@HenkKarin040
Op het erf bij de boer. Aardige ontvangst. 3 plekken op betonplaten naast de koeienstal. Het uitzicht is prachtig. 230v stopcontact en waterkraan aan de muur. Dus samengevat basic en 3 sterren
Als je een camperplek zoekt op doorreis: prima. Het is een sfeerloos met grid bedekt terrein. Het sanitair is nieuw en helemaal prima, luxe zelfs. De herberg aan de straat heeft prima eten, voor een redelijke prijs. Op 5 min fietsen is een winkelcentrum met bakker en supermarkt. Wij hebben vanaf deze camperplek, met de ÖBB bushalte voor de de deur, de stad Linz bezocht. Een aanrader met mooie gebouwen en fijn openbaar vervoer.
weer een pareltje gevonden. We zouden 2 a 3 nachten blijven, het werden er 5. Mooie ruime plaatsen met perfect onderhouden gras. Sanitair is luxe en voldoende. Dorp met winkels op 5 min fietsen. Er is ook een broodjes service. Camping ligt aan de Donau, wel bij de aanlegsteigers van cruiseschepen. Daar heb je geen last van; wel wordt je uitzicht op de rivier belemerd. Een tip: de fietsroute van Melk naar Krems
wat een heerlijke plek met prachtig uitzicht over de bergen. Een aanrader. De eigenaren zijn zeer aangenaam in de omgang. Wij hadden niet gereserveerd. 2 nachten was in te passen. De 3e overnachting hebben ze met creatief meedenken opgelost. Super! De tolweg naar de Dachsteinkabelbaan ligt op 1,5 km. Op de fiets te doen :-)
we komen hier nu -met tussenpozen van 2 a 3 jaar- voor de 4e keer. Dat zegt alles. Fijne kleinschalige camping. Sanitair nieuw, schoon en compleet. Het idee dat je in de kasteeltuin staat, en soort van terrassen camping is idyllisch. Eten is lekker en betaalbaar. Bakker en slager om de hoek. Grote supermarkt in Naila op 6 km
Wat heerlijk kneuterig, in de goede zin. Een echte traditionele boerderij camping. ontzettend aardige ontvangst. vrije plaatsen. sanitair en faciliteiten heel basic. maar dat heeft ook charme. Geen broodjes service enzo
Mooie natuurcamping. Prachtig uitzicht op de rotswanden. sanitair goed, maar eenvoudig. Een snack bar bij de toegang naar de camping. let op! de aanrijroute via Voiteur gaat goed. Route via D471 Lons-le-Sanier en Champagnole niet toegankelijk voor campers
Zeer afgelegen camperplek bij boerderij. Zeer behulpzame boer, in ruste. Je kunt water en stroom gebruiken, zit in de prijs. De omgeving is schilderachtig. Je kunt te voet, bergafwaards, naar de skilift wandelen. Dan naar boven naar panoramische vergezichten. Als je van sober houdt een prima plek