We hadden vandaag echt geluk. We komen aanrijden en er was juist 1 plek vrijgekomen en konden zo inrijden. Prachtige plek en bijzonder goed sanitair. Deze moeten ze koesteren. Alleen vanwege de klasse ook zo vol. Je moet echt geluk hebben. Wifi is ook prima. Echt een voorbeeld van hoe een CP eruit zou moeten zien. Top, en zeker een 10 waard!!!!
Je waant je in Frankrijk op deze plek. Wijnranken en koeien in de weide. Sanitair prima, voorzieningen prima. Een aanrader dus.
Een fantastische locatie. Echt voor de verwende camperaar. Alles is er. Warm water om af te wassen. Warme en zeer schone douche en toilet gelegenheid. Grote staanplekken met stroomvoorziening. Een top locatie voor een schappelijke prijs. O ja, een coop supermarkt in Baarlo zelf, prima aan te lopen. En als je niet ver wilt lopen is er op naastgelegen vakantie park ook een kleine buurtsuper aanwezig.
Mooie plaats. Toilet en douches uitstekend. Is inclusief de prijs. Leuke restaurantjes in de zeer nabije omgeving. Gewoon een top locatie.
Ook in de winter een prima plek om te vertoeven. Dicht bij een gezellig centrum. Echt wen toplocatie.👍
Prima gratis CP zonder voorzieningen. Wel een aantal afvalbakken. Grenzend aan trapveldje. Ruimte voor 3 campers. Goede satelliet ontvangst👍😉. Longpont is een zeer klein plaatsje met een (ruïne) Abdij en geen winkeltjes.
Best een aardig plekje. Kan bij mooi weer best wel druk zijn. Dicht bij restaurant en op loopafstand van het dorp. +_ 20 min wandeling.
Goede CP. wel veel wind. sanitair is ok, douches zijn uitgerust met gordijntjes en het is behelpen voor kleding ophangen. Toiletten zijn in orde. ca 400 mtr van het strand met aardige boulevard. weinig winkeltjes en een paar redelijke restaurantjes. de supermarkt Consumer is erg goed en is op ca. 400 mtr van de camperplaats (Zondags gesloten). De prijs van de CP €12. >5dgn €11. >10dgn €10👍
Een uitstekende camperplek met zeer goede faciliteiten en een heel vriendelijke Havenmeester.
Prima plekje, zeker voor liefhebbers van vliegtuigen etc. als aanvulling op alle andere commentaar wil ik attenderen op de drinkwaterkraan. De kraan op de zuil is geen drinkwaterkraan! De kraan voor het drinkwater bevindt zich op het gebouw rechts van de zuil. 11€ all-in is best veel, maar vergeleken met de andere betaalde plekken in de omgeving is dit nog OK.
Dure camperplaats... inmiddels 15€ per nacht. Wifi werkt en op entreekaart die je uit automaat haalt staat de wificode. Geen satelliet TV ontvangst vanwege bomen, wel met losse sattelietkabel op een kastje bij je opstelplaats satellietontvangst mogelijk. Om de doucheruimte te kunnen betreden moet je een toegangskaart kopen 1€ en om vervolgens te douchen weer 1€ in. Drinkwater weer 1€ ....erg duur dus.
Een mooie Camperplek aan de voet van een groot meer. Prachtig uitzicht. De camperplaats is een favoriet voor velen die het vinden kunnen. Wees er voor 12:00 uur anders sta je ergens achterin, zonder het mooie uitzicht. Voorzieningen zijn goed. Water kost €2,00 voor 10 minuten Schoon water. Genoeg om de watertank te vullen!
Sitecode: 19613
Mooie camperplaats met fraai uitzicht over het water. Er is een camper service plaats maar het water kraantje is niet voorzien van een schroefdop aansluiting waardoor het vullen van de schoon water tank niet makkelijk gaat...
Prachtige plek, wat een uitzicht op het Chateau!!! Prima ondergrond, sanizuil 2€ voor water en evt tijdelijk stroom. In het dorp een leuke toeristische wandeling te maken. ook een kleine supermarkt in het hoger gelegen dorp met goed aanbod. Verder een mooi groot plein met allerlei winkeltjes eromheen. Een wildwaterkano traject aangrenzend aan de camperplaats....leuke attractie als ze oefenen....
Mooie rustige plek hier in Balk. Havenmeester is gastvrij en geeft extra info over wat er in de omgeving te zien is. Voorzieningen zijn prima in orde. De prijs is all inclusive 15,00 euro. Dus geen 12,00 zoals is aangegeven.
Sitecode: 20384
Mooie locatie om het prachtige Zierikzee te bezoeken. Henk&Ada
Prachtige camperplaats. Vooral ook voor de wandelaars van het Marskramerpad. We werden opgevangen door een spontane en enthousiaste jonge dame die alles keurig uitlegde en ons hielp de Camper zo te parkeren dat we een knus, leuk en waterpas plekje op het veld verkregen. Helemaal top! 👍
Prima plek. Zelfs voor meer dan 5 campers. Lekker dicht bij het stadje. Knus en gezellig!
Dit is een ideale camperplek, zo wil je ze eigenlijk allemaal. Uitstekende voorzieningen en een prachtige omgeving. De eigenaar is zelf ook een fervent camperaar en weet wat camperaars waarderen. Een geweldige plaats en zeker een dikke 10 waard. We hebben ook wat foto's toegevoegd.