@HenkWillemsen

Sitecode: 196012
Prachtige camping onder aan de Pyreneën, vlak langs rivier La Neste.

4 juni 2026 prima plek voor de doorreis, maar elektrisch is er niet meer, zuil is weg, jammer
Sitecode: 2036
begin mei 2026 geprobeerd om op cp te overnachten, niet gelukt, kriskras vol geparkeerd met personenauto's
3 sterren voor de omgeving, die is prachtig. wc en badkamers zwaar verouderd en niet schoon. het is het geld niet waard, heel wat betere campings gezien voor minder
heel prettig verblijf onder de bomen op deze camping goede wifi enig nadeel als ik die benoemen moet, is het koude water voor de afwas dicht bij Mogadouro met prettige restaurants wij verbleven in mei 2024 en 2026 hier kost 11 per nacht.
Prachtige CP. Midden tussen verschilllende vogels zoals wielewaal en nachtegaal. Om de plek te bereiken langs het sanatorium naar beneden.
veel te dure camping voor hetgeen wat er is, 660czk moeilijk aan te rijden, groot grasveld zonder schaduw heel luidruchtig door alle groepen, die kampeerde en in de huisjes zaten. we hadden beter door kunnen rijden
eenvoudige nette cp bij stadje, loosplek en water elektra niet gratis

Sitecode: 2036
Op 5 mei aangekomen in Semur, is er van alles in de stad te doen aan festiviteiten, gehele camperplaats bezet. Uitgeweken naar andere locatie. 22 juni weer naar Semur, weer het zelfde, camperplaats geheel bezet door personenauto's. Weer moeten uitwijken naar elders, terwijl ik de gemeenteagenda geraadpleegd heb, of er activiteiten in de stad zijn Geen Semur meer voor ons.
Werkelijk een prachtige plek zoals al gezegd. Meer dan de moeite waard.
Prachtig plek, één van de mooiste tot dusver gezien, prachtig uitzicht en vrij nieuw. Mooie afgezette plekken, elektriciteit, water en afvoer en dat gratis. Het ligt onder een middeleeuws dorpje.
sept. 2020 fijne camping, ruime plaatsen met grote bomen, fijn als het warm is. broodservice wat ouder sanitair, maar schoon mooi plaatsje met groot kasteel
prima camperplaats, elektrisch aanwezig goede wc en douches, plaats voor de vaat en het wasje men komt het stageld bij de camper ophalen wel duurder als hierboven wordt aangegeven
fijne camping, in bosachtige omgeving, met groot zwembad, en een meer achter de camping, om te vissen bv Restaurant, waar eenvoudige maaltijden te koop zijn, met gezellig terras. het was in september goedkoper als hierboven aangegeven. camper, 2 personen en elektra voor 18,60 euro. Kortom prima locatie
het is niet de moeite waard om daar aan te gaan. het stonk vreselijk naar varkens, van de boederij, honderd meter verder op. er is helemaal niets aan voorzieningen

een goede plek om een nacht te staan, mooie landelijke omgeving, er is gratis elektriciteit voor 2 campers, loosplaats en water. maar wat een hindelijk voorbij razend verkeer op spitsuren.
hele prettige, rustige plaats aan de rand van het dorpje, waar overig niets is. water bij de marie. loosplek aanwezig. zeer schone plaats.
wij zijn hier op zaterdag 1 juni 2018 geweest het was de hele nacht onrustig, plaatselijke jeugd was met auto's en scooters aan het crossen over het terrein, het werd pas na 2.30 rustig. Het voelde niet veilig.Henk willemsen
goede camperplaats met wc, water en elektriciteit te koop