@HenkHeidy
Op doorhuis hebben hier overnacht met de camper. Een bijzondere ervaring in the Middle of nowhere.Vriendelijk ontvangst met uitleg. Elektriciteit aanwezig en verder genieten van deze agri omgeving. Je kunt zowel binnen als buiten douchen, dit laatste is een leuke ervaring met toekijkende dieren. Als ochtend verrassing een schaal met eigen fruit, super!
We verbleven twee nachten op deze gloednieuwe agricamping en betaalden €45 per nacht. De eigenaresse opende in juni de deuren en verhuurt, naast enkele camperplaatsen, ook tiny houses en appartementen. Alles ziet er netjes en gezellig uit. De camperplekken hebben allemaal een eigen badkamer en privétuintje! Als je op zoek bent naar rust, is dit een uitstekende plek. Het enige wat we misten, was een zwembad🫣
Wij hebben hier 2 nachten in het naseizoen met ACSI prijs gestaan. Een massale camping met goede sanitaire voorzieningen die meerdere keren per dag worden schoongemaakt. De plaatsen zijn niet mooi maar wel efficiënt ingedeeld. De camping is aan meerdere kleine strandjes gelegen. Let op het brood in de supermarkt is niet iedere dag vers!
Rustige camping direct aan het laggo Maggiore gelegen. We mochten zelf een plekje uitzoeken. De voorzieningen zijn zeer basic en verouderd. Prijs - kwaliteit niet in verhouding, 1 overnachting met een camper, 2 volwassenen, hond en elektriciteit € 56,00 dit is echt veel te duur.
Rustige en nette overnachtingscamping voor €16,30 met ACSI card buiten het hoogseizoen. Mooie plekken in de schaduw zowel verhard als onverhard (gras). We mochten zelf onze plek uitzoeken.
Wij hebben hier 2 nachten met de camper op deze kleine camping gestaan. pluspunten: - rustig - lekker zwembad - prima schone douches wel klein - eigen 'tuintje' - goede afwas- en wasvoorzieningen nadelen: - kleine plaatsen zeker met een camper van 7.20m -
wij hebben hier 3 nachten met een camper gestaan. Pluspunten - ruime camperplek in camper area - dichtbij het strand 100 meter - camperservice is goed bereikbaar Nadelen: - camping is erg massaal - koud afwaswater - douche temperatuur niet regelbaar - na 22.00uur nog geluidsoverlast, ook van buiten de camping - heel veel kleine mieren. bij receptie niet verteld moesten we zelf ervaren! Mierenlokpoeder is te koop in campingwinkel.
Ik sluit me aan bij alle positieve reviews. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig. De rivier is nadrukkelijk aanwezig hier moet je tegen kunnen. Gisteren arriveerde wij om 16.00uur, op dat moment nog 14 van de 25 plaatsen beschikbaar. Al met al een prima plek voor 1 overnachting.
Prima camping tussen een meertje en een kabbelend stroompje. Fijne, ruime plaatsen met schaduw. Op een paar kikkers na is het heel rustig s nachts. Het sanitair is netjes met heerlijke warme douches. Leuke fiets- en wandelroutes in de omgeving.
Een fijne, rustige camping aan de Moezel. Niet alle plekken zijn even groot en liggen ook niet even mooi. wij hadden geluk en hadden voor 3 nachten een zeer ruime plekken met uitzicht op de Moezel! Het sanitair is verouderd vandaar de 3 sterren. Een restaurant is aanwezig maar hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. wij hebben er nachten gestaan dat was voor ons voldoende om de omgeving met de fiets te verkennen.
Een nette camping met ruime plekken, goed sanitair, een mooi zwembad en een restaurant. Leuke sfeer! We hebben hier 3 nachten gestaan met de camper om de omgeving te verkennen. voor ons was dit voldoende. Bij de receptie krijg je een A4-tje met opties voor een aantal fietsroutes. Wij vonden de beschrijving van de fietsroute door de camargue erg onduidelijk, geen fietspaden en de route staat nauwelijks aangegeven. Dus goed opletten!
We hebben hier 3 nachten gestaan met de camper. Prima uitvalsbasis om Avignon, Les Baux des Pr. en St. Remy de Pr. met de fiets te bezoeken. De camping heeft schaduw en geen schaduw plekken. Wij hadden het geluk om lekker onder de bomen te staan, dat is bij 30 graden met zon heel fijn! Prima zwembad, sanitair en 3x per week komt er een foodtruck op de camping. Al met al een prima camping en populair bij Nederlanders!
We hebben hier onlangs 3 nachten gestaan. De camping is een prima uitvalsbasis om Avignon te bezoeken en een fietstocht langs de Rhone te maken. De beheerders zijn vriendelijk, prima sanitair en restaurant faciliteiten, een lekker zwembad. Maar er is 1 groot nadeel namelijk er ligt een drukke doorgaande weg langs de camping en dit is toch erg storend!
La Tesa kies voor de locatie (prachtig uitzicht op t meer), de rust en de ruime plekken in vergelijking met alle drukke campings aan het Iseomeer. Het sanitair is verouderd maar alles functioneert. Het restaurant op de camping is een aanrader! Zorg dat de camper koelkast vol zit voor je de berg oprijdt😉 . Met een electrische fiets is de beklimming goed te doen ongeveer 25 minuten.
De camping ligt heel centraal tussen het Comomeer en het meer van Lugano. Super vriendelijke dames bij de receptie, spreken NL geleerd van de NL toeristen🫣. Schaduwrijke plaatsen, netjes sanitair (blok 1 heeft betere douches dan het 2de blok). Het fietspad tussen Menaggio en Porlezza is prima te berijden. Er zijn 2 grote nadelen de drukke SS340! Het houdt niet op met auto's, motoren en brommers. En van 07.00 tot 21.00 ieder uur de kerkklok.
Een top CP voor een overnachting, dichterbij de druivenranken kan je niet staan. Super vriendelijke eigenaren, heerlijke wijnen en lekker dichtbij de A61. Een aanrader!