@HenkPruis
- 2021
Juli 2026
In het hoogseizoen is het zaak op tijd te douchen en/of af te wassen, anders is het warme water op.
klopt het nummer voor reserveren nog wel? ik krijg maar geen contact.
Geen minpuntje kunnen ontdekken! Heerlijke ruime plekken met veelal een geweldig uitzicht, fijne haagjes rondom de plekken, prachtig en schoon sanitair, enorm vriendelijke beheerders. Heerlijke fiets- en wandelmogelijkheden. We waanden ons in Zuid-Limburg!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Rustige plek met prachtig uitzicht over het water. Het is een 'gewone' parkeerplaats waar camperen is toegestaan. Kosten € 2 per uur of een dagkaart van € 18. Tussen 18.00 en 8.00 gratis.
Dit kan nauwelijks beter! Uniek, op een heuvelrug, waardoor geweldig uitzicht (zonsondergang).
Vriendelijke ontvangst. Uitstekend sanitair, heerlijke warme douche, mooie keuken. Chem. toilet legen bij de herentoiletten. Enig minpuntje: grijswaterloosplek onhandig. Prachtig uitzicht, stadje op loopafstand. Bij de receptie liggen 3 fietsroutes, waarvan eentje rond het meer!
Prima camping met een gloednieuwe keuken/afwasruimte. De douches zijn wat gedateerd, maar leveren heerlijk warm water middels een mengkraan. Wifi in en om de receptie/keukenruimte. Beheerder uiterst vriendelijk! In het laagseizoen zijn de plekken 1-33 - op een afzonderlijk veld - inderdaad afgesloten. In het naastgelegen natuurreservaat kun je prachtig wandelen naar een uitzichtpunt met magnifique uitzicht!
Een hele fijne camping, met keurig en schoon sanitair - zonder muntjes. Prima stortplaats chemisch toilet en grijs water. Perfecte uitvalsbasis om het National Park Store Mosse te verkennen. Zeer vriendelijke beheerders, die vanuit Stockholm naar hier verhuisd zijn.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden