@HenkOostingh
- Ander
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 42012
Een hele fijne camping, goed bereikbaar vanaf de snelweg. We werden op een zeer vriendelijke manier ontvangen. Ruime plekken, schoon sanitair, restaurant en een deels overdekt zwembad en in het hoogseizoen meerdere extra voorzieningen. Wij komen zeker terug.
Hier wordt je op een hele fijne manier welkom geheten. Mooie groene camping met ruime plekken. Keurig en schoon sanitair. Ook het zwembad nodigt uit tot het nemen van een duik. Er is een kleine winkel en een klein restaurant/snackbar. Hier kun je trouwens lekker eten. Je kunt brood bestellen voor de volgende morgen. En waar wordt je bij vertrek, ook al was je er maar één nacht, uitgezwaaid.......juist hier gebeurde het ons. We komen zeker terug.
Je wordt gelijk bijzonder vriendelijk ontvangen. Met een golfkarretje laten ze je de beschikbare plekken zien. plekken zijn ruim en niet afgebakend. Het sanitair is erg schoon en alles wat je nodig hebt is er (heerlijke douches). De camping ligt als het ware in een groot park (oude kasteeltuin?), met een meertje (zwemmen doe je in het zwembad) en een klein stroompje. Wij komen zeer zeker terug.
Vriendelijke ontvangst. Mooie plekken met op elke plek elektriciteit en water. De camper staat op gravel met daarnaast een ruime gras plek. Sanitair is schoon, het gebouw is verwarmd en het douchen doe je onder een regendouche (€1,00).
Wat een geweldige plek. Sanitair is weliswaar verouderd maar goed schoon. De plekken zijn ruim. Wel kan het voor een langere camper lastig zijn om in te draaien. Het personeel verdient absoluut de 5 sterren. Ze gingen mee toen we een dokter moesten bezoeken, haalden de volgende dag de medicijnen op. Gelukkig hoefden we niet naar het ziekenhuis, maar ook dan waren ze meegegaan met hun eigen auto. En dat alles onder het kopje SERVICE.
2023
Een topplek. Je wordt door een heel vriendelijke eigenaar ontvangen met een kop koffie. Je zoekt zelf je plek. plekken zijn niet groot en afgebakend door gesnoeide hagen. Alles is aanwezig, wasmachines, droger, warme douches (met een schoon douchegordijn), toiletten, afwas ruimte, afvoer chemisch toilet, water op de plek enz. Lucca is op loopafstand. De camperplaats is goed afgesloten, dus veilig. wij komen zeker terug.
2022
Uitstekende camping/camperplek. vriendelijk personeel, mooi en heel schoon sanitair. veel plekken voor kinderen om te spelen (ook binnen). Het verkeer op de weg is ook voorop de camping niet te horen. In de huiskamer kun je koffie en thee drinken en is er een grote keuze boeken die je gratis kunt lezen. naast de camping bevindt zich een goed restaurant. Deze camping is zijn geld absoluut waard en de prijs is inclusief electriciteit en douchen.
via een smalle en steile weg kom je op de camping. Plekken zijn ruim, maar een aantal moeilijk bereikbaar. Maar zolang de vreselijke eigenaar zich er niet mee bemoeit komt het goed. Het is prachtig mooi gelegen aan een schitterende baai. Sanitair is goed en wordt prima schoongehouden. De camping zou 5 sterren kunnen krijgen wanneer de vreselijk, onfatsoenlijke eigenaar achter zijn bureau zou blijven zitten. Dankzij hem slechts 3 sterren.
Communicatie slecht. We maakten on-line (6 maanden van te voren) een reservering. We kregen een onduidelijk mailtje terug waar we uit op konden maken dat onze reservering niet door kon gaan. Echter de mail was gericht aan "Afke". Ik veronderstelde dat ik de verkeerde mail had gekregen en stuurde hun daarom een mail met de vraag of de mail voor mij bedoeld was. Toen bleef het stil, ook nadat ik hun nogmaals vriendelijk had gevraagd of eea klopte.
2021
Een fantastische plek. Sanitair fantastisch. Gratis toegang tot het naastgelegen zwembad (normaal zeven euro pp). 'S morgens komt de bakker en 's avonds is er een wijnproeverij. Graz is gemakkelijk om per fiets of openbaar vervoer te bereiken en is absoluut de moeite waard. Het lozen van het grijze water en innemen van vers water gaat heel comfortabel (vier campers gelijktijdig). Mooie plek wanneer je op doorreis bent naar Kroatië.