@HenkHuijgen
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Uitstekende plek om Trier te bezoeken, alles op loopafstand, een bus nemen kan ook. Af en toe wat "stadse geluiden" maar dat is logisch. Ruim voldoende sanitair en schoon! Inchecken via automaat, werkt prima. Stroom afrekenen per kwh idem voor gebruik douches. Dit gaat via een kaart die je kan opladen. Wij betaalden voor onze bus van 6 meter en 2 volwassenen €29 (excl. gebruik douche en stroom). Wat ons betreft aanrader.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie locatie, wel wat kaal, met een prachtig uitzicht naar het westen. Bij goed weer genieten van de zonsondergag.
Weinig aan eerdere reviews toe te voegen. Super camperplaats en perfecte uitvalbasis voor mooie fietstochten. De boompjes en struiken moeten nog wat gaan groeien. Veel wilde bloemen gezaaid en een mooie bak met kruiden (detail: plus schaar) voor gebruik in de keuken.
Goede plek als je op doorreis bent (kwamen uit Noorwegen). Aan de achterkant (daar zit ook een fysio praktijk, maar parkeerterrein is van het restaurant) is voldoende ruimte. Lekker gegeten, aardige mensen en je kan een leuke wandeling maken buiten het dorp.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Prima rustige plek, centrum op loopafstand en een paar minuten rijden vanaf de terminal. Om 14.00 uur stonden er al 6 campers en in de avond 10 stuks. We hopen dat als drukker wordt de overnachtingsfaciliteit blijft bestaan.
Prima plek voor een nachtje. In de avond/nacht bijna geen verkeer. Lekker gezwommen in het meertje (met duikplank). Prachtige omgeving met vergezichten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Het camping deel aan het water is nog volledig verwoest en zal dit jaar vermoedelijk niet meer open gaan. Het deel aan de parallelweg met leuke rode huisjes biedt plaats aan ruim 6 campers. Erg leuk, wat gedateerd maar charmant en zeer schoon. Mooie plek bij twee aardige Nederlandse dames. Aanrader.