@Henkduett
- 2017
- Pössl Duett Ducato
- 2001
- Buscamper
Hoek van Holland blijft onze favoriete wintercamperplek met fantastisch uitzicht, strand en vogels vlakbij! Dank aan de gemeente voor deze toplocatie!!
een prima camperplaats. Mooi wijds uitzicht over de velden. En een uitstekende prijs.
Prachtig natuurkampeerterrein voor wie van rust houdt met zicht op de Monte Rosa. Tip: bezoek Pecetto en ga met stoeltjeslift omhoog!
Wat een prachtige plek, aanrader voor vogelaars en andere natuurliefhebbers. Vriendelijke ontvangst maakt het tot 5 sterren.
De hele enthousiaste, meedenkende camperbaas verdient 5 sterren alleen al voor zijn hulp en goede raad vanuit de kampeerwinkel!
Prima locatie, prima prijs. Het zou alleen handig zijn als de parkeercontrole onze camperbetalingen via de zuil ook goed in acht nemen. We kregen een onterechte boete die na 1 telefoontje vervolgens uitstekend door de Gemeente Breda werd hersteld.
Toplocatie voor de natuurliefhebber. Voor het bos rechts aanhouden. Gebruik geen Apple Maps want dan kom je heel verkeerd uit!
Prima gratis parkeerplaats met voldoende schaduw en rust in de nacht.
Enige camping bij NP Monfragüe. Vriendelijk personeel en eenvoudige voorzieningen. De birdtour met Valentin is echt geweldig. Hij heeft veel natuurkennis en gidst met humor! Aanrader.
Camperplaats bij een sport- en amusementscentrum, dus inclusief mensen die op hun wijze aan het ontspannen zijn en wat lawaai met zich meebrengen. Voor iedereen die zich daar niet aan stoort een prima, en goedkope (toeristenbelasting €1,60) camperplaats om het gezellige stadscentrum van Enschede te bezoeken.
Prachtige route naar deze wat hoger gelegen, rustige camperplaats bij het klooster, (tevens Refugio voor Camino pelgrims) Blijkbaar jaarlijks in de maand september in het weekend een muziekfestival. We hebben genoten van het mooie gratis concert in de abdijkerk.
Sitecode: 19433
Dank aan de gemeente. Hun camperplaats bracht ons voor het eerst in Schiedam! Goede uitvalsbasis voor Rotterdam!
Wat een fantastische plek. Gratis en met een prachtig uitzicht. Plus een toeristische attractie om de hoek! Geen voorzieningen maar wel afvalbakken! Zo hebben wij ze graag!
Dit vinden wij een topcamping. de gemoedelijkheid waarmee we ontvangen zijn en het gemak waarmee de campingbaas soepel omgaat met de aankomst- en vertrektijden, super!! Het land van Maas en Waal is bovendien prachtig om te fietsen!
Zo zouden wij graag meer plekken willen in Nederland. Wat een heerlijke plaats voor de zelfvoorzienende camperaar die rust zoekt! €10,- in hoogseizoen
Prachtig uitzicht, vriendelijke familie (Engelssprekend) en mooie wandelingen in de omgeving. De moeite waard!
Aangepaste camperprijzen voor de zelfvoorzienende camperaar! Zo zien we het graag, inclusief mooi uitzicht.
Zó hebben wij onze camperplaatsen het allerliefst: rustig gelegen, ruim,goed uitzicht, gratis elektriciteit, de juiste voorzieningen om te lossen en dat tegen een prima prijs!! Niks meer aan doen!!
Compliment voor Hoek van Holland! Prachtige plek waar we graag komen.
Helaas een afzetlintje voor het terrein. Misschien in nattere periodes eerst even bellen. We zijn doorgereden.
Sitecode: 92046
Lockdownarrangement met overnachting, whiskytour door de stokerij, diner bezorgd bij de camper en een mooi ontbijt in een ontbijtkistje is prima geprijsd. Goed verzorgd en lekker. Zeer aan te bevelen!!
Heteren bedankt voor deze gratis camperplek. Zelfvoorzienend als we zijn genieten we van de mogelijkheid om hier geoorloofd te mogen overnachten. Goed voorbeeld doet hopelijk meerdere gemeentes volgen.
Camper met 2 personen €29,- Op dit moment is de camping niet bereikbaar zonder het doorkruisen van 200 meter milieuzone wanneer je op de A10 de afslag Durgerdam volgt. Dus opletten wanneer je een ouder voertuig hebt.
De camperplaatsen zijn veranderd in parkeerplaatsen. er mag nog wel gecamperd worden.
Sitecode: 2026
Mooie CP voor zelfvoorzienende campers met een mooi uitzicht op de Rijn. Helaas een klein minpuntje wegens de bijna 20 hangouderen die hier jolig de zaterdagavond doorbrachten.....;)
Precies wat we verwachten van een camping municipal! Niks mis mee. De watertank bijvullen is echter niet gratis zoals vermeld, maar kost €5,- extra bovenop de overnachtingsprijs. In verhouding tot de €13,84 voor twee personen inclusief stroom, best een ruim bedrag voor het water.
Gelegen aan rivier Le Fecht, aan de rivierkant veel schaduw. Eenvoudige voorzieningen, relaxte sfeer. Meer moet het niet zijn!!
Prachtige plek, geweldig uitzicht, rustig en mooi verzorgd terrein met vriendelijke beheerder die prima tips heeft voor de omgeving. Zo hebben we onze camperplaatsen het liefst.
Mooie ruime plaatsen en ook in Coronatijden zelfvoorzienend prima om te verpozen.
Dank aan de gemeente Bleiswijk die ons op deze manier de mogelijkheid van gratis overnachting biedt. Een paar kilometer verderop liggen de Rotte Meren die overdag de moeite zijn. Waarom toch mopperen op dit soort gratis camperplaatsen? Blij dat ze er zijn!
Wat een goed idee van de gemeente Leiden. In het centrum staan en dat voor €12,50! De treinen rijden rustig (geen nachttreinen). Hele rustige nacht hier. Aanrader voor meer gemeentes, zo wordt een stad nog beter te bezoeken.
Het uitzicht vanuit het zwembad op de Pyreneeën is het omrijden waard. De camping is verder prima in orde.
Sitecode: 61918
Gratis, geen voorzieningen maar het riviertje ruist en de Spaanse Pyreneeën omhullen het plaatsje Salardù. Spectaculaire pas vanuit het NP Agüestortes i Estany Sant Maurici (40 minuten rijden) waar het de moeite loonde om met de jeeptaxi naar het meer Sant Maurici vervoerd te worden. Van daaruit geweldig wandelen in het hooggebergte!!
Fantastisch uitzicht. Sobere camping met oud sanitair. De prachtige rotskusten zijn de moeite en de baaien geweldig om te snorkelen. Zowel links van de camping als rechts zijn wandelpaadjes waarmee je op een veilige manier naar de baaien komt.
Gezien het rustieke karakter van Cadaquès met de kleine straatjes en steegjes snappen wij volledig het verbod voor campers. De enige camping van Cadaquès is sober en oud maar afdoende. Wij hebben genoten van het zwembad en hebben geen kattenstank geroken.
Prima gratis plaats om Toulouse te bezoeken. Afstand naar het mooie oude stadscentrum is te fietsen, wel een pittig klimmetje maar te doen, we deden het zonder e-bike.
Super rustige plaats met zicht op de dijk aan de rand van de Biesbosch. Fantastisch gelegen tussen de weidse akkerbouwvelden met aardappels, tarwe en gerst. Mooie zonsondergang op de dijk, 100 meter verderop! Voor de camperaars die zelf voorzienendheid hoog in hun vaandel hebben staan!
Fantastische plaats, geweldig om doorlopend schepen voorbij te zien varen. We hebben genoten.
De steile toegang naar het terrein is, rustig rijdend prima te doen ook voor de wat grotere campers. Ruime plaatsen en een vriendelijke eigenaresse met zoon die zeer behulpzaam zijn.
Prachtige camperplaats aan een heel helder meer zonder voorzieningen maar met supermooie zonsondergang. Als je zelfvoorzienend bent, ideaal!
Voor kleine camperbusjes is de steile toerit wel te doen. 50 zloty voor zeer sobere, niet al te schone voorzieningen. Ligt aan riviertje, midden in zeer toeristisch stadje Szklarska Poreba. De zoete geur van het stadje en de muziek weven door het riviergekabbel heen. Wel mooie wandelingen in Nationale Park, nu in hoogseizoen superdruk. Goed genoeg voor een nachtje.
Topdrukte bij de parkeerplaats van de Wieliczka Salt Mine (Kopalnia Soli) waarop de prijs op 60 zloty werd gezet, ondanks de Acsi- campergids 2018 waar €7,50 vermeld wordt . 40 zloty voor de parkeerplaats overdag en 20 voor de overnachting.
Mooi gelegen aan een meer. Zeer sobere voorzieningen. Vriendelijke Poolse medecamping gasten.
Hoogseizoenprijs 40 zloty (!) en geen voorzieningen. Wel een prachtig uitzicht en Blendne Skaly en Szczeliniec Wielki zijn aan te bevelen voor hen die conditioneel en fysiek geen beperkingen hebben!! Erg mooi!
Mooi initiatief van de gemeente Zwolle!! Hier zouden meerdere gemeentes een voorbeeld aan kunnen nemen. Prima camperplaats om de stad te bezoeken! En slechts €5,- voor de parkeerdagkaart!
Prima gratis overnachtingsplaats. Redelijk wat verkeer op de naastliggende doorgaande weg , maar wat een prachtige mooie wandelgebieden in de Hoge Venen!!
Kleine, eenvoudige en zeer sfeervolle camping gerund door een aardige familie. Strand op loopafstand, erg genoten van de rust en de verzorgde beplanting.