@HenkdeVos
Mooie camping direct aan het meer. Naast de camping goed restaurant en kiosk om te lunchen of wat te drinken. Schoon en voldoende sanitair. Twee supermarkten op 200 en 400m afstand. Goed priis kwaliteit verhouding.
Fantastische locatie. Mooie camperplaats met stroom. Goed en schoon sanitair. Zeer gastvrij ontvangen en het menu van de dag genuttigd. Heerlijk locaal eten met een voortreffelijke eigen wijn.
Sitecode: 20186
Prima ontvangst en werden naar de gereserveerde plek gebracht, maar mochten ook nog een andere vrije plek kiezen. Uitstekend restaurant aan de voorkant van de camping. Sanitair is goed maar is bij volle camping waarschijnlijk niet voldoende. Werden op maandag ochtend vroeg gewekt door de vuilnisauto. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Weg aan voorzijde wel hoorbaar.
Fantastische camperplaats. Uitstekende voorzieningen en top sanitair van het hotel te gebruiken. Goed eten en zeer vriendelijke eigenaars.
Mooie locatie met een zwemmeertje. Sanitair schoon en in prima staat. We mochten zelf een plek uitzoeken voor de camper.
Leuke camping met goed restaurant. Sanitair prima verzorgd en schoon. Mooie plekjes aan het water.
Mooie schone camping. Zeer hond vriendelijk. Sanitair top en dichtbij de rivier. Heerlijk pizza's en in de avond en nacht rustig. Zwembad mooi en functioneel ingericht. Apart gedeelte voor families met kinderen. Prijs kwaliteit verhouding klopt al vinden we Nederlanders het al snel te duur. Enige minpunt is de niet zo praktische zuil voor het legen van de wc.